Fijne duidelijke site Prijs kwaliteit verhouding top en snelle levering in Corona tijd

Perfekte Abwicklung!

Schnelle Lieferung

schnelle , unkomplizierte Abwicklung

Weiter so

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service, goede prijs.

Snelle levering, vriendelijke communicatie en dat met aantrekkelijke prijzen. Helemaal oke, wat mij betreft.

Goede afhandeling van de bestelling

De scherpe prijs van het product was doorslaggevend. De snelle afhandeling en de duidelijke communicatie was prettig. De volgende keer bestellen we weer!

Mooie tassen

Große Auswahl, gute Preise, hervorragende Kommunikation.

Der bestellte Artikel war zwar leider nicht mehr vorrätig und die Lieferung verzögert sich, aber die Kommunikation, Auswahl und Preisgestaltung ist sehr gut.

Netjes en snel in huis

Goed verpakt en snel in huis

Schlafsack

Bester Preis und sehr schnelle Lieferung!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede communicatie, snelle service en levering.

Prima product juiste communicatie

Het product was prachtig, mooie fietstas. We hebben wel langer moeten wachten dan aangeven, hier werd goed over gecommuniceerd. Dit was de goedkoopste website voor dit product.

Super Preis, schnelle Lieferung, alles bestens

sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik schafte een Zibro LC-320 Lazerkachel aan, alles geregeld via de mail en af en toe wat telefonisch verkeer. De aanschaf ging het allemaal perfect bij Twinseasons. Het enige was de verzending bij de DPD Pakketdienst, dat ging niet helemaal goed, uitleg hiervan is verder overbodig maar de mensen bij Twinseasons hebben mij hierbij perfect geholpen. Bij de aanschaf van een nieuw product bij Twinseasons kom ik hier weer graag terug. Fijne lui.....

Lage prijs, snelle levering

Een kwalitatief goede slaapmat gekocht ruim onder de marktprijs. Scheelde echt 70 euro met sommige andere winkels. De mat werd snel en netjes geleverd (in coronatijd!)

zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Ik heb een Vaude fietstas gekocht echt kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Verder was de website erg duidelijk en werd mijn bestelling snel verwerkt. Ik had het product binnen 4 dagen in huis wat van te voren gemeld was en voor mij snel genoeg was.

Goede en snelle levering

Uitstekende service en goede kwaliteit

Nichts zu beanstanden

keine Probleme

Superschnell

Mittags bestellt am um 11Uhr den nächsten Tag da. Besser geht’s nicht.

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goede prijs

Wurde geliefert wie bestellt.

Es gibt nicht wirklich etwas negatives zu berichten. Von daher 4 Sterne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en uitstekende prijzen.

Alles perfekt

Schnelle Lieferung Super Qualität

Gute Abwicklung

Ich bekam leider den falschen Artikel geliefert. Aber der Kundenservice hat sofort geantwortet und sich gekümmert. Großes Lob!

Sehr schnelle und zuverlässige Bearbeitung

Gute Auswahl an Markenprodukten - war alles originalverpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was ergens anders duurder Zij hebben direct de prijs aangepast Ook snelle levering Zeer tevreden

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.