Rychlost dodání a kvalita, doporučuji všem

Není co popisovat, naprosto spokojen.

• Doporučili byste nás? Ano

snadná konfigurace, dobrá cena, spolehlivost, rychlost.

snadná konfigurace, dobrá cena, spolehlivost, rychlost.

Jenom ty nejlepší zkušenosti, doporučuji

Jenom ty nejlepší zkušenosti, doporučuji

VÝBORNÉ DOPORUČUJI

Rychlé a rychlá domluva

• Doporučili byste nás? Ano

Jednoduchá objednávka, rychlé dodání.

Přehledný e-shop se širokým výběrem, dodání zboží na druhý den.

Doporučuji

Rychlost dodání

dobrá spolupráce

Velý výběr a rychlé dodání zboží

• Doporučili byste nás? Ano

Poslali mi obratem nové koncovky, když ty původní jsem si vybral špatně.

Rychlé, vstřícné.

Nákup čtyř pístů. Program na návrh intuitivní a rychlý. Skvělá zkušenost.

Rychle a jednoduche reseni

Velmi jednoduche dohledat spravnou velikost a tlak pruziny dle originalniho vyrobce

Spokojenost

Příjemná spolupráce.

Naprostá spokojenost

zpracování objednávky, doručení i kavlitu výrobku zatím hodnotím na výbornou

Rýchle

Rychlo a presne

vše v pořadku

špatně jsme navolily silu pistu. bez problému firma díl přizpůsobila našim požadavkům

• Doporučili byste nás? Ano

Přesně takhle jsem si to představoval.

Dobrý den, Pro naší aplikaci je to přesně to co jsem hledal. Proměřit, zadat, spočítat, zkontrolovat podle 3D a objednat. Uvidíme jak dlouho vzpěry vydrží. Toto byla moje první objednávka. Děkuji

• Doporučili byste nás? Ano

Obchod dopadl v naprostem poradku.Ve ctvrtek vecer jsem objednal a v pondeli jsem zboží dostal do ruky.Mel jsem sice problem udelat objednavku s telefonu ale s pocitace vse ok.Ale to bude asi problem nekde jinde.:-) Tabulka mi hodne pomohla pri dosazeni pruziny kterou jsem vlastne potreboval.Tak Vam dekuji.

dobré, ale dražší

Potřebnou velikost plynových vzpěr (menší rozměr i hmotnost) jsem při zběžném hledání nalezl pouze ve vašem e-shopu. Pokud jsem však hledal běžnější typy plynových vzpěr, byly ve vašem obchodě zpravidla o něco dražší než u konkurence. Trošku mě zarazila také platební brána využívající jako prostředníka mezi klientem, obchodem, a bankou Pay Pal. To jsem zaznamenal spíš u zahraničních e-shopů. Domácí e-shopy využívají zpravidla přesměrování na platební portál konkrétní banky zákazníka. Zboží jsem ještě nestihl vyzkoušet, montáž budu provádět až cca za měsíc. Milá byla rychlost vyřízení objednávky vč. dodání.

Ochotní a rychlí.

Svojí vinou,jsem objednal špatně natlakovanou pružinu.Nebyl problém z nápravou.Poradili a opravili.

velmi rychle jednani

super !!!

• Doporučili byste nás? Ano

Přišlo to skoro dřív, než jsem to objednal. :-)

Maximální spokojenost.

• Doporučili byste nás? Ano

Přehledný shop a rychlé doručení

+kvalita +spolehlivost

SUPER

Stránky, super každý si spočítá jaké plynové pružiny potřebuje a jak je namontuje. Nemá chybu.

Výborný obchod.

Výborný servis. V pátek objednáno, v pondělí doručeno. Přehledná tabulka výpočtu síly.

Rýchlé dodání zboží

Doporučuji

bez problému

všechno dobrý - příště objednám zas :)

41 Stationsweg

Zwijndrecht 3331LR

Recenze Kiyoh

• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.