Goed advies, denkt mee.

Na mijn bestelling werd ik gebeld en kreeg advies om een andere set gereedschap voor de bestelling te nemen. Top! Restitutie kwam geheel automatisch en snel. Verwerking met de duidelijke instructie is kinderspel. We hebben eennperfecte garagevloer nu.

Goed product (epoxy) en goed advies!

Epoxy in standaard kleur gekocht. Direct leverbaar, ter plekke afgehaald. Goed advies over het juiste product, toebehoren en de verwerking.

Goede service!

Fijne zaak. Ze hebben zelfs op aanvraag een nieuwe kleur ontwikkeld. Verzending heel netjes op pallet.

Slecht ivm mega snel hard

Ik ben er vanuit gegaan dat het pakket wat je koopt 1 op 1 gemengd kon worden. Maar daardoor heb ik alleen de randen kunnen doen en toen was het al te hard voor het midden helaas… Dus ik heb mijn €110 weggegooid En bij de bouwmarkt nog eens €100 moeten uitgeven voor normale garage verf helaas omdat het toch af moest…

Ondanks leveringsproblemen met de PTT heeft de medewerker van Multiquartz mijn probleem vakkundig opgelost.

Prima kwaliteit, en volgende dag geleverd.

Ik zal hier zeker weer bestellen voor volgende projecten.

Gietvloer

Vriendelijke aardige man, hij heeft mij goed kunnen helpen met alles. Hij staat klaar voor alle vragen en antwoorden. Dankjewel voor de goede samenwerking en advies. Goed bedrijf.

Makkelijk besteld, prima product

Bestellen was erg eenvoudig. Order is afgehaald. Materiaal werd fijn uit het magazijn gehaald en in de auto gelegd. Product is prima voor het doel en zou weer hier bestellen.

Goed verpakt en prachtig droog zand

Zonder wassen in het aquarium gedaan. Zeer schoon zonder vertroebeling

Goed product

Mooi product gord te verwerken en resultaat zeer tevreden mee. Snelle levering.

Voldoet aan verwachtingen.

Prima bedrijf die goed advies geeft en snel leverd.

Al enkele malen mee gewerkt . Appeltje eitje

Product werkt goed

Product werkt goed, alleen zou er beter nog een beschrijving bij zitten. Advies en hulp telefonisch ook prima.

Eenvoudig besteld, goed geleverd, prima materiaal

Eenvoudig besteld Snel afgehandeld Goede prijs Snel en netjes geleverd

Perfect service

Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gehad hoe de epoxy op de vloer aan te brengen. Aran bedankt weer. Top

Precies het product wat ik nodig had voor

De samenstelling van het grind heeft precies de juiste maat die ik nodig had voor.

Heel vlot

Na het bestellen mailde ik kort over de levertermijn. Heel kort daarna kreeg ik vriendelijk respons, en de volgende dag al de levering toegestuurd. Fijn als alles soepel loopt zeg!

Prima klantervaring! Zoals het hoort.

Ik heb Multiquartz online gevonden en heb een bestelling geplaatst via hun webshop. De bestelling kon worden afgehaald op locatie.Daar ik nog wachtte op een confirmatie van het klaarzetten had ik telefonisch contact opgenomen. Nadat ze even niet bereikbaar waren ben ik netjes binnen no time teruggebeld en de bestelling was al klaar en kon op ieder moment worden afgehaald. Bij afhalen stond de bestelling direct klaar om ingeladen te worden, super! Vriendelijk personeel ook. Als ik ooit nog materialen nodig heb zal ik hier zeker weer bestellen!

Precies zoals beschreven

Ik heb transparante epoxy voor op onze badkamervloer gekocht. Product was precies zoals beschreven. Prima zelf te doen. Bij elkaar 3 lagen op ca 2 m2 en ik heb nog ruim over. 30% verdunnen was prima tip. Alles ziet er nu weer strak uit

Professionele en snelle service

Bij de kleurcoating veel kleurverschil langs de randen. Blanke lak is super.

Egaline besteld. En gelijk gehaald.

Over de fermacell platen gips gebonden egaline gebruikt. Deze vloeide zeeeer mooi uit. Met een harde toplaag.

Uistekende service

Prima bedrijf goed en snel geholpen

Prima bedrijf staan je vriendelijk te woord en materiaal snel en op tijd binnen klasse!!!

Perfect zand voor mijn aquarium. Schoon droog en goed verpakt. Zeer blij mee.

Schoepenweg 42

8243PX Lelystad