Filter

Rätt produkt snabbt levererat.

Snabb och bra leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lätt att hitta rätt produkt och snabb leverans.

När jag väl hittade Gasfjädershoppen blev det plötsligt lätt att hitta det jag sökte efter. En aning höga priser, men klart värt det.

Smidigt

Minst lika bra, och billigare alt. till OM-delar.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra sortiment och snabba leveranser

Gasfjäder.se har otroligt bra sortiment. Leveranserna är också mycket snabba och pålitliga.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Inte så intresserad av hitta lösning

Svårt få hjälp hänvisar till programmet

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ersättningsgasfjädern passade perfekt och snabb leverans!

Mycket kort kontakt/upplevelse för allt gick väldigt smidigt och snabbt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra service och snabb leverans

Inga problem med något smidigt och enkelt att beställa.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra service och snabba leveranser

Seriöst och gediget företag

Klarar inte hålla leveranstider

Utlovad leverans på 2-4 arbetsdagar. Fortfarande inte dykt upp efter 3 veckor.

Bra service

Bra service lätt o hitta på hemsidan

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Beställning av vara som inte finns i lager.

Hemsidan borde säga till, att eventuell vara är slut innan man beställer och betalar.

Problemfritt handlande

Enkel och funktionell webbshop. Snabb leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lätt att hitta rätt gasfjäder

Enkelt och smidigt

Utmärkt

Snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt, enkelt med bra instruktioner för att hitta en synonym.

Seriöst i alla led.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans av rätt grejor :-)

Snabb leverans med artiklar enligt spec

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och korrekt besked vid beställningen

Godkänd leveranstid

Oacceptabel

Jag beställde en gasfjäder av er den 10 december. Ordernummer WS14259SE. Jag har idag, den åttonde januari 2021, fortfarande inte fått den. I bekräftelsemailet som jag fick av er vid köp stod det att leveranstid var 2-4 arbetsdagar. Min upplevelse av er, eftersom ni frågar efter den, får väl därför beskrivas som tämligen genomusel? Om man månar om bra betyg från kunder är det väl till att börja med lämpligt att faktiskt leverera det som kunden beställt (och betalat för)?

Bra

Snabb leverans M

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra webbtjänst, men dålig info i beställningen

Gjorde en pytteliten beställning. Fick orderbekräftelse i mail som sade "tack för beställning och det kan ta några dagar". Det gick veckor. Så jag frågade var är min pryl - men vi har ju ledigt till den 11/1 var svaret. Det hade varit bra om det stod i orderbekräftelsen... mvh Hillar Loor Svaret nedan är NJA - inte nej, inte ja.

beställning inga problem

funkade bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Sen leverans och ingen info när jag får leverans

Har nu väntat i nästan 2 veckor på leverans av 2 gasfjädrar till min kåpvagn. Jag har fått 2 frågor om vad jag tycker om min leverans men inget svar på var leveransen är? Kan förstås bero på julruschen inom transportsektorn men då hade man ju åtminstone kunnat tala om att man skickat gasfjädrarna och gett ett sändningsnummer så att jag själv kunde följa upp var fjädrarna är. Nu vet jag inte ens om de har skickats?

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ger usel internet-shopping ett ansikte !

Beställde 12.e december och fick orderbekräftelse. Frågade 20.e december efter varorna. Inget svar. Återbetalning 29.e december. Också utan förklaring. Helt enkelt utomordentligt uselt !!

Ingen leverans utförd

Ingen gasfjäder har anlänt till oss, det står att ordern är färdigbehandlad men ingen fjäder har kommit.

Har inte fått någon leverans så betyget blir 1 ☀️

Inte riktigt vad jag tänkte mig sålångt, kan bara bli bättre

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR