Pakje keurig en op tijd geleverd

Bericht van verzenden ontvangen en pakje werd na 2 dagen bezorgd.

Great..

Great seller and fast shipping.

Correct bezorgd

Excellent and fast service

I wish you all the success and prosperity

Gewoon makkelijk

Gewoon simpel, gelukkig af van al die extra kosten. Weten we eindelijk waar we aan toe zijn.

Cheap, easy and good customer service

Small shipments, large shipments , it is really easy. I recommend it to everybody

Ronduit slecht!

Pakketen raken zoek, simpel: >> schuld bij Postnl. Zaken blijken opeens door gewijzigde leveringsvoorwaarden niet meer verzekerd. Dus schade.............. Schades laten op zich wachten, afhandeling na 6 maanden nog NIET rond, klanten (onze klanten) ontevreden :-( Facturatie is een puinhoop, factuurnummers wijken af van de factuurnummers als vermeld op de facturen. En zo kan ik nog wel even doorgaan, echt slecht gewoonweg!

Veel problemen. Missende track codes. Ophaal afspraak maar niemand komt. Enz enz.

En nu moet je ook nog eens abb kosten betalen. Amehoela!

Makkelijk en snel

Binnen een paar klikken versturen gewoon van mobiel. Goed bedrijf!

Heldere site en goed geholpen door de medewerker van mySendle

Ik had wat vragen over de formaten van de pakketten en werd al snel via de chat geholpen door de medewerker. Ik heb dit als erg prettig ervaren. De pakketten zijn inmiddels goed verzonden en in mijn account kan ik alles goed terugvinden en bijhouden.

Sturen facturen voor zendingen die ze niet kunnen leveren. Vervolgens opnieuw een factuur voor een retour doordat ze het pakket niet hebben kunnen leveren.

Chaos

Ik heb een tijdje verstuurd met mysendle en het ging niet van een leien dakje. De communicatie was erg onduidelijk en ik had het idee dat de medewerkers van elkaar niet wisten wat ze adviseerden. Maar goed het was erg goedkoop dus daar keek ik doorheen. Totdat ze ineens zonder waarschuwing vooraf de prijzen meer dan verdubbelden. Na veel heen en weer gechat bleek dat ik een abonnement moest nemen en dat de prijzen dan gegarandeerd tot het einde van 2020 gelijk bleven aan de prijzen voor de prijsstijging. Ik heb dat advies opgevolgd en na 1,5 week wachten en heel veel heen en weer gechat (was veel werk om de prijzen weer goed in het systeem te krijgen) werd er doodleuk medegedeeld: we weten wat we beloofd hebben maar we hebben toch besloten om het niet te doen, het spijt ons. Mysendle voelt dan ook als een onbetrouwbare partij die zich niet aan de afspraken houdt en ik vind niet dat je zo met je klanten om gaat

Amazing

I have seen and used many online parcel booking companies but none of them can come close to what this great company offers. The help desk is always friendly and offers fast solutions Their shipping prices is simply the best They offer always free Insurance unlike some other greedy companies who try to rip of in that matter. Only DHL Germany GLS Germany, And DPD Germany offer also free insurance up to €750 but they are still far behind MySendle's free high insurance. And the best of all they offer also import from abroad And work only with the best of the best in this sector like DHL Express, UPS And DPD A parcel from German was delivered within 1 day and it was all arranged by MySendle - Beat That PostNL

Super snel en goed geleverd

Nu al meerdere pakketten verstuurd met MySendle en kan niks anders zeggen dan dat het top is. Scherpe prijs, goeie service en werkt uitstekend op mobiel. Ga zo door!

Snelle afhandeling, goede service

In het verleden meerdere verschillende vervoerders gebruikt voor mijn webshop bestellingen. MySendle is de 1ste waar ik echt tevreden over ben. Je kan zelf je pakket formaat kiezen en krijgt dan de prijs te zien. Werkt snel en gemakkelijk en tarief is ook nog eens lager de concurrenten.

Onduidelijkheid troef

Vanwege slechte ervaringen met andere vervoerders voor onze pakketjes naar België, zijn wij het verzenden eens met mySendle gaan proberen.  De eerste pakketjes inmiddels verstuurd, maar daarna kom je in een web van onduidelijkheden. Inleveren bij een Postnl punt is nog prima, maar daarna wordt het onduidelijk, zowel voor ons als voor de klant. Bij de track & trace moet je niet je eigen postcode invullen maar dat van het mySendle warehouse (hoe leg ik dit aan de klant uit?). Daarna denk je dat er beweging in gaat komen, maar blijft de track & trace dagenlang op hetzelfde punt staan, namelijk het warehouse in Hoofddorp. mySendle kan duidelijk nog iets leren van de pakketafhandeling van de grote broers en hopelijk doen ze dit op korte termijn, want de tarieven die ze hanteren zijn wel erg interessant!

Heel erg goed.

Na dagen op zoek naar een vervoerder voor pakketten voor school ben ik gelukkig bij MYSendle uitgekomen. Heb via de chat informatie gevraagd daar startte de goede service al. Deal gesloten en alles ingang gezet. Zelfs in de avond werd er aan de order gewerkt. Echt top. De volgende dag is alles opgehaald en is er een aantal maal geinformeerd of alles goed gegaan was. Dit is een bedrijf met potentie. Ga zo door. Top.

Topservice

Echt topservice. Louise heeft stapsgewijs alles uitgelegd en alle vragen snel en correct beantwoord. Dit is de het klantvriendelijke alternatief voor verzendbedrijven.

Snelle reactie op vragen

In de drukke Corona-tijd waren pakjes retour gekomen. Prima opgelost door ze gratis opnieuw te versturen.

Diverse verzendingen binnen en buiten Europa zonder moeite verstrekt. Daarnaast ook geïnformeerd of er een pakket vanuit Amerika onze kant op kon worden gestuurd. Ook dit bleek geen enkel probleem. Zeer tevreden dus.

Super service

Heel snel te boeken. Snelle reactie op vragen, gewoon een prima bedrijf. Kan het aanbevelen

veel informatie en goede hulp.

Voor drie pakketten naar Rwanda had ik als newbie nogal wat hulp nodig. Dankzij de goede tips en flexibiliteit van Mysendle kwam het allemaal goed. Advies om de 12 losse dozen in grote dozen te doen, het uitstellen van het ophalen omdat ik nog niet klaar was met de zending. Het kon gewoon en werd goed geregeld. Ik was wat argwanend in het begin, zeker omdat het prijsverschil zo groot was met de grote vervoerders, maar de pakketten kwamen op tijd aan en in goede staat. Dat er nog een behoorlijke tax bovenop kwam van Rwanda bevreemde mij, maar ook dat hebben ze uitgezocht.

Puinhoop!!

Reageren niet op 10 bel verzoeken! Ook op chatberichten niet. Track en trace werkt niet! Afgewerkte zendingen staan bij actief. Verzendcode wordt door PostNL omgezet in 3S code. Slecht!!

Wat een fantastische club is dit! Pakket gestuurd. Kreeg duidelijk overzicht waar het was en de ontvanger kreeg het op tijd binnen. Ik kan het aanbevelen! Lucille

Weer heel snel geholpen via de chat en kon zodoende mijn pakket verzenden.

Goed geholpen door een medewerker van MySendle. Ik werd vervolgens op de hoogte gebracht om een abonnement te nemen, waarmee ik 5% korting krijg op iedere zending! Met mijn pakket naar Amerika had ik na 1 zending al een mooi voordeel!!

Dijkweg 168

1619HK Andijk

Over mySendle B.V.

We are mySendle, a delivery services company. We fulfill your needs by providing shipping for deliveries worldwide. Start using mySendle right now. Verstuur uw zending in één click over de hele wereld. Boek gemakkelijk en snel, zonder enige moeite, uw zending via mySendle naar elke bestemming wereldwijd. Start nu met verzenden via mySendle.