Reactie van het bedrijf
Beste Bhazz Projectontwikkeling,
In eerste instantie was je klacht dat de aangebrachte Epoxy Transparant niet geheel transparant was geworden.
Na wat verwarring blijkt dat je geleverd hebt gekregen wat je zelf in de webshop hebt besteld, namelijk PU MG Mat toplaag.
Dat wij geen Epoxy Transparant hebben geleverd lijkt mij in dat opzicht niet meer dan logisch.
De PU MG Mat toplaag heb je vervolgens zonder voorbehandeling toegepast op een open balkon dat je kort daarvoor had afgesmeerd met een cement.
PU MG, die niet specifiek voor buitentoepassing is ontwikkeld, is een toplaag/aflak voor bijvoorbeeld Micro Cement, Minerale Gietvloer, Epoxy Coating of Epoxy Gietvloer. In ieder geval op een basis laag.
Daarnaast zat er waarschijnlijk te veel vocht in de ondergrond en heb je de coating (waterbasis) half december bij een te lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid aangebracht. Om maar niet te beginnen over eventuele neerslag die kort na het aanbrengen gevallen kan zijn.
Door al deze factoren is het niet zo gek dat de coating niet optimaal heeft gepresteerd.
Ook met Epoxy was dit geen succes geworden.
Had vooraf even contact gezocht voor een gratis advies.
Een fout maken is mogelijk en dan denken wij graag met je mee voor een oplossing, maar je fout niet willen erkennen, ons volledig verantwoordelijk houden en dwingende taal uiten zoals "Hoe gaan jullie dit oplossen?!" en "Als jullie dit niet oplossen schakel ik mijn rechtsbijstand in!" is vooral jammer.