De bestelling was niet op tijd

De bestelling was niet op tijd maar dit ongemak werd keurig afgehandeld door de klantenservice

Zeer snelle levering voor een lage prijs

Nog lang niet alles geprobeerd maar prima kwaliteit voor een lage prijs. Veel keuze en een snelle levering.

Teleurgesteld

Ik had een hele hoop liquids besteld een paar met tot verlopen en de andere met houdbaarheid en ik kreeg alles binnen en alles was minimaal 2.5 over datum en heb mijn vape daarom weg kunnen gooien

Prima service en mijn bestelling heel snel binnen

ik ben uiterst tevreden over mijn bestelling en de kwaliteit van de producten. En ook de gunstige prijzen prima

Kwaliteit

Goeie smaken

Ik had eerst mijn e-sigaret gekocht en daar miste een onderdeel, er is toen gelijk contact met mij opgenomen en zij hebben ter compensatie 5 coils en 2 liquids er bij gedaan ben echt zeer tevreden.

Leveren aan minderjarige

Super slecht. Men levert aan minderjarige

Uitstekende levering iedere keer

Zeer tevreden over de leveringen die na 1 dag in huis zijn. Tevens een goede prijs voor de artikelen.

Super amazing!

I think this was the fastest delivery I have ever received! Thank you!!!

Snelle levering!

Na bestelling van mijn electronisch sigaret, bleek deze niet te werken.Telefonich contact gehad, en er werd zonder problemen een nieuwe accu opgestuurd. Echt Top!!

Mooi bedrijf goede prijs

Mooi bedrijf,goede prijs kwaliteit

Snelle levering helaas niet alles ontvangen

Ik heb alles ontvangen helaas was de kit niet compleet ik zou dit graag gefixed willen hebben.

Duidelijke site en snelle levering.

Ik kende Exclucig alleen via een andere online leverancier maar ontdekte dat ze zelf ook direct verkopen. Ik ga voortaan bij Exclucig zelf bestellen. Sneller en goedkoper.

Goed bedrijf 10+

Snelle leveringen en de beste E-liquids :-)

Alles naar wens!

Snelle levering. Zeer tevreden!

Exclucig levert snel en is klantvriendelijk

Aanvankelijk was er iets mis met een coil van de bestelde e-sigaret, maar ik ben vriendelijk geholpen met vervanging. Levering van de e-sigaret en later de e-liquids was snel, steeds de volgende dag door de brievenbus.

Goede prijs kwaliteit + snelle levering.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige vind ik dat de site wat meer overzichtelijk kan worden gemaakt. Als voorbeeld smaakjes die uitverkocht zijn niet weergeven op de eerste pagina.

Levering 1 dag later liquids zijn prima

Beetje jammer dat wanneer je een vraag stelt je geen antwoord krijgt. Verder kwam levering 1 dag later dan verwacht, maar liquids zien er prima uit

Alles prima geregeld, zeer snelle levering!

Helemaal goed, snel verstuurd

Perfect! Niets om aan te merken

echt een top webwinkel

Heb al meerdere keren e-liquids en coils besteld en ben heel erg tevreden over de afwikkeling van bestelling. Levering altijd binnen de aangegeven 24 uur.

Smaak is vies

Nou ik was super blij dat mijn e-liqiuds binnen kwamen maar mijn ervaring met de smaak viel me erg tegen ik krijg een branderige smaak en heel zwaar totaal niet lekker

Duidelijke website, snelle repons en levering.

Makkelijk en snel.

Bestel al mijn vape vloeistof en producten die daarbij horen bij deze site altijd netjes op tijd en als er iets fout gaat dan wordt het opgelost

Rubberstraat 10

1411AL Naarden