mel sem 30let stare pružiny a nevedel sem zda je nekde seženu a sehnal v replice u vás. super
+++
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Nemáš co naprostá spokojenost
Dobrá komunikace, rychlá nabídka , dobrá cena.
velmi nás těší Vaše vysoce kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Dodání obratem. Při umístění podle kalkulátoru bezproblémová funkce i po pěti letech.
skvělá komunikace, profi poradenství!
Objednával som viackrát a vždy som bol spokojný.
Jediný zádrhel byl doručení, kdy na balíku bylo chybné číslo popisné a přepravní společnost ho doručila na pobočku ve vedlejší vesnici.
velmi nás těší Vaše maximálně stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Vždy bezproblémové a vstřícné jednání. Skvělá možnost nakonfigurovat si plynové vzpěry přesně podle představ.
Výpočet pružiny, návrh montáže a vizualizace funkčnosti jsou výborné pomůcky - neumím si představit, jak bych mechanismus otevírání udělal jinak. Na mých 13 kg dveřích doporučená pružina a výpočet zafungoval zcela bezchybně. Děkuji!
Neuvěřitelná rychlost vyřízení objednávky a naprostá spolehlivost.
Maximální spokojenost s nkupem. Plynová vzpěra dle vašeho výpočtu po osazení funguje výborně. Děkuji.
Vše v pořádku. Rychlé dodání...
1) Interaktivní konfigurace pružin je velmi užitečný pomocník 2) Krátká doby dodání 3) Cena trochu vyšší než konkurence
Velmi zajímavý výpočtový konfigurátor, rychlé dodání. Doporučuji
Rychlé dodání, kvalita
Objednávka byla vyřízená velmi rychle.
Dobrá orientace v eshopu, intuitivní hledání. Příště objednám znovu - velký výběr
Velmi přehledný konfigurátor
OK
velmi nás těší Vaše kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Rychlé dodání.
Přehledný e-shop, jednoduchý výběr a následný nákup
Myslím, že jsou jediní co poskytují kompletní služby kolem tohoto sortimentu díky jejich kalkulátoru.
rychlost dodání a široký výběr
velmi nás těší Vaše stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
41 Stationsweg
Zwijndrecht 3331LR
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.