duidelijk en snel

De keuze mogelijkheden waren duidelijk en na de bestelling ontvingen wij de rugzak ruim op tijd voor de Sinterklaas viering.

Prima snelle levering

Snel geleverd dus geen op en aanmerkingen over

Top klantenservice, top product

Ik had aangegeven dat het product elders goedkoper was. De prijs werd direct aangepast. Snelle levering, product was goed verpakt. Kan het alleen maar aanbevelen.

super service en goeie prijzen

De service was super! het product dat ik had besteld had een productiefout. Ik kreeg snel een reactie op mij email en heb meteen een retour label ontvangen om het product te ruilen.

Goed geprijsd en snel geleverd

Kende deze webwinkel nog niet. Met PayPal toch besteld omdat ze toch de goedkoopste waren. Volgende dag ontvangen. Alles dus dik in orde.

Fijne winkel

Goede communicatie, mogelijkheid tot achteraf betalen, product heelhuids aamgekomen. De salomon speedcross 4 trail running shoes zitten heerlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg plezierig om hier nog persoonlijke aandacht te krijgen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je goed voor te lichten en dan samen tot de beste oplossing te komen. Een prachtige collectie snowboards is aanwezig, waarbij de meeste boards ook nog eens zijn "bereden" door de adviseur Roland. Dus verzekerd van een deskundig advies. Ga als klant bij voorkeur op een minder drukke dag zodat ze ook ruim de tijd voor je kunnen nemen. Altijd geweldige service. Ik kom er al vele jaren met plezier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte reactie, helaas bleek het bestelde product niet op voorraad. Een vergelijkbaar (maar duurder) product wel. Deze met korting gekregen en zeer snel verzonden, zodat deze nog optijd was voor me vakantie. Mijn ervaring een bedrijf dat nog echt met je meedenkt en erg klantvriendelijk is. Zeker een aanrader om nog eens iets te kopen.

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via de webwinkel werd iets als 'niet leverbaar' weergegeven. Na telefonisch contact bleek het toch leverbaar en kon ik een geplaatste bestelling makkelijk vervangen! Spullen werden snel geleverd en kwaliteit is erg goed!

Voorraad adequater weergeven in de webwinkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima. Snelle levering laagste prijs voor 2 exped matten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid, ook bij een klein foutje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte, complete levering. Helemaal top

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Good product, good price, very quick delivery! Thank you

n/a

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles in orde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Backpack besteld die na 3 dagen nog niet aangeboden was bij vervoerder. Twinseasons gebeld en de volgende dag is de backpack afgeleverd.

Klant op de hoogte houden als levering vertraging oploopt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk. Zoeken naar een positieve oplossing. Snel geleverd. Snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke klantenservice Lage prijs

Doos was opgevuld met plastic vulmateriaal. Misschien een tip om dit met het oog op het milieu aanbte passen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorgt snel, product komt overeen met wat er op de site staat en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige benadering. Menner Piet reageerde vrijwel direct op mijn vragen. Belde later zelfs nog eens terug! Top!Samen zijn we er goed uitgekomen. Meneer Piet, bedankt voor uw hulp.

uitgebreidere beschrijvingen van de artikelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering, pakket werd binnen 2uur verzonden! Kwam heel goed uit aangezien we een zwembadje hadden besteld en het erg warm was. Goede prijs. Had veel gezocht maar zag het nergens voor deze prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle reactie op vragen.

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.