Zeer goed geholpen Goed

Mooie helm gekocht en netjes geleverd.

Zeer voldoende

Ik heb snowboard schoenen gekocht voor een uitstekend mooie prijs. Ik geloofde eerlijk gezegd niet dat dit echt waar was maar toch geprobeerd en enorm blij mee.

Scherpe prijzen

Ruim assortiment met scherpe prijzen

Goed product/omschrijving. Snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, mooie prijs

Ruim keuze in prachtige producten

Mooie outdoorspullen, scherp geprijsd, vriendelijk geholpen, kortom dik tevreden.

Top, bestelde spullen voor de beste prijs!

Correct en volgens afspraak

Correcte levering volgens afspraak en artikel voldoet aan de eisen.

Goed bevallen eerste bestelling

Mooie prijzen, prima assortiment en snelle levering Al met al goed bevallen

Doet wat het beloofd

Ik heb een paar schoenen besteld via Twinseasons. De schoenen kwamen keurig volgens planning binnen. Prima dus!

Klantvriendelijk online

Online bestelling snelle e-mails contact.

Toppers

Super snel verstuurd ! Beste prijs voor mijn Spider outfit . Vandaag ga ik ze bellen en vragen of ze voor mij een goeie aanbieding skies willen maken .

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Zeer nette en snelle service.

Snowboard besteld rondom de black friday dagen. Board is 2 dagen later verzonden zoals verwacht. 5 dagen later geleverd via dpd op een pick up point. Zeer net verpakt en product zoals verwacht.

Snelle levering goed product.

Levering zoals het hoort. Keurig product. Precies zoals verwacht. Geen verzendkosten en goede prijs. Erg tevreden!!

Wandelschoenen van Lowa gekocht. Snel geleverd en prima prijs!

Prima product en goed advies gehad

Goede aankoop en prima sevice

Correcte en snelle levering! Gewoon Top!

Bestellen ging goed en snel, mooie aanbiedingen en tevens een snelle en correcte levering! Een goede reden om eens vaker bij jullie te bestellen!

Heel goed.

Door de goede hulp en service heb ik een heel tof Ortovox skipak⛷️

Zeer snel verzonden

I never received my order

Ordered was 'delivered' to my neighbours while they weren't even at home. Delivery service didn't knock on my door at all and now I can't find my parcel anywhere.

Meedenkend

Ze dachten in mijn situatie mee.

Mooie producten tegen scherpe prijzen. Supersnelle levering, zelfs tijdens de drukte van Black Friday binnen 2 dagen mijn nieuwe jas in huis! Erg tevreden.

Fantastic

Fast delivery, excellent products!

Over Twinseasons

Twinseasons dé specialist in wintersport, kamperen en hockey. Een winkel voor iedereen. Scherpe prijzen tegen uitstekende service.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.