Super prijs, netjes verpakt en snel geleverd!

Vlotte levering

Scherp geprijsd en geleverd wat verwacht werd.

Alles klopte

Goede en fijne ervaring. Gevonden, Besteld, gekocht en snel geleverd. Gaan we vanaf nu in de gaten houden.

Goed geregeld

Geen toelichting

Duidelijk en snel

Alles volgens afspraak geleverd en nog snel ook, al hoeft dat voor mij niet zo nodig. Fijne en duidelijke website.

Mijn bestelling was goed en binnen de aangegeven tijd bezorgd

Super webshop, aanrader! Snel en scherpe prijzen!

Super webshop, aanrader! Snel en scherpe prijzen!

Perfecte service

Correcte prijzen, kwaliteitsvolle produkten, snelle levering en zeer heldere communicatie

Aanrader!

Werkelijk een zeer gedegen, eerlijk, snel en compleet bedrijf voor de verkoop van sportspullen! Kom hier graag terug!

Volgens het boekje

De goede prijs was wellicht oorzaak van de vrij lange (5dagen) levertijd, die overigens bij bestellen helder aangegeven was en ook nagekomen is.

Heel snelle en keurige reactie

Er werd door twinseasons heel snel gereageerd op mijn vragen en kwamen vervolgens met een keurige oplossing

Goede winkel met mooi materiaal

klasse service

Product netjes verpakt en ontvangen zoals omschreven.

Krap voldoende

Ik heb wat spullen besteld en die heb ik gekregen. Duurde wat langer dan verwacht, en heel veel service was geen sprake van in mijn geval. Mijn rating: voldoende, dit is wat je kan verwachten van een prijsknaller..

prima product, snel geleverd

Warm oogt mooi

Voelt als een fijne warme slaapzak zonder rits. Ben een kouwkleum ( hoe schrijf je dat?) dus heb er nog een dekbed overheen ( Slaapkamer tem is bij mij 10 graden) Mooi uitgevoerd. Best warm

Snel mijn product ontvangen Helaas de verkeerde maat gekozen. Retour snel geregeld. Goede communicatie

Alles volgens afspraak. Er was iets misgegaan met verzending van mijn bestelling. Super afgehandeld. Door mensen ipv chatbots

Snelle en nette levering!

Mooie prijs voor een goed board! Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden.

prima en snel geleverd

Ben erg blij met mijn bestelling van Lowa snel geleverd in goede verpakking en voor een mooie prijs

Prima communicatie, levering en product.

Alleen maar positief.

Uitstekende service, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende service, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Product snel en goed ontvangen

Product snel en goed ontvangen. Prima service

Snel en goed

De levering van de Leki wandelstokken was netjes op tijd. Concurrerende prijs en goede kwaliteit!

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC