Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een snelle levering, een overzichtelijke webshop en een krachtige configurator. Klanten waarderen de duidelijkheid van informatie en de snelle respons. Het feedbackbeeld toont een betrouwbare dienst met professionele ondersteuning. Al met al is de ervaring positief met nadruk op snelheid, gemak en ondersteuning.
Výrobek je přesný a i s upevňovacími nýty. A skvěle funguje. Okno 70*50 v karavanu .
13 August 2026
Marek
Praha 2
Dobrá zkušenost
6 August 2026
Jaroslav
Kozárovice
Přehledný web a odborná a ochotná konzultace po telefonu. Mohu jen doporučit. Díky
31 July 2026
Josef
Moravské Budějovice
Naprosto perfektní pomoc s výběrem správné pružiny a okamžité poslání.
24 July 2026
Zoubek Martin
Pribram
vzpery sú kvalitné a rýchle dodanie.
19 July 2026
Janka
Martin
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Rychlé doručení, široký sortiment
17 July 2026
Miroslav
Olomouc
Ok
17 July 2026
Marek
Kosmonosy
velmi nás těší Vaše maximálně stručné a zároveň kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Vavrouch
skvele od rad az po dodani
15 July 2026
Antonín
Řenče (Plzeň-jih)
Vavrouch
Zvolil jsem špatný tlak ve vzpěře. Po odeslání zpět mi vzpěry okamžitě přetlakovali a zaslali zpět(bezplatně). Rychleji to snad ani nešlo. Díky moc.
14 July 2026
Petr
Ústí nad Labem
Vavrouch
Super jak aplikace pro výpočet veličin, tak i rychlost dodání plynových vzpěr.
9 July 2026
České Budějovice
14 June 2026
Jan
Český Šternberk
Kolegyně to bere jako pochvalu :-)
Vavrouch
Bezvadná komunikace, rychlost dodání.
10 June 2026
Tomáš
Blatná
Vavrouch
Rychlé a odborné jednání.
26 May 2026
Aleš
Brno - Líšeň
Vavrouch
přehledný eshop a rychlá reakce
21 May 2026
Jiří
liberec
11 May 2026
Rastislav
Liptovský Mikuláš
Vavrouch
Popíši múj problém má velká okna zavěšená na jednom pistu a ze čtyř oken jedn na mě spadl z ničeho nic přestal fungovat Samozřejmě pošlu zpět budu reklamovat
7 May 2026
Josef
Liberec
v technických předpisech k plynovým pružinám-přiloženo ke každé zásilce :
... Jsou-li použity tlačné, tažné plynové vzpěry nebo tlumiče tam, kde by jejich závada mohla vést k osobním nebo věcným škodám, musí být použita přídavná jistící zařízení. Pro montáž a demontáž plynových pružin je nutno dbát všeobecně platných bezpečnostních předpisů a norem.
Vavrouch
Vcelku intuitivní nástroj pro návrh pružiny, rychlé dodání a zatím bezvadná funkcnist
6 May 2026
Jiří
PRAHA 13
velmi nás těší Vaše téměř maximální kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Vavrouch
Rychlost dodání,skvěly program/kalkulátor/ pro výpočet.
22 April 2026
Petr
Olomouc-Chomoutov
Doporučuji
22 April 2026
Martin
Hrušovany nad Jevišovkou
Vavrouch
Profesionální přístup.Děkuji vám za pomoc a řadu.Jste skvělý !!!
14 April 2026
Ivan
Praha
Vavrouch
po objednání zboží došlo v termínu a dobré kvalitě. Vše lze ještě v procesu objednávek dohodnout s paní Žourkovou, vždy ochotná a dokáže poradit.
14 March 2026
Miroslav Menšík