Filter

Bra utbud

Hittade det jag sökte efter

Mycket smidigt

Mycket bra grejor levererades ! smidigt.

Sändning saknas!!

Jag har ännu inte fått gasdämparna Veli-Matti Sorvari 070-1764712 Andors Bråten 12 73115 Kolsva https://www.kiyoh.com/add-review/1061115/Gasfjadershop.se?lang=sv-SE&invitationId=503da852-27d0-4d1c-a90a-7c9962188448

Sådär

Själva gasfjädershoppen är helt okej. Däremot Klarna som handlägger betalningen får minus 5 stjärnor. De la på utan mitt medgivande förlängd betaltid till kostnad 39:-. Blev mycket skrivande och surrande för att övertyga om att jag inte betalar detta.

Bra produkter.

Transporten dålig kommer till utlämningsställe i stället för direkt till företaget. blir väldigt fel för oss när vi är långt i från utlämnings stället 25km för vår del.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fick fjädrar inom rimlig tid, men ersättnings fjädrarna var fel storlek.

Ok

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, bra kvalitet!

Smidigt att beställa fjädrar, bra hemsida!

Positiv, bra kundtjänst

Gasfjädrarnas arbetstemperatuområde borde framgå av beställnigssidan och inte någonstans på hemsidan. Tar ansvar för sina produkter!

Bra

Enkelt att beställa snabb leverans lätt att använda gasfjäderkonfiguratorn

minder bra

Det är inte bra att det inte automatiskt skickas en faktura med moms det enda som finns i inkorgen är beställningsbekräftelse

Gasfjäder till altanlucka

Passade och fungerade perfekt med hjälp av er konfigureringsfunktion på hemsidan.

Snabbleverans

Snabbaleveranser och bra grejer

Snabb o bra leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag är glad att jag inte föll för frestelsen att köpa en lågprisvariant!

Verkar seriöst!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Det va lätt hitta vad jag sökte på hemsidan.

Jag har ingen stor erfarenhet av företaget då jag bara har köpt en gasfjäder.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tog hand om reklamation direkt.

Snabba att svara och att lösa problem.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Allt fungerade mycket bra.

Rätt gas fjädrar levererades!

Utmärkt

Trots min felbeställning och lite missförstånd skötte man retur och ny beställning på ett jättebra sätt. Helnöjd

bättre än förväntat

Hade behov av gasfjädrar till en lucka ned till poolrummet. Hemsidan var perfekt för mig då man kunde lägga in fakta i konfiguratorn och få hjälp med vilka gasfjädrar jag behövde samt hur de skulle monteras

Positvt

Positivt.

Struligt

Blev fel när jag beställt och ville avbeställa en produkt (missade att den låg kvar i varukorgen för jag varit in på sidan ved ett tidigare tillfälle, sen blev det struligt och man kan inte ringa.

Bra service, svarade efter 10 minuter på mail

Allt bra, produkten fungerade som sagt :-)

Bra produkt, snabb leverans

Enkelt att beställa rätt gasdämpare med deras konfigurator.

Fantastisk service.

Programmet för beräkning av gasfjädrarna fungerade klockrent!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Felaktig beskrivning av artikeln.

Beskriver er artikel som likvärdig men den hadeej samma längd i komprimerat läge som den efterfrågade.

78 Solna Strandväg

Solna 171 54