Hodnocení zdůrazňuje rychlou dodávku, uživatelsky přívětivý konfigurátor a profesionální zákaznický servis. Zákazníci oceňují přehledný web a široký výběr produktů. Spolehlivost a rychlá komunikace jsou často zmiňovány. Celkově je zkušenost pozitivní, se zaměřením na rychlost, jednoduchost a podporu.
Sterke punten
Rychlá dodávka
přehledný konfigurátor
profesionální zákaznický servis
Gebaseerd op 78 reviews
Objednávka byla vyřízená velmi rychle.
Objednávka byla vyřízená velmi rychle.
23 October 2025
Ladislav
Rokycany
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
velmi nás těší Vaše maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Nákup proběhl bez problémů
Dobrá orientace v eshopu, intuitivní hledání. Příště objednám znovu - velký výběr
7 October 2025
Václav
Kladno
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
velmi nás těší Vaše vysoce kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Výborný
Velmi přehledný konfigurátor
28 September 2025
Pavel
Praha 4-Michle
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
Dle výpočtu to někdy nefunguje až tak dobře, ale našel jsem umístění upevnění a jsem spokojen.
OK
23 September 2025
Radomír
Ostrava
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
velmi nás těší Vaše kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Dodané zboží splnilo naše požadavky.
Rychlé dodání.
17 September 2025
Michal
Varnsdorf
Zboží dorazilo v pořádku
Přehledný e-shop, jednoduchý výběr a následný nákup
12 September 2025
Karel
Čelákovice
Skvělý shop
Myslím, že jsou jediní co poskytují kompletní služby kolem tohoto sortimentu díky jejich kalkulátoru.
7 September 2025
Drahomir
Loučná nad Desnou
rychlost dodání, široký výběr
rychlost dodání a široký výběr
5 September 2025
Pavel
Vyškov
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
velmi nás těší Vaše stručné a zároveň maximálně kladné ohodnocení a velice Vám za ně děkujeme, jakož i za nákup na našem eshopu. Vavrouch
Velmi spokojen.
Velmi dobré jednání a bez problémů. Děkuji...
4 September 2025
Jiří
Žirovnice
široký výběr, rychlost, kalkulátor
Skvělý přístup, navržení pružin pomocí kalkulátoru je bezkonkurenční funkce. Rychlé doručení. Celkově velká spokojenost.
4 September 2025
Vojtěch
Chyňava
Rychlé vyřízení objednávky
Jeden den objednáno, druhý den zboží dorazilo.
28 August 2025
Jana
Duchcov
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
Velký výběr, přehledný konfigurátor, vybrané zboží došlo v pořádku a včas.
Bez výhrad.
20 August 2025
Daniel
Opava
Dobrá
Vše proběhlo rychle a bez problému . Jen chci upozornit že na eshopu v rubrice příslušenství se objeví i nekompatibilní díly pro konkrétní navolený píst ….. např. jiný rozměr závitu - chce to vše překontrolovat .
Jinak super !!!
Štěpán Rosyvka
16 August 2025
Štěpán
Praha
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
Rychlé dodání,jednoduchý program na výpočet plynových pružin.
Kalkulátor pro výpočet pružin jednoduchý,ale přesto ještě dopodrobna vysvětlen návod jak vše vyplnit, tak že to zvládne každý kdo vychodil základní školu.
15 August 2025
25 July 2025
Antonín
Praha
Rychlé jednání
Špatně jsem zadal sílu pružin, bezplatně doplnili a obratem zaslali zpět
22 July 2025
Miroslav
Nové Město pod Smrkem [46365]
celkem spokojený
celkem spokojený
21 July 2025
Petr
Hluboš
Vše perfektní. Návrh, zpracování i dodání.
16 July 2025
Tomáš
Olomouc
Skvělý e-shop
Skvělý výběr, konfigurace vzpěr a ta rychlost!
15 July 2025
Jaroslav
Lišov
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
Objednávka a rychlé dodání.
Vše proběhlo podle mých představ od objednávky až po rychlé doručení.
23 June 2025
23 June 2025
Libor
Liberec XV
Reactie van Plynovepruzinyshop.cz
Super rychlá dodávka a pomoc při výběru.
Super rychlá dodávka a pomoc při výběru.
20 June 2025
Petr