Laden reviews...
73 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Hodnocení zdůrazňuje rychlou dodávku, uživatelsky přívětivý konfigurátor a profesionální zákaznický servis. Zákazníci oceňují přehledný web a široký výběr produktů. Spolehlivost a rychlá komunikace jsou často zmiňovány. Celkově je zkušenost pozitivní, se zaměřením na rychlost, jednoduchost a podporu.
Vše bylo na jedničku s 1*, rychlá dodávka objednaného zboží, kvalitní zboží
Anatolii
České Budějovice
14 June 2026
Český Šternberk
Bezvadná komunikace, rychlost dodání.
10 June 2026
Tomáš
Blatná
Rychlé a odborné jednání.
26 May 2026
Aleš
Brno - Líšeň
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Vavrouch
přehledný eshop a rychlá reakce
21 May 2026
Jiří
liberec
11 May 2026
Rastislav
Liptovský Mikuláš
Vavrouch
Popíši múj problém má velká okna zavěšená na jednom pistu a ze čtyř oken jedn na mě spadl z ničeho nic přestal fungovat Samozřejmě pošlu zpět budu reklamovat
7 May 2026
Josef
Liberec
Vcelku intuitivní nástroj pro návrh pružiny, rychlé dodání a zatím bezvadná funkcnist
6 May 2026
Jiří
PRAHA 13
velmi nás těší Vaše téměř maximální kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Vavrouch
Rychlost dodání,skvěly program/kalkulátor/ pro výpočet.
22 April 2026
Petr
Olomouc-Chomoutov
Doporučuji
22 April 2026
Martin
Hrušovany nad Jevišovkou
Vavrouch
Profesionální přístup.Děkuji vám za pomoc a řadu.Jste skvělý !!!
14 April 2026
Ivan
Praha
Vavrouch
po objednání zboží došlo v termínu a dobré kvalitě. Vše lze ještě v procesu objednávek dohodnout s paní Žourkovou, vždy ochotná a dokáže poradit.
14 March 2026
Miroslav Menšík
Heřmanovice
Vavrouch
Veľký výber produktov ale hlavne výborný konfigurátor.
11 March 2026
Bez připomínek
6 March 2026
Smilovice
Vavrouch
Jsem jedním sloivem nadšen. V úterý odpoledne jsem zjistil, že potřebuji plynovou pružinu. Veče jsem na webu naklikal vlastní konfiguraci a ve čtvrtek (!) ráno jsem pružinu měl doma. Výrobce originálu do týdne nebyl schopen ani odpovědět na email.
4 March 2026
Roman
Lubná
Vavrouch
nemám žádné výhrady a i rychlost vyřízení je výborná
4 March 2026
Roman
Vrbno pod Pradědem
velmi nás těší Vaše vysoce kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu.
Velmi prijemna
15 February 2026
Filip
Strakonice
Vavrouch
Naprostá spokojenost, rychlé dodání.
11 February 2026
Zuzana
Kolín
Rychle
29 January 2026
Iveta
Praha
Vavrouch
Výborný konfigurátor rychle řešení objednávky
28 January 2026
Rostislav