Filter

Ok

Ok

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Problem med beställning och reklamation

Har Fått felaktig leverans av ögla till min order, jag har ingående beskrivit hur jag gjort beställningen och vad som skedde, jag misstänker att något skett med er databas vid mitt ordertillfälle. Den anonyme som svarar säger att ni levererat vad som står på ordern, där är vi helt överens men problemet fram till att det tillslut blev en order är inget denne anonyme person vill kännas vid. Detta trots flera mail där jag förklarar händelseförloppet där inte alla produkter kommit upp vid beställningen. Jag har prövat göra om samma sak utan minsta problem I dag. Men slutbetyget blir dock lågt med hänsyn till bemötandet.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

inte fungerande betalrutiner,klarna är en katastrof

bra grejer, lite otydlig hemsida vi beställningar, betalrutiner katastrof. Felaktiga namn på vår betställning så fakturan kom aldrig fram , fick betala inkassoavgift.. Har tidigare skrivit till er om detta men ni bara hänvisade till Klarna. Jag vet inte varifrån ni fått fram pettsonadressen. [email protected] skall det vara Med vänlig hälsning Christer Pettersson Vintervikens Trädgård

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Det var en snabb och exakt leverans.

Mycket bra webbplats med alla data, information och mått på dimensioner mm.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att hitta rätt produkt

Positivt

Snabbt och enkelt.

Snabb leverans och bra produkt!

Bra i det hela.

Hittar inte att jag fått någon orderbekräftelse.

Utmärkt service.

Enkel order och snabb levetand

vet ej

för det första är det svårt att få veta vad som händer o sedan har jag inte fått någon bekräftelse om fjäderna är skickade jag har inte fått några än om jag skulle rekomendera er nej inte för tillfället

Funkar bra

Orden hamnade i skräpposten inte så bra

Positivt

Positivt.

Snabb leverans

Allt fungerade utmärkt

Bra produkt, snabb leverans, allt fungerade utmärkt

Snabb leverans.

Bra och lättförståelig hemsida.

Motsvarar förväntningarna

Informativ hemsida, bra produktinformation med bilder och måttangivelser, extra plus att konfigureringsverktyget är tillgängligt för alla och hyfsat enkelt att använda.

Förstklassigt

Lätt att beställa rätt gasfjäder tack vare lättförståeliga instruktioner och beskrivningar på hemsidan. Leveranstid som utlovat(2-4 dagar), kom på 3 dagar. Betydligt billigare än originaldel dessutom. Finns inget att anmärka på, det är ändå kristider!

Perfekt

Mycket bra hemsida

Utmärkt

Snabb leverans och en bra hemsida! Beräknibgsverktyget på hemsidan fungerade i mitt fall utmärkt!! Fina produkter! Tack!!

Långsamt

Det är inte okej att ange 1-4 dagar, och det tar nästan 3 veckor. Jag mailade även och frågade var min leverans var vid två tillfällen. Båda gångerna var svaret att den skickas idag eller imorgon...

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Dålig leveranstid, opersonlig service, oengagerad personal, halvdassig slutprodukt.

Utlovad leveranstid var 2-4 dagar. Efter 20 dagar fick jag ringa och eftersöka mina varor. Ingen ursäkt för att varorna var sena. Tog ytterligare en vecka. När jag då ringer ligger de för utleverans. Jag åker för att hämta. Då vet ingen var mina varir är. Tog 20 minuter att hitta. Får fortfarande betala för frakten. När gasfjädrana är monterade stämmer de inte med beställning. Hade genom ritprogrammet räknat på 45 graders öppningsvinkel. När de är monterade enligt er ritning blir öppningsvinkeln bara ca 30 grader.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra beskrivning lätt att få det man vill ha till ett bra pris

Mycket bra, lätt att beställa och till ett bra pris

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR