Fijn bedrijf dat snel reageert

Door een foutje van mij moest ik mijn bestelling annuleren. Zonder problemen snel geregeld en snel geld terug. Erg fijn geregeld!

Overzichtelijk shoppen met een goede service

Na bezoek aan jullie website heb telefonisch informatie ingewonnen over schoenen. De klantenservice was zeer klantgericht en vriendelijk.

Händler zuverlässig

Bestellung und Lieferung sauber gelaufen

Alles Top

Artikel, Lieferung, Service Top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Guter Service, gutes Produkt.

Guter Service, gutes Produkt. Der Bestellverlauf lief wie erwartet reibungslos. Das Produkt war gut verpackt und kam schnell an.

Schnelle und zuverlässige Lieferung

Erste Bestellung bei Twinseansons, war überrascht über Schelligkeit mit der der Auftrag ausgeführt wurde.

Een super deal

Ik heb een set ortlieb back roller classic pro aangeschaft. Duidelijke site, productinformatie, betaling via ideal en een snelle verzending. Perfect geregeld.

netjes zoals het hoort

fijne website, info duidelijk en mooie spullen. levertijd en goede info over status.

Alles bestens, schnelle Lieferung, gutes Produkt!

Alles bestens, schnelle Lieferung, gutes Produkt!

Alles wie gewünscht.

Die Ware wurde schnell und ohne Beanstandung en versendet. Alles gut.

Super schneller Versand

Bestellung und Versand liefen reibungslos ab. Die Artikel waren super schnell bei mir zu Hause. Ich würde jederzeit wieder bei Twinseasons bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling en retour afgehandeld naar behoren

Schoenen besteld, Verzending was gratis. Helaas, ze waren te klein. Volgens de procedure van de winkel Heb ik ze teruggestuurd. Nadat ik even niets hoorde heb ik een mailtje gestuurd, waarop netjes gereageerd werd. Er bleek iets niet in orde te zijn met de track&trace code. De medewerker van de winkel heeft me gebeld om het verder netjes af te handelen en het aankoopbedrag gerestitueerd. Ik heb de verzendkosten voor retour teruggekregen van Paypal.

Niet bestelling ontvangen

Wel betaald dus heel naar

Durch Corona längere Lieferzeit!

Laut Sendungsverfolgung zuerst schnell, dann irgendwo festgesteckt!

Keurige afhandeling bestelling

Niets op aan te merken

Scherpe aanbieding en snel geleverd

Alles prima en snel geregeld

Super schnelle Lieferung

Absolut empfehlenswerter Shop. Die Lieferung war innerhalb kürzester Zeit bei mir eingelangt. Jederzeit zu empfehlen und jederzeit wieder!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs en snelle service

Product was er snel en goed verpakt

Perfekt

Toller Kontakt und schnelle Lieferung, auch in dieser schwierigen Covid-Situation!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nette prijs en snelle levering

Ik vond een mooie rugzak voor de MTB en ze hadden de laagste prijs. Levering was ook snel.

Zeer snel geleverd, netjes verpakt

Correct

Alles top trotz Corona!

Neue Wanderschuhe bei Twinseasons bestellt. Kauf und Zustellung funktionierten problemlos, noch dazu war die Ware vergleichsweise günstig. Danke, gerne wieder! Klare Weiterempfehlung.

Goedkoop en betrouwbaar

Snelle bestelling en bezorging zonder rompslomp

top product en levering

We hebben zwarte fietstassen gekocht, een fijne website met goede producten. en ook nog supersnel geleverd!

Alles bestens, gerne wieder!

Alles bestens, gerne wieder!

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.