Product voldoet aan de verwachting en is snel geleverd

Dit bedrijf was nieuw voor mij, maar ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen

Erg goed geholpen

De schienen die ik besteld had waren toch iets te klein. Contact gehad via de mail en daar werd snel en goed op gereageerd. De schoenen retour gedaan en een maatje groter binnen een paar dagen gekregen. Erg fijn dat er snel op de mails werd gereageerd.

Gute Ware zum sehr guten Preis, schnell geliefert

Besser und schneller kann man gute Radmarkenprodukte (z.B. Ortlieb Lenkertasche) nicht bekommen!

Prima product

Op tijd geleverd en product is uitstekend voor minder dan de prijs bij anderen

Schnelle Lieferung und sichere Verpackung

Alles ok, gut verpackt und schnell geliefert, Produtk einwandfrei!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dankzij de snelle levering kon de nieuwe Safari chef nog mee op vakantie! Super blij mee!

Goed product snelle en vlotte levering

Ik kocht een opvouwbare tijl van Ortlieb. Zeer goed en degelijk. De levering verliep verbazend snel en vlot.

Snelle levering volgens beloofd.

Behulpzaam snel en correct

Behulpzaam bij kleur onduidelijkheid snel en correct gelevert

snel en goed

ik heb een tas besteld, welke 2 dagen later in huis was. erg snel en precies zoals omschreven. ik raad deze winkel zeker aan.

Alles Bestens

Die Campingstühle kamen zeitig, gut verpackt und anstandslos bei uns an. Empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit, goedkoop en snelle levering

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een echte aanrader

Schnelle Lieferung, fairer Preis

Bin voll und ganz zufrieden! Gute Preisgestaltung und sehr zügige Lieferung. Top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs en snelle verzending

Duidelijke omschrijving van het product (ordernummer DS418340), goede prijs en snelle levering.

Doen precies wat ze beloven.

Doen wat ze beloven...

perfect!

Het telefonisch,,mail contact was keurig en correct. Evenals de bezorging. Bedankt

Alles Easy, bestellt, bezahlt, geliefert, passt alles!

Problemloser Ablauf wie es sich heutzutage gehört.

Bestpreis und schneller versNd

Alles bestens jederzeit wieder

Top Ware, schnelle Lieferung

Von der Bestellung im Online-Shop bis zur Lieferung lief alles tadellos. Der Preis war ebenfalls super. Die Ware kam schnell und gut verpackt an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima producten en snelle levering!

Twinseasons heeft een grote voorraad en de prijs is niet hoog in vergelijking met soortgelijke winkels. Ik zal er in de toekomst zeker weer wat bestellen

Snelle levering en scherpe prijs

Ik had mijn Lowa wandelschoenen aangeschaft via de website van een andere aanbieder, maar die liet na een week weten dat de schoenen (toch) niet op voorraad waren. Zet ze dan ook niet op de site. Vervolgens de schoenen besteld bij Twin Seasons. Binnen twee dagen keurig in huis. Ik wandel er prima op. Tevreden en voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Well priced, fast delivery, good offer

I was searching for new hiking boots for multiple day trips in the alpine Region. Stumbled over the Lowa shoe on the twinseason store and after a quick comparison chose the purchased pair. Very quick delivery to Germany despite the ship being in Netherlands. Purchased it at a good price.

Snelle levering!

Product voldeed volledig aan verwachting. Snelle levering.

Snelle levering tegen een goede prijs

Snel geleverd en ook nog eens de goedkoopste

Camelbak-Laufrucksack sehr schnell geliefert

Leider verkaufen nicht sehr viele Anbieter einen Camelbak-Laufrucksack. Dieser wurde mir sehr schnell geliefert.

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.