De producten van Osmo zijn overtuigende kwaliteitsproducten.

Ik was op zoek naar het juiste product voor het behandelen van hout (buiten) wat zijn natuurlijke uitstraling moet behouden. Dat is gelukt bij Osmo, mede door goed telefonisch advies.

Door een DHL bezorger die geen zin in werken had ging de levering van het pakket niet goed. Osmo shop zorgde dat ik toch nog op tijd mijn spullen binnen had zodat ik de vloer in het geplande weekend kon doen.

Snelle levering van het juiste product voor een correcte prijs

Snelle levering van het juiste product voor een correcte prijs

Goede spullen en goede levering

Goede spullen en goede levering

Een open oor als er iets niet loopt zoals het de bedoeling was

Er was een probleem: aflevering bestelling was niet in orde. Bij reclame werd goed geluisterd en vervolgens onmiddellijk gecorrigeerd en het bestelde na gezonden. Fout kan altijd, maar osmo reageerde adequaat. Prima!

Snelle service, goede producten!

Heb olie besteld voor een mooi hardhouten tuinbankje. De spuitbare variant. Erg prettig werken. Of het duurzaam is zal nog blijken aangezien het er net pas op zit :-). Resultaat is in ieder geval erg mooi. Makkelijk verwerkbaar.

glanzend!

goed geholpen met mijn parketvloer, produkten voldoen prima

TOP! Snelle service en goede producten!

Al een aantal keren producten gekocht en altijd tevreden. Ook de klanten service die goed helpt en meedenkt. Zeker een aanrader wanneer je goede producten zoekt met goede service.

Prima winkel, snelle levering!

Al enkele keren besteld; alles snel en netjes geleverd.

Wat er gevraagd/besteld wordt krijg je ook

Supersnelle afhandeling van order en schappelijk geprijst.

Erg snelle levering en schappelijke prijzen. Voor mij zeker een goede reden om nog eens terug te komen (in het verleden heb ik hier al vaker besteld)

Perfekte service en erg mooie oliekleur

We zijn een houten terra aan het leggen (kleine 50 m2!!) en hebben op advies eerst alle 94 bankirai planken met kwast in-geolied! De kleur is zo mooi en we zijn nu over de helft met het leggen. In aug./sept. nadat het terras wat rust had nog 1 x over-olieën! Niet goedkoop, maar dit is het zeker waard!!!

ZEER GOEDE ERVARING

HARDHOUTEN VLONDERPLANKEN IN DE BANKIRAI OLIE GEZET EN IN DE ANTI SLIPOLIE WERKT SUPER ZEER TEVREDEN

Super service

Hebben een aantal test samples besteld. Snel verzonden. Gaan hier zeker onze verf bestellen

Lekker spul.

Snelle levering van de hardwax olie. Het is makkelijk aan te brengen en een mooi resultaat.

Prima product en vlot geholpen.

Product is natuurvriendelijk en tevens snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen en inmiddels al weer een jaar kunnen genieten van een nog steeds prachtige vloer. Prijs/kwaliteit in prima verhouding!

Topproduct, prima levering

Nu 2 keer osmp toppoil gehaald voor een tafel en aanrechtblad. Spul werkt perfect, na 3 dagen haal je koffie en andere troep nog zo met een doekje weg.

Goedvsdviesven snelle levering

Levertijd prima Goed advies en prima qualiteid van het product

Snel, flexibel en ook op afspraak afhalen mogelijk.

Snel, flexibel en ook op afspraak afhalen mogelijk.

Een prima product en bestelling en info gaat snel en duidelijk.

Ik heb de producten bekeken en het juiste middel uitgezocht. De bestelling werd snel geleverd. Het resultaat was perfect. Ik kan het aanraden voor uw vloer

Voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Snel geleverd.

Hele goede service

Prettig geholpen en bestelling werd snel geleverd.

Top product, goede service!

Osmo levert top producten, en dat binnen één werkdag. Vragen worden via Whatsapp per direct beantwoord, super! Ik heb het eiken wandmeubel dat ik heb gebouwd behandeld met Osmo Hardwax-olie Effect Natural 3041, en daarna met een laag Osmo Hardwax-olie Original. Het effect is fantastisch!

Snelle reactie via de app, top service.

Via de app een vraag gesteld over de behandeling van onze boomstam tafel buiten. Goed advies gekregen en natuurlijke olie beits besteld. De volgende dag werd het product al geleverd. Het is een fijn product om mee te werken. De tafel is prachtig geworden en ziet er weer uit als nieuw! Jammer genoeg kan ik geen foto plaatsen...kan je het zelf zien.

Schinkeldijkje 16 B

1432 CE Aalsmeer