Zeer handig overzicht van gezochte producten

Mijn ervaring was zeer positief. Heel gemakkelijk gezochte product te vinden. Alsof ik zelf in de winkel stond en zeer gebruik vriendelijk. Levering was volledig volgens afspraak. Perfect. Voor de volgende bestelling ben ik weer bij jullie. Ik had jullie naam gekregen van een vrouw, ik ken haar naam niet, toen ik op een terras zat buiten bij Winkelcentrum Stein.

Fast and a fantastic price

I will definitely be ordering from Exclucig again.

Snel en goed

Goeie prijs, snelle levering, duidelijke communicatie.

Supersnel geleverd, uitstekende prestatie !!

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. In de avond iets bestellen en de volgende morgen al in huis, Dat smaakt naar meer. Je word ook nog door de mails op de hoogte gehouden. Dit is niet uitstekend, maar uitmuntend. Ben meer dan tevreden !!!

Snelle levering,.

De coils van justfog Q 1.2 en Q 1.6 zijn bij jullie het goedkoopst,. Kortom een tevreden klant.

Toppie

snelle bezorging

Top smaken

Nvt

Zeer vlotte levering!

De levering was super snel, chapeau! Via een vriendin bij jullie terecht gekomen. Zonder haar hulp was ik er niet uitgekomen omdat er geen foto's op de site staan en weinig productinformatie. Voor een beginner van een e-sigaret is het dan best moeilijk wat dan het beste aansluit op mijn wens.

snel en netjes geleverd

Snelle leverig

Dampvloeistof die ik heb besteld voldeed aan de verwachting.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en overzichtelijke site. Goede service en snelle levering. Ik zal hier altijd bestellen.

Komt belofte van snelle verzending na (vóór 23.30 besteld volgende dag in huis). Kosten verzending gratis vanaf 10 euro is ook een plus punt.

Snel en correct

Zeer snelle en correcte bezorging

Erg tevreden

Gewoon goed

Netjes

Heel goed en goed koop

Heel goed koop en snel geleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Ideaal, niet eerst een account aanmaken, gewoon meteen bestellen en de volgende dag al bezorgd. Prima. Ook nog eens lagere prijzen dan waar ik eerder bestelde!

Mooi op tijd geleverd zoals omschreven op de site. Niet duur.

Betrouwbaar en snelle service

Altijd tevreden over mijn bestellingen

Goede snelle levering

Voor het eerst besteld maar zeker niet de laatste keer

Fijne website.

Bestellen is heel makkelijk. Levering volgens afspraak?

Correcte afhandeling.

Super eenvoudig bestellen. Top

Super eenvoudig te bestellen. Zelfs als digibeet

Rubberstraat 10

1411AL Naarden