Tolles Produkt zum fairen Preis und schnell geliefert

Ich bin rundum zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich hab gekriegt was ich wollte.

Es war super einfach zum bestellen. Man hat alles schnell und einfach gefunden und verstanden. Ich hab genau das gekriegt was ich wollte also kann ich nicht zufriedener sein :)

Gerne wieder!

Top Ware, Top Preis, schnelle Lieferung!

Snelle levering! Goede kwaliteit! Duidelijk beschreven

De beschrijving op de site is perfect genoeg beschreven om het product goed te kunnen beoordelen/vergelijken. Direct besteld aangezien de prijs laag ligt. Ook was het product snel in huis!

Fijne winkel met klantvriendelijk personeel

Het contact met de klantenservice was vriendelijk en snel. Omruiling van het product voor een andere maat was geen probleem. Ook niet buiten het omruil termijn van 30 dagen. Verder was de levering goed en optijd. Al met al een goede winkel.

Top-Qualität, schnelle Lieferung

Prima Produkte zu einem mehr als faIren Preis. Sowohl Rucksack als auch LVS-Ausrüstung waren schon im Einsatz und funktionieren einwandfrei. Lieferung genau wie angegeben, schnell! Vielen Dank, gerne jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnell und reibungslos, Ware wie bestellt!

Alles prima!

5 Sterne

Sehr schnelle Lieferung, Alles bestens. Kann ich nur weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung.

Bin sehr zufrieden mit der gelieferten Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle aflevering tegen scherpe prijzen.

Ruim assortiment, scherpen prijzen, goede voorwaarden.

ware erhalten-leider nicht ok-reklamation professionell abgehandelt

ware bestellt-rechtzeitig erhalten-ware war leider nicht in ordnung-reklamation per mail geschickt-diese wurde professionell abgehandelt-ware zurückgeschickt - gleichen artikel nochmals bestellt hoffe, dass der artikel diesesmal in ordnung ist rechtzeitig kommt und das geld rechtzeitig rücküberwiesen wird

Prima webshop!

Nu voor de 2e keer iets besteld bij Twinseasons, artikelen zijn scherp geprijsd en worden netjes binnen twee dagen bezorgd. Keurige webshop, waar ik vast nog wel vaker iets ga bestellen.

Reinfall

Ware gekauft und im vorraus bezahlt keine Lieferung bzw. Rückmeldung vom Kundenservice nach 3 Wochen !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnelle Lieferzeit, Sichere Verpackung, Ware top

Auswahl an Wanderrucksäcke sehr groß, schnelle Lieferung sowie sehr sichere Verpackung. Ebenfalls sehr zufrieden mit dem Angebotspreis (Ware = Deuter), deshalb gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alle afspraken zijn netjes nagekomen

Voor het eerst wandelschoenen besteld. Kreeg netjes een bericht dat ze niet op voorraad waren en dat ze er alles aan zouden doen om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Na een aantal dagen bericht ontvangen dat de schoenen verzonden/geleverd zouden gaan worden.

Reaktionsschnell

Sehr schnelle Und kompetente Reaktion und Amtworten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service en mooie producten!

Mijn bestelling was spoedig binnen en voor de laagste prijs. Top service, erg tevreden over Twinseasons.

Erg behulpzaam

Ik heb het contact als erg prettig ontvangen. Ze hebben alle vragen snel beantwoord en komen erg eerlijk over. Geven erg goed advies

Sehr schnell und Problemlos

Ware kann sehr schnell und in einen einwandfreien Zustand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top levering! Altijd de goedkoopste en snel geleverd.

Heb twee keer een goede ervaring bij dit bedrijf gehad. 1 keer werd iets wat ij besteld had, geleverd op een ander adres maar dat is super en snel opgelost.

Top Produkt, super schnell geliefert!

Top Produkt, super schnell geliefert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Levering keurig op de afgestoken tijd. Product helemaal naar wens!

Goede winkel

Had wat besteld en het was binnen 2 dagen thuis! Product goed ontvangen en verder geen problemen gehad!

Schnell und unkompliziert. Top Preis!

Bestellung kann wie gewünscht. Der Preis war sehr gut. Gerne wieder.

Alles prima

Schnelle Lieferung unkompliziert

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.