Nákup proběhl v pořádku, vlastně se nedá nic vytknout slušný web, informativní email atd. vše jak má být. Chybu najdu jen pouze v kvalitě vzpěr. Nejspíše šlo jen o špatné kusy nebo vystavění moc velkého mrazu, ale po 3 měsících mi přestali fungovat jako dřív.
děkujeme Vám za Váš nákup i za hodnocení. Je možné, že jste vzpěry zkoušel v mrazu ? jmenovitá síla je měřena při ca 20°C. a každých 10°C mění sílu o ca 3,5%.
Rýchle dodanie
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
rychlé dodání
super výběr, dodáno a zatím nenamontováno
nic nebudu psát je to otravné
Nejdříve jsem si ověřil, kdy mi může být zboží dodáno-odpověď dorazila obratem. Po té jsem si na webu přesněji zadal údaje a poslal objednávku. Ještě téhož dne jsem dostal potvrzení i o expedici a za 2 dny jsem měl balíček doma. A vše funguje přesně jak vychází z vašich propočtů. Přiznávám se, že jsem se víc jak 3 měsíce trápil a vymýšlel, dopočítával a nedopočítal. Až jsem jednoho dne narazil na vás web a pak už to byla sranda. Moc se mi ulevilo, protože to bylo pro mého dlouholetého klienta a konečně se věci pohly správným směrem. Myslim, že vaše stránky na nichž si i člověk jako ja dokáže zadat údaje a hned vidí nejen výsledek, ale i věnu, je bezkonkurenční. Mockrát děkuji a ať vsm vše skvěle funguje i nadále. S pozdravem Tomáš Jelinek
velmi nás těší Vaše obsáhlé a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Dekuju za spolupraci. Kalkulator funguje paradne, pani na telefonu poradila, doruceni expres az domu. Dekuji
velmi nás těší Vaše stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Vše v pořádku, od objednání po rychlé doručení zboží.
Ok
velmi nás těší Vaše velmi stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Výborný simulátor, zboží opravdu druhý den
Trpezlivá komunikácia na všetkých úrovniach. Max. spokojnosť.
velmi nás těší Vaše kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Zatím bez jediného problému.
Jeden den jsem objednal plynové pružiny a už druhý den jsem je měl doma což mě opravdu hodně příjemně překvapilo. Objednal jsem si ale slabou plynovou pružinu a zavolal do společnosti jak tohle vyřešit a stačilo jen poslat zpět jak reklamaci s pozadavkem co s plynovou pružinou mají udělat. Opět se opakoval stejný scénář jako v případě doručení a vše bylo rychle vyřízeno. Plynové pružiny fungují perfektně.
O.K.
Rýchle vybavenie objednavky.
bez problému
Spokojenost
Dobrá cena za dodané zboží, kvalita je v pořádku, ověřeno opakovaným nákupem, rychlé dodání.
Nekonečný výbět pružin i zakončení. Velmi rychlé dodání. Super ceny. Doporučiji.
velmi nás těší Vaše doporučení a maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Doporučuji
Rychlé, funkční
Vše vpořádku
Velký výběr, rychlost doručení.
rychlé dodání, velký výběr plynových pružin i koncovek
41 Stationsweg
Zwijndrecht 3331LR
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.