Filter

Håller inte riktigt vad de lovar

I mitt fall skulle gasfjädern vara kompatibel med föregångaren. Längd o diameter osv stämde. Däremot hade infästningarna i ändarna en annan gänga vilket innebar att mina gamla smala fästen inte passade. Åkte på en massa extrajobb i båten.

Missnöjd!

Beställning och betalning gjordes 19/5. Jag har ännu inte sett att varan har kommit ej heller fått bekräftelse på att min beställning är mottagen?

Enkelt

Bra utbud jämfört med andra alternativ.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

En bra hemsida där det var lätt att hitta rätt produkt.

Min beställning levererades helt enligt det som utlovats och produkten passade utmärkt istället för den som jag ersatte.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Hög kvalitet o bra passade perfekt i fästena.

Letat länge efter fjädrar med lång längd o ganska låg lyftkraft till en båtlucka på en 20 år gammal amerikansk daycruiser. Till slut hittade jag rätt och jag är mycket nöjd med funktionen. Inte billiga men rejäla och i tåligt material för sjöbruk.

Snabba svar på frågor

Se ovan

Bra service

Super bra service

Toppen

Snabb leverans

LÅNGSAMT!

Beställde 1 st gasfjäder 20/4. 29/4. Har den varken dykt upp, eller jag blivit uppdaterad på status. So far, långt ifrån imponerad! /David Asplund [email protected]

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Enkel och snabb hantering, bra pris.

Min första affär med företaget men inte den sista. Vänd er till husvagnsägare , en stor marknad som har en skrev prisbild

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Sen leverans, svarar inte i telefon

Skulle ha levererats inom 3-5 dagar från 31/3. Nu är det 13/4 och fortfarande ingen leverans eller spårningsnummer...

Som förväntat

Bara bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Sen leverans o trasig produkt

Beställningen var smidig men leveransen tog gång tid. Dessutom gick ena ändan (M5) av efter 3 veckor. Jag behöver reklamera gasfjädern.

Bra utbud

Hittade det jag sökte efter

Mycket smidigt

Mycket bra grejor levererades ! smidigt.

Sändning saknas!!

Jag har ännu inte fått gasdämparna Veli-Matti Sorvari 070-1764712 Andors Bråten 12 73115 Kolsva https://www.kiyoh.com/add-review/1061115/Gasfjadershop.se?lang=sv-SE&invitationId=503da852-27d0-4d1c-a90a-7c9962188448

Sådär

Själva gasfjädershoppen är helt okej. Däremot Klarna som handlägger betalningen får minus 5 stjärnor. De la på utan mitt medgivande förlängd betaltid till kostnad 39:-. Blev mycket skrivande och surrande för att övertyga om att jag inte betalar detta.

Bra produkter.

Transporten dålig kommer till utlämningsställe i stället för direkt till företaget. blir väldigt fel för oss när vi är långt i från utlämnings stället 25km för vår del.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick fjädrar inom rimlig tid, men ersättnings fjädrarna var fel storlek.

Ok

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, bra kvalitet!

Smidigt att beställa fjädrar, bra hemsida!

Positiv, bra kundtjänst

Gasfjädrarnas arbetstemperatuområde borde framgå av beställnigssidan och inte någonstans på hemsidan. Tar ansvar för sina produkter!

Bra

Enkelt att beställa snabb leverans lätt att använda gasfjäderkonfiguratorn

minder bra

Det är inte bra att det inte automatiskt skickas en faktura med moms det enda som finns i inkorgen är beställningsbekräftelse

Gasfjäder till altanlucka

Passade och fungerade perfekt med hjälp av er konfigureringsfunktion på hemsidan.

Snabbleverans

Snabbaleveranser och bra grejer