Plně spokojen.
velmi nás těší Vaše stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Jen několik dnů po objednávce specifických pružin jsem měl zásilku v pořádku doma. Pasují perfektně a fungují výborně. Jsem velmi spokojen.
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Vše proběhlo v pořádku, objednání i dodání
Vjedničkuše na
Dobře zpracovaný web, rychlé bezproblémové dodání, komunikace na jedničku.
Rychlé a korektní jednání
velmi nás těší Vaše kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Velký výběr zboží, duper dodací lhůta.
Přehledný intuitivní výběr, široký sortiment. Jasná, srozumitelná a vstřícná komunikace na zákaznickém servisu.
Rychlé vyřízení, bezproblémová úprava síly pružiny.
Rychlost.
Dobrá
Velký výběr, vždy vše sedělo, poradí po telefonu. Naprostá spokojenost s touhle firmou, nemám co vytknout.
velmi nás těší Vaše obsáhlé a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Naprosto nejlepší a profesionální přístup.
Rychlé doručení. Výměna zboží, proběhla taky na jedničku.
rychlost doručení...ta byla super!
Objednávka byla vyřízena velice rychle. Potřeboval jsem vyměnit objendaný díl za jiný a vše šlo bez problémů. Nadstandartní zákaznický servis!
Objednané zboží bylo v podstatě hned odesláno. Po doručení jsem velmi spokojený s kvalitou. Vřele doporučuji všem.
Rychlé dodání a přesně to co jsem chtěl.
Nelze nic vytknout.
Rychlá reakce, poskytnutí odborné pomoci, výborné web stránky na výpočet parametrů pružiny
Vše velice precizní,stránky na výpočet pístu jednoduché i pro amatéra,poslán návod na montáž,vše popsáno do detailu,dodàní zakázky do dvou dnů,vše bez problénů,za mě profesionální práce a jsem rád že tato firma je na trhu.
Rýchlosť dodania.
Jednoduchý výběr, jednoduché objednání a dodání do 24 h
Objednal jsem si výrobek a do druhého dne jsem ho měl doma.
41 Stationsweg
Zwijndrecht 3331LR
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.