Dag Judith, Heel erg graag gedaan, en heel plezier ermee!! Nog een fijne middag gewenst! Groetjes Caltabellotta
Dag Esther, Heel erg graag gedaan, en heel plezier ermee!! Nog een fijne middag gewenst! Groetjes Caltabellotta
Dag Aida, Heel erg graag gedaan, en heel plezier ermee!! Nog een fijne middag gewenst! Groetjes Caltabellotta
Dag John, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Nog een fijne zondag gewenst! Groetjes Caltabellotta
Dag Wim, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Een fijne dag gewenst! Groetjes Caltabellotta
Dag Carina, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Nog een fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag Masha, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Nog een fijne zondag! Groetjes Caltabellotta
Dag Arnold, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Beste Helma, Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft, de lamp komt rechtstreeks van fabriek heeft nog niet eens in de winkel gestaan. Heel veel plezier ermee! Fijne dag! Groetjes Caltabellotta
Dag Soraya, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag Marloes, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag Sofie, We begrijpen u maar het voor ons niet te doen om elk artikel te voor zien van een afmeting, en om zo de verzendkosten te bepalen. Onze excuses voor het ongemak. Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Fijne dag! Groetjes Caltabellotta
Dag Sofie, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag Dedy, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee! Alvast een fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag Caro, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Dag J.W.M, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijne weekend! Groetjes Caltabellotta
Dag Rob, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijne dag! Groetjes Caltabellotta
Dag, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Alvast een fijne avond!! Groetjes Caltabellotta
Dag Inge, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijn weekend! Groetjes Caltabellotta
Dag Anja, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijne dag! Groetjes Caltabellotta
Beste Edith, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Alvast een fijne avond! Groetjes Caltabellotta
Beste Harry, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijne middag! Groetjes Caltabellotta
Beste Kevin, Ook wij vinden het heel vervelend voor jullie dat het 2 x mis ging met de vervoerder, waar door de lampen beschadigingen op liepen. We hebben nadat we de foto's van u ontvangen hadden van de schade, meteen een nieuwe gestuurd, sneller kon bijna niet u had zaterdag weer een nieuwe in huis. Wij vinden het jammer dat we niet als vriendelijk door u ervaren zijn, onze excuses hiervoor! Heel veel plezier ermee!! Nog een fijne middag!! Groetjes Caltabellotta
Beste Miranda, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijn weekend! Groetjes Caltabellotta
Beste Jessica, Heel erg graag gedaan, en heel veel plezier ermee!! Fijn weekend! Groetjes Caltabellotta
Caltabellotta de woonwinkel en webshop voor woonartikelen. Wij hebben een prachtige collectie waarmee u een warme en fijne sfeer kunt creëren. We hebben unieke stukken waar maar één exemplaar van is, je vindt het allemaal bij ons. Dus kom gezellig een keertje naar onze winkel in Someren of kijk op onze webshop.