Filter

Svårt att säga då jag inte fått varorna ännu

Svårt att säga. Enkelt att beställa men har ej fått varorna och då är det lite svårt att ge feedback mvh Lars

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra beräkningsmodell som underlag för beställningen som i sin tur visade sig fungera perfekt

Enbart positiv från början till slut

Kanon

Funger bra Snabb service

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Dålig information om leverans: 2-4 dagar inget stämmer.

Absolut sämsta tänkbara information om leverans. Någon sa "lova är så roligt folk blir så glada" Men ni skriver 2-4 dagar efter 7 dagar frågar jag och får svar är skickat. Nu har det gått 9 dagar inga varor vi i södra Sverige räknar med att det skickas med bil men kanske ni mer norrut fortfarande använder häst och vagn. Med förhoppning att leveransen kommer fram under sommaren eftersom dom behövs till min husbil som jag sålt och inte kan leverera utan nya gasfjädrar. Roland Johansson Gimlevägen 76 26962 Grevie

Bra verktyg för beställning

Har ännu inte fått leveransen så lite för lång leveranstid. Smidigt verktyg för att få rätt typ och mått på fjädrar

Snabb smidig leverans

Beställt via nätet och fick varan hem inom en vecka, mycket nöjd

Dåligt

Över en vecka sen en beställningen gjordes inga dämpare. Eller info om varför de ej är levererade.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Beställt men inte fått något

Jag har beställt tre gasfjädrar för ca tre veckor sedan, men jag har inte fått något än. Bara en bekräftelse från klarna att jag har gjort en beställning, men ingen orderbekräftelse från er.

kanon

bra!!!!!

Proffsigt

Jag är helnöjd. Det var lätt att få rätt fjäder då upplägget på hemsidan för sök var väl genomtänk.Superbra

Inte bra.

Snabb beställning Och betalning men ingen leverans. På grund av Covid-19.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra och tydlig produktöversikt, kass uppföljning efter betald order..

Gillade hemsidans upplägg men efter jag beställt och betalt med kort hände inge mer. Ingen order- eller betalningsbekräftelse. Inget mejl om att mina varor är packade eller skickade. Paketet dök bara upp efter ca en vecka.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Enkel bra hemsida med snabb leverans

Bra

Bra kvalité, bristande återkoppling

Saknade återkoppling om min order och fick ringa och jaga. Efter lagd order hördes inget mer än att orderbekräftelse. Skulle uppskattat meddelande om restnoteringar.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

snabb leverans med rätt grejer

Enkelt att hitta i sortimentet

Snabb leverans och ”rätt” prylar

Bra hemsida

Bra, allt stämde. Snabb lev

Webbshop. bra och utförlig

Enkel beställning

Bra grejor passade perfekt och fungerade som förväntat. Hade lite otur med leveranstiden pga olika saker, hade blivit fem stjärnor annars.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jättebra service och smidig beställning

Behövde byta gasfjäder till motorhuven på min båt. Är helt oinvigd i ämnet men tack vare bra och snabb service med några frågor/svar-vändor på mail tog det inte lång tid förrän jag visste vilken artikel jag skulle beställa. Kalas!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att beställa, lite besked om när leverans sker

Jag

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att hitta rätt produkt

Tydlig information om produkten

Ok

Leveransen helt enligt beställningen och bra emballerat vid mottagande.

Smidigt

Enkelt att hitta rätt prylar

Bra sortiment

Enkelt och snabbt.

Bra produkter och kundfokus

Hittills positiv upplevelse av gasfjäderprodukterna, motsvarar mina förväntningar på funktion och kvalitet. Respons från kundsupporten är rimligt snabb och med god förståelse för kundens behov. Leveranser inom 2-3 dagar är helt okej.

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR