V pohodě

Nákup proběhl v pořádku, vlastně se nedá nic vytknout slušný web, informativní email atd. vše jak má být. Chybu najdu jen pouze v kvalitě vzpěr. Nejspíše šlo jen o špatné kusy nebo vystavění moc velkého mrazu, ale po 3 měsících mi přestali fungovat jako dřív.

• Doporučili byste nás? Ano

Jednoduchá konfigurácia. Piesty fungujú presne podľa návrhu

Rýchle dodanie

Vynikající

rychlé dodání

super výběr, dodáno a zatím nenamontováno

super výběr, dodáno a zatím nenamontováno

• Doporučili byste nás? Ano

Jděte s takovými věcmi jako dotazník do háje.

nic nebudu psát je to otravné

Skvělý servis, komunikace a výsledek. Děkuji. Jelínek

Nejdříve jsem si ověřil, kdy mi může být zboží dodáno-odpověď dorazila obratem. Po té jsem si na webu přesněji zadal údaje a poslal objednávku. Ještě téhož dne jsem dostal potvrzení i o expedici a za 2 dny jsem měl balíček doma. A vše funguje přesně jak vychází z vašich propočtů. Přiznávám se, že jsem se víc jak 3 měsíce trápil a vymýšlel, dopočítával a nedopočítal. Až jsem jednoho dne narazil na vás web a pak už to byla sranda. Moc se mi ulevilo, protože to bylo pro mého dlouholetého klienta a konečně se věci pohly správným směrem. Myslim, že vaše stránky na nichž si i člověk jako ja dokáže zadat údaje a hned vidí nejen výsledek, ale i věnu, je bezkonkurenční. Mockrát děkuji a ať vsm vše skvěle funguje i nadále. S pozdravem Tomáš Jelinek

Za me super. Dekuju

Dekuju za spolupraci. Kalkulator funguje paradne, pani na telefonu poradila, doruceni expres az domu. Dekuji

• Doporučili byste nás? Ano

naprosto parádní kalkulátor velikosti pístu.

spolehlivý e-shop

Vše v pořádku, od objednání po rychlé doručení zboží.

• Doporučili byste nás? Ano

Super zkušenost, rychlé dodání, vše v pořádku

Ok

rychle, přesně

Výborný simulátor, zboží opravdu druhý den

Spokojnosť

Trpezlivá komunikácia na všetkých úrovniach. Max. spokojnosť.

Perfektní

Zatím bez jediného problému.

• Doporučili byste nás? Ano

Naprosta spokojenost od objednání až po doručení.

Jeden den jsem objednal plynové pružiny a už druhý den jsem je měl doma což mě opravdu hodně příjemně překvapilo. Objednal jsem si ale slabou plynovou pružinu a zavolal do společnosti jak tohle vyřešit a stačilo jen poslat zpět jak reklamaci s pozadavkem co s plynovou pružinou mají udělat. Opět se opakoval stejný scénář jako v případě doručení a vše bylo rychle vyřízeno. Plynové pružiny fungují perfektně.

• Doporučili byste nás? Ano

Bylo to poprvé a je to O.K.

O.K.

Prehľadný web

Rýchle vybavenie objednavky.

bez problému

bez problému

• Doporučili byste nás? Ano

Vždy perfektní a extra rychlé dodání

Spokojenost

super rychlost dodání, kvalita

Dobrá cena za dodané zboží, kvalita je v pořádku, ověřeno opakovaným nákupem, rychlé dodání.

• Doporučili byste nás? Ano

Velký výběr, rychlé dodání. Super ceny. Doporučiji.

Nekonečný výbět pružin i zakončení. Velmi rychlé dodání. Super ceny. Doporučiji.

Rychlost dodání

Doporučuji

rychlé dodání

Rychlé, funkční

• Doporučili byste nás? Ano

První objednávka a vše na jedničku

Vše vpořádku

Rychlost.

Velký výběr, rychlost doručení.

• Doporučili byste nás? Ano

objednávka vyřízena během jednoho dne

rychlé dodání, velký výběr plynových pružin i koncovek

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR

Recenze Kiyoh

• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.