verrassend

de bestelling is snel gekomen en ook leuk een plectrum meegestuurd en zeer snel geregeld

fijne zaak

goed product, leuk kadootje bij bestelling, snel verzonden

Snel en gemakkelijk bestellen.

Heel klantvriendelijk en snelle levering

Denk met de klant mee, heeft mij geholpen bij het kiezen van het juiste artikel (gitaar combo standaard). Geweldige service van deze meneer.

perfect

heel snel bezorgd

Alles prima in orde!

Alles prima in orde!

Niet fijn

Snaren zijn 2 dagen te laat geleverd, en boven 50 euro zijn er normaal geen verzendkosten te betalen, maar die zijn toch aangerekend. Bovendien heb ik daar melding van gemaakt zondert antwoord.

Snelle levering en producten zoals verwacht tegen de juiste prijs

Scherpe prijs, keurig verpakt en snel geleverd.

Scherpe prijs, keurig verpakt en snel geleverd.

Goede prijs, snelle levering

Snelle service met een leuke verrassing en visitekaartje.

Fijne webshop

zeer goed bedrijf bestelling zeer goed en snel ontvangen

Toppy ik moet zeggen ik kende jullie niet maar wat een leuke man was dat zeer behulpbaar. ik kom vast nog bij jullie terug voor het een en ander

Eerlijk maar verkeerd.

Helaas geen ervaring in gitaarsnaren en hoopte meteen de juiste te hebben vermits ik akoestische snaren besteld heb. Maar nu blijkt zowel aan mijn snaren als de how 2 van youtube een bolletje aan het uiteinde van de snaren te hebben. En de ontvangen snaren natuurlijk niet. Grr Wss mijn fout maar helaas de verkeerde besteld. Plectrum is wel cool en leuk Vriendelijke groeten Ook wel 1 week moeten wachten op bestelling

Sympathieke prijzen en snelle leve.

Positief.

Snaren niet ontvangen

De website zei, boven 50 euro geen verzendkosten, maar ik moest wel verzendkosten afrekenen...... Volgende dag ontvangen, nee ik wacht er nog steeds op. Ik ga nog wel een mailtje sturen maar toen ik een uitnodiging kreeg om een review te sturen.......waarvan akte

Snelle correcte levering met goede tusseninformatie

Nieuwsbrief spam en geen snaren

Snaren besteld op zaterdag. Zonder te weten was ik onmiddellijk ingeschreven op hun nieuwsbrief. Ondertussen zijn we 5 dagen verder en zijn de snaren nog niet toegekomen. Nooit bestel ik hier nog iets.

Goed!

Ik had een vervangend onderdeel voor mijn muziekstandaard nodig en kon die zo vinden. Volgende dag was het onderdeel ook al in huis. Dank voor de goede service!

Kon beter

Snaren besteld. Vandaag besteld, morgen in huis, schrijft men! Nou da' s niet helemaal waar. Óf helemaal niet waar! Na een online melding en een mail, beiden onbeantwoord, 4 dagen later pas geleverd. De snaren zijn goed.

Snelle verzending en goede service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, alsook het proces. Goede, klantvriendelijke communicatie en persoonlijke service. Top!

Product niet op voorraad: Andere hoog kwaliteit set gekregen en een pressentje

Heel erg goede service, zo goed als direct een mail ontvangen en in overleg tot een goede oplossing gekomen. Erg goed bedrijf, ga zeker weer bestellen hier.

Bestelling niet ontvangen

Niks gekregen

Prima - leveren en doen wat ze zeggen

2 setjes stalen snaren gekocht voor akoestische gitaar. Goed assortiment, makkelijk bestellen, snel geleverd, duidelijke communicatie. Prima.

Goed en correct

Snel geleverd alles was correct jammer dat ge gitaar niet op voorhand gestemd is maar anders alles correct

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven