Snabb och bra leverans.
När jag väl hittade Gasfjädershoppen blev det plötsligt lätt att hitta det jag sökte efter. En aning höga priser, men klart värt det.
Minst lika bra, och billigare alt. till OM-delar.
Gasfjäder.se har otroligt bra sortiment. Leveranserna är också mycket snabba och pålitliga.
Svårt få hjälp hänvisar till programmet
Hej Mattias, Tack för din feedback. Då vi är en webbaserad tjänst har vi tagit fram ett otroligt bra beräkngsprogram där man själv fyller i all data för att sedan få fram förslag på gasfjäder, beslag och fästen samt en monteringsritning för att underlätta så bra som möjligt. Hoppas du fick till en bra applikation.
Mycket kort kontakt/upplevelse för allt gick väldigt smidigt och snabbt!
Hej Leif! Tack för de fina orden. Välkommen åter.
Inga problem med något smidigt och enkelt att beställa.
Hej Lars, Tack för att du handlar av oss och välkommen tillbaka.
Seriöst och gediget företag
Hej! Tack för att du handlar av oss och välkommen tillbaka.
Utlovad leverans på 2-4 arbetsdagar. Fortfarande inte dykt upp efter 3 veckor.
Hej Henry, Tack för att du handlar hos oss. Tyvärr tog just din artikel slut när du beställde pga. högt tryck på denna vara. Din order är påväg och vi önskar dig en trevlig helg.
Bra service lätt o hitta på hemsidan
Hej! Tack för att du handlar hos oss och att du är nöjd med din beställning. Välkommen åter.
Hemsidan borde säga till, att eventuell vara är slut innan man beställer och betalar.
Hej Peter, Tack för att du handlar hos oss. Idag har vi tyvärr inte aktuellt saldo tillgängligt på vår hemsida vilket ibland kan dra ut på leveranstiden om det är slut på lager. Önskar dig en trevlig helg.
Enkel och funktionell webbshop. Snabb leverans.
Enkelt och smidigt
Snabb leverans
Seriöst i alla led.
Snabb leverans med artiklar enligt spec
Godkänd leveranstid
Hej! Tack för att du handlar hos oss och välkommen åter.
Jag beställde en gasfjäder av er den 10 december. Ordernummer WS14259SE. Jag har idag, den åttonde januari 2021, fortfarande inte fått den. I bekräftelsemailet som jag fick av er vid köp stod det att leveranstid var 2-4 arbetsdagar. Min upplevelse av er, eftersom ni frågar efter den, får väl därför beskrivas som tämligen genomusel? Om man månar om bra betyg från kunder är det väl till att börja med lämpligt att faktiskt leverera det som kunden beställt (och betalat för)?
Hej Magnus, Tack för att du handlar hos oss. Vi hade en lager flytt från 27/11 till 14/12 och sedan julstängt 18/12 - 11/1 därav en väldigt lång leveranstid. Detta informerade vi om på vår hemsida men ska bli tydligare där. Tack för ditt svar och vi kan meddela att din order är hos dig under veckan.
Snabb leverans M
Hej! Tack för att du handlar hos oss och välkommen åter.
Gjorde en pytteliten beställning. Fick orderbekräftelse i mail som sade "tack för beställning och det kan ta några dagar". Det gick veckor. Så jag frågade var är min pryl - men vi har ju ledigt till den 11/1 var svaret. Det hade varit bra om det stod i orderbekräftelsen... mvh Hillar Loor Svaret nedan är NJA - inte nej, inte ja.
Hej! Tack för att du handlar hos oss. Det har varit en december som betytt lagerflytt vilket tog ca 2v och sedan julstängt nästan 3v. Vi informerade om det på vår hemsida men vi ska bli tydligare där. Tack för ditt svar och ha en fortsatt trevlig dag.
funkade bra
Hej! Tack för att du handlar hos oss och välkommen åter.
Har nu väntat i nästan 2 veckor på leverans av 2 gasfjädrar till min kåpvagn. Jag har fått 2 frågor om vad jag tycker om min leverans men inget svar på var leveransen är? Kan förstås bero på julruschen inom transportsektorn men då hade man ju åtminstone kunnat tala om att man skickat gasfjädrarna och gett ett sändningsnummer så att jag själv kunde följa upp var fjädrarna är. Nu vet jag inte ens om de har skickats?
Hej Roine, Tack för att du handlar hos oss. Vi hade en lager flytt från 27/11 till 14/12 och sedan julstängt 18/12 - 11/1 därav en väldigt lång leveranstid. Detta informerade vi om på vår hemsida men ska bli tydligare där. Tack för ditt svar och vi kan meddela att din order är hos dig under veckan.
Beställde 12.e december och fick orderbekräftelse. Frågade 20.e december efter varorna. Inget svar. Återbetalning 29.e december. Också utan förklaring. Helt enkelt utomordentligt uselt !!
Hej Bosse, Tack för att du handlar hos oss. Vi hade en lager flytt från 27/11 till 14/12 och sedan julstängt 18/12 - 11/1 därav en väldigt lång leveranstid. Detta informerade vi om på vår hemsida men ska bli tydligare där. Tack för ditt svar.
Ingen gasfjäder har anlänt till oss, det står att ordern är färdigbehandlad men ingen fjäder har kommit.
Hej Mikael, Tack för att du handlar hos oss. Vi hade en lager flytt från 27/11 till 14/12 och sedan julstängt 18/12 - 11/1 därav en väldigt lång leveranstid. Detta informerade vi om på vår hemsida men ska bli tydligare där. Tack för ditt svar och vi kan meddela att din order är hos dig under veckan.
Inte riktigt vad jag tänkte mig sålångt, kan bara bli bättre
Hej Lars, Tack för att du handlar hos oss. Vi hade en lager flytt från 27/11 till 14/12 och sedan julstängt 18/12 - 11/1 därav en väldigt lång leveranstid. Detta informerade vi om på vår hemsida men ska bli tydligare där. Tack för ditt svar och vi kan meddela att din order är hos dig under veckan.