Top Ware, schnelle Lieferung!

Sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis! Unkomplizierte Kaufabwicklung! Schnelle Lieferung! Sehr empfehlenswert!!!

snel en goed geregeld

duidelijk en snel geregeld

Kann ich getrost weiter empfehlen.

Qualität der Ware in Ordnung - Kaufabwicklung reibungslos - nur die angegebene Lieferfrist leicht überschritten (man sollte sich selbst nicht so enge Ziele setzen, wenn man es nicht zu 100% in eigener Hand hat), aber trotzdem in Ordnung. Gerne jederzeit wieder ...

Gesamte Abwicklung war Problemlos!

Alles Gut

Ik heb Wandelschoenen gekocht bij Twinseasons. Deze zijn van goede kwaliteit en ze zijn snel geleverd. Ik heb veel plezier van mijn wandelschoenen! Order nr: 145007864

Heel snel bezorgd en erg netjes ingepakt product was in goede staat en je krijgt veel mailtjes ter bevestiging wat mij persoonlijk erg gerust stelt.

Klantvriendelijk

Te kleine maat wandelschoenen besteld en ik kreeg een label toegestuurd om gratis te retourneren. Voordat retour daar binnen was lag de juiste maat al op de deurmat. Communicatief en klantvriendelijk dus!

Alles bestens.

Netter Service und schnelle Lieferung —Artikel wie beschrieben. Im Preisvergleich mit Abstand am günstigsten. Danke

geweldige Service

Wandel Schoenen gekocht maar zaten te strak ik kon ze binnen 14 dagen retour sturen binnen 4 dagen stond het geld al op de rekening

Snelle levering en goede servicedesk

De bestelde fietstas is snel geleverd. Bij een vraag kreeg ik meteen een persoonlijke reactie van de servicedesk. Prima!

so sieht Kundenservice aus!

Die Bestellung lief unproblematisch, der Internetauftritt ist sehr pragmatisch aufgebaut und funktioniert tadellos. Binnen kürzester Zeit erhielt ich die Ware. Die Ware wurde gut, jedoch nicht ressourcenverschwendend verpackt, versandt. Alle bestellten Sachen kamen in einem einwandfreien Zustand an. Der bestellte Rucksack zugl. Helmhalter und Trinksystem erscheinen ausgereift und haben den ersten Härtetest bestanden. I.d.S. werde ich sehr gerne erneut im Warensortiment stöbern und ordern. Danke

Goede snelle levering

Kwaliteit en snelle servivce

De Canella Lux slaapzak van Outwell , zeer comfortabel geslapen op onze motor trip naar het Zuiden. Ik kan er mij elke avond inleggen! 10/10

Doen wat je zegt en zegt wat je doet

De communicatie is slecht. Niet goed bereikbaar. De bestelling kwam naar 14 dagen ipv maximaal 5 werkdagen Na mailing, geen reactie. Product is prima. Aanbeveling Ja met een MAAR. Renata Dekker

Goede prijs!

Goede prijs voor een goed product en snelle levering!

Hat alles gut geklappt!

Saubere Abwicklung, keine Probleme, bekam auf Rückfragen direkte Antwort. Fairer Preis, gute Leistung.

Passt alles

2x Bestellt und 2x schnell da. Alles ordentlich verpackt und unkomplizierte Abhandlung via PayPal. Gerne wieder

Gute Erfahrung

Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Immer wieder gerne

Einwandfrei

Bestellung wurde sehr schnell verschickt und der Artikel entspricht exakt der Beschreibung.

es ist alles reibungslos verlaufen

schnelle Lieferung, guter Preis, aber schlechte Sendungsverfolgung, sie sprang von 31.08. auf 01.10.

Einfach, unkompliziert und der beste Preis!

Einfach, unkompliziert und der beste Preis!

Alles super!

Auf Nachfrage wurde der günstigste Preis der Wettbewerber geringfügig unterboten. Lieferzeit war sehr kurz. Kann ich nur empfehlen.

alles bestens

alles super geklappt. Ware wie beschrieben

Product voldoet aan de verwachting en is snel geleverd

Dit bedrijf was nieuw voor mij, maar ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen

Erg goed geholpen

De schienen die ik besteld had waren toch iets te klein. Contact gehad via de mail en daar werd snel en goed op gereageerd. De schoenen retour gedaan en een maatje groter binnen een paar dagen gekregen. Erg fijn dat er snel op de mails werd gereageerd.

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.