Snel geleverd voor goede prijs

De volgende dag kwam mijn pakket al binnen echt top. Netjes verpakt.

doen wat ze beloven

Reageren snel op e-mails en reageren ook op een heldere wijze Daarnaast hanteren ze een goede prijs.

Duurde lang voordat mijn bestelling was verzonden!

Prima prijs en prima website. Op de site staat dat artikelen op voorraad worden verzonden binnen 3 werkdagen. Na een ruime week helemaal niets te hebben vernomen heb ik zelf contact gezocht. Het artikel moest uit een centraal magazijn komen en werd diezelfde dag verzonden (toevallig?!). Kleine moeite om hierover je klanten beter te informeren dan in het ongewisse te laten. Verder goed verlopen!

Voor de tweede maal exact hetzelfde type waterfilter kapot ontvangen. Fout van de leverancier?

Ik heb enkele maanden geleden ditzelfde kapotte waterfilter retour gestuurd, welke ik zo door hen opgestuurd heb gekregen, en ik heb deze toen retour gestuurd en vermeld dat deze kapot is. Nu een aantal maanden later bestel ik hetzelfde type waterfilter toch weer en vervolgens is dit waterfilter van hen ook op exact dezelfde plaats kapot, dus bij het schroefdraad waar het filter zelf in draaid en dus een heel zwak punt is. Ze zeggen zelf dit filter de eerste keer retour te hebben gestuurd voor een garantie aanvraag en dat ze destijds hier een een nieuwe voor hebben ontvangen. Het filter wat ik de tweede maal heb ontvangen is op precies dezelfde plaats kapot en aan de doos is te zien dat deze al open is geweest (hij is een klein beetje verrommeld zeg maar, dus niet meer strak, etc.). Iig heb ik dus 2 maal een kapot filter ontvangen wat op dezelfde plaats kapot is, zonder dat ik het ooit heb gebruikt. Twinseasons zegt nu wel mee te willen denken aan een oplossing en of ik interesse in een ander filter heb waar ze me misschien mee kunnen helpen of tegemoet kunnen komen. Dit hebben ze wel pas gezegd nadat ik deze review schreef en waar ze direct op reageerden (op het bericht van retouraanvraag en dat dit filter kapot was niet), maar wat de redenen hiervan zijn weet ik niet precies. Ik heb gezegd dat ik het vorige review aanpas, omdat de schuld misschien (deels) bij de leverancier ligt en niet (geheel of deels) bij hun. En ze hebben me uitleg hierover gegeven en dit komt wel betrouwbaar over, maar hoe het exact zit? Zo'n beschadiging op zo'n kleine plek, maar wat wel het filter onbruikbaar en gewoon echt kapot maakt, kan je ook niet direct zien en ik begrijp ook dat als wanneer ze dit echt direct zo van de leverancier hebben ontvangen en dit door niemand anders is geopend, gebruik of in bezit is geweest dat je dit over het hoofd ziet en hier niet op controleerd. Iig hebben ze me nu een retourlabel gemaild. We zullen zien. Dus bij deze heb ik deze review aangepast.

Goed product, waardeloze service.

Product gekocht dat binnen 4 werkdagen opgestuurd zou worden. Na werkdag 6 zelf aan de bel getrokken. Feedback gegeven aan de telefoon en klantenservice medewerkster deed niet eens alsof ze wat met de feedback zou doen. Communicatie met de klant is key, maar niet voor dit bedrijf. Product zelf helemaal in orde en blij mee. Maar ivm service voor mij geen 2e x Twinseasons.

Super snelle levering

Producten perfect geleverd

Package arrived way too late

Ordered a package which was promised to arrive within one week. It took the package a week to be send and then another week to arrive, which added up to a total of two weeks of shipping time.

De broek die besteld en bezorgd is lijkt niet nieuw.

De broek ziet er niet nieuw uit. In de winkel gehangen? Lag los in de doos.

Prima kwaliteit en service voor scherpe prijs

Schitterend product voor perfecte prijs

Leuke webshop Snelle levering en een goede prijs.

Duurde iets te lang maar betrouwbaar en goed bedrijf

Mijn jas was iets vertraagd maar toen ik belde was het snel uitgezocht en geregeld. Goede levering, goede prijs en betrouwbaar bedrijf.

Alles ging zoals beschreven

Snel bezorgs, zonder poespas.

Twinseasons top, bezorgservice waardeloos

Twinseasons heeft supersnel mijn bestelling verwerkt. Dpd bezorgservice is gewoon waardeloos, erg jammer. Ik zou mijn pakketje al binnen 2 dagen ontvangen, ik was niet thuis, aangemeld om een eedag later te ontvangen omdat ik dan wel thuis ben. Vervolgens duurt het nog 4 dagen, ook toen was ik niet thuis...verschrikkelijk, gauw afscheid van nemen

Goed product, slechte service

Skihelm besteld met de melding op de website dat het binnen 4 werkdagen verzonden zou worden. Na een week zelf moeten mailen voor een update. Ze zouden het product vanuit een extern magazijn moeten opvragen. Na een paar dagen nog steeds geen bericht, dus wederom zelf moeten bellen. Uiteindelijk de helm na zo'n 2,5 weken ontvangen. Helm zelf helemaal prima, maar de service was niet goed. Jammer dat ik niet op de hoogte gehouden word van mijn bestelling en slecht dat de verzendtijd op de site niet klopt.

Artikel gebraucht und verschmutzt

die Lieferung war schnell doch der Artikel war mangelhaft, verschmutzt und offensichtlich gebraucht. im Nachhinein ist niemand zu erreichen - weder auf Mails noch auf Telefonanrufe wurde reagiert/geantwortet. Es wurde bislang keine Lösung angeboten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, goede prijs

Fijne rugzak

Prima, heldere verrekijker en liet zwaar om mee te nemen

Goede verrekijker, op tijd geleverd.

heel goede, vlotte service

heel goede, vlotte service

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Probleemloze bestelling

Onlangs heb ik schoenen bij dit voor mij onbekende bedrijf besteld. Dit verliep zonder probleem. De schoenen werden vlot bezorgd en voldeden aan de verwachtingen.

Goede prijs & service

Ik kreeg een scherpe prijs en had de produxten snel in huis.

Pro-actieve communicatie werd gewaardeerd

Bestelling moest van de leverancier komen. Duurde ietsje langer dan verwacht. Hier had Twinseasons me netjes van op de hoogte gesteld. Product keurig ontvangen daarna.

Mooie outdoorschoenen voor een scherpe prijs. Snelle levering. Erg tevreden dus.

Zeer goede service

Zeer snelle levering. Alles keurig verlopen.

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.