bez problému

bez problému

• Doporučili byste nás? Ano

Vždy perfektní a extra rychlé dodání

Spokojenost

super rychlost dodání, kvalita

Dobrá cena za dodané zboží, kvalita je v pořádku, ověřeno opakovaným nákupem, rychlé dodání.

• Doporučili byste nás? Ano

Velký výběr, rychlé dodání. Super ceny. Doporučiji.

Nekonečný výbět pružin i zakončení. Velmi rychlé dodání. Super ceny. Doporučiji.

Rychlost dodání

Doporučuji

rychlé dodání

Rychlé, funkční

• Doporučili byste nás? Ano

První objednávka a vše na jedničku

Vše vpořádku

Rychlost.

Velký výběr, rychlost doručení.

• Doporučili byste nás? Ano

objednávka vyřízena během jednoho dne

rychlé dodání, velký výběr plynových pružin i koncovek

absolutně rychlé vyřešení našich potřeb

absolutně rychlé vyřešení našich potřeb

• Doporučili byste nás? Ano

Od společnosti objednávám poprvé.

Premiéra , zatím jen chvála.

Zkušenosti pouze dobré.

Rychlá bezproblémová dodávka objednaného zboží.

Rychlost a komunikace

Maximální spokojenost

Naprosto vynikající

Po odeslání mojí první objednávky plynových pružin s využitím velmi vydařeného kalkulátoru ve čtvrtek cca 13 hodin jsem volal na Brněnské číslo. Telefon vzala příjemná paní která byla zjevně naprosto "v obraze" a i přesto, že měli, dle jejích slov, cca do hodiny dokončit nějakou velkou objednávku desitek pružin a odeslat ji PPL službou která měla dorazit na 14 hodinu a tedy mě sdělila, že již není téměř šance moiji objednávku dnes odeslat (velmi jsem naléhal a prosil jí, neb jsem pružiny nutně potřeboval doručit druhého dne, v pátek !!!), dokázala paní zařídit "zázrak" !!!! Za hodinu jsem viděl v emailu, že moje objednávka byla PPL službou přijata a v pátek mě i doručena !!! Pružiny a příslušenství pak přesně splnily mé očekávání ! Moc děkuji tomuto výrobci a zvláště pak milé paní, která se o celou věc dokázala postarat !!!

Dodání perfektní a rychlé

Ještě nevím ale prozatím Ok

Velmi dobrá

Paní po telefonu velmi ochotná a na moje otázky které jsem ji položil mi hned odpověděla a poradila.

• Doporučili byste nás? Ano

bleskurychlá reakce a dodání do druhého dne od objednání. SUPER!

Objednal jsem odpoledne a druhý den dopoledne jsem měl zboží na stole. Neuvěřitelně rychlé jednání! Děkuji

• Doporučili byste nás? Ano

Plynové vzpěry k poklopu do sklípku

Výpočet sedí, rychlé dodání

Top kvalita

Rychle dodání, super funkcnost

• Doporučili byste nás? Ne

Jednoduchá konfigurace vzpěry a nakonec rychlé dodání! Spokojenost.

Vynikající konfigurátor na stránkách. Nahradit výrobky z Číny je problém, ale tady to šlo samo.

doporučuji

rychlá reakce, parádní webové stránky

rychlost doručení

vše proběhlo v pořádku

vše super

super kalkulátor, rychlé dodání

velice dobra ale...

Vsechno v poradku probehlo. Balik dokonce jsem dostal o den drive. Ale... v pripominkach varujete ze, je tloustka oka nahrady Lift-O-Matu (0542TR 0175N) o neco veci ale ne rikate ze, je prumer diry mnohem mensi. Proto jsem ne mohl pouzit srouby a podlozki od originala. Neni to ted zafiksovane uplne jak by mnelo. Kdyz uz delate skvelou "nahradu" originala, proc ji ne delat na 100% stejnou ? Psal jsem spolecnosti HAHN (dodavatelu) jestli maji oko (ktere je na sroub) s vetsi dirou, ale ne odpovidaji. S pozdravem Stanislav Popovic

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR

Recenze Kiyoh

• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.