Gewoon goede service

Helemaal top!!

Voor de 2e keer een vloer voorzien van coating van MultiQuartz en elke keer weer superblij als ik het zie.

Fantastische vloer gemaakt!

Wij hebben onze minerale gietvloer in de woonkamer laten plaatsen door Multiquartz en zijn er heel erg blij mee. Goede communicatie, en super kwaliteit. De vloer is precies zoals we het graag wilden. Ik zou het zeker bij iedereen aanbevelen. Bedankt!!

Hele plezierige ervaring

We hebben Multiquartz gevraagd om een epoxy voer aan te brengen in onze berging. De eigenaar van Multiquartz straalt kennis en ervaring uit, hij is heel plezierig om mee te werken. Hij heeft ons van te voren goed voorbereid op wat ons te wachten stond. De planning werd keurig gehaald en de kwaliteit van de geleverde vloer is uitstekend. IK heb de vloer nu een paar weken in gebruik, ik geniet er elke dag van.

Echt super! Erg flexibel en denkt goed mee in mogelijkheden.

Wij bevelen multiquartz graag aan! Fijne mensen, zijn erg flexibel. Wij zijn erg blij met het resultaat! Ook vooraf verschillende proefjes gekregen in de kleur die we wilden, waardoor we goed een keuze konden maken. Ook de service achter af nog erg goed!

garagevloer ziet er prachtig uit zeer professioneel uitgevoerd.

Hoefde niet al te lang te wachten. Prettige samenwerking. Eindresultaat is prachtig.

Schoepenweg 42

8243PX Lelystad