nog niet gebruikt

nog niet gebruikt

Ruime keus, goede deskundige omschrijvingen, snelle levering. Wat wil je nog meer...

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Top

Prima service zo!

Proactief en netjes!

Nemen contact op als er iets is, prima en bataalbaar!

Snelle levering, netjes verpakt.... En ook nog een klein aardigheidje kado!

Snelle bezorging Goed verpakt Goeie kwaliteit Zeer tevreden

Goed en snelle service.

Product snel geleverd. Telefonisch contact gehad met medewerker, netjes te woord gestaan. Ga zo door.

snel geleverd, uitstekend materiaal

Gitaar snaren besteld, dag later in huis, snaren direct gemonteerd, klinkt prima, makkelijk te stemmen met een gitaar App.

Goed en snel

Genoeg keuze, snel bezorgd.

Werden snel binnen 2 dagen geleverd.

Snelle levering.

groot assortiment, vlot bestellen en leveren

Zoals een webshop hoort te zijn, heel erg ruime keuze enige shop die had wat ik zocht D'Adarrio Pro Arte nylon cor EJ43 light tension. Vlotte levering

niet ontvangen

niet ontvangen

Als één van de weinigen de volgende dag geleverd. Chapeau

Als één van de weinigen de volgende dag geleverd. Chapeau. Heel blij dat ik al zo snel weer kon spelen

Slecht

Ik heb 1 december de bas snaren besteld. Nu nog steeds niet binnen. Heb geen track and Trac gekregen Dus ga denk ik geen 2e keer hier iets bestellen. Mvg

Niets op aan re merken alleen zelf moeten opspannen

Prima niets op aan te merken alleen vernieuwen moest ik zelf doen

Goede levering en een plectrum cadeau!

Het enige wat er scheelt is een duidelijke mail dat bestelling is verzonden met een schatting van de levertijd.

super!

super snaren, goede prijs, snelle verzending

Er zou een mail worden verzonden als de snaren verzonden zouden zijn; die heb ik niet gekregen, verder snel geleverd

Niet bezorgd

Niet bezorgd

foute snaren het nadeel van een webshop

ik had drie setjes nylon snaren nodig voor mijn spaanse gitaren,,,,,,,,,,,per abuis heb ik drie setjes bronzen snaren voor steel string akoestische gitaren aangeklikt........u kunt zich voorstellen dat ik pissed of was..............ik heb potjandorie per ongeluk het glazen raam van mijn tuindeur kapot geslagen.........vandaag ben ik naar de gitaar shop in de stad gegaan.......en heb daar mijn gebruikelijke setjes snaren..........opgehaald...........ik weet wel dat het mijn eigen handelen is geweest dat er toe heeft geleid dat ik de verkeerde snaren had.....maar potjandorie.....als ik gelijk naar de gitaarshop was gegaan.......was het nooit gebeurd..........potjandorie

Heel snel geleverd, prima servies

Mooi op tijd

Prima in orde!

Volgens afspraak

Prima snaren en geleverd volgens afspraak. En de kleine attentie van de bijgevoegde plectrum kan ik wel waarderen.

Top snel geleverd

Ben al jaren klant. Altijd goede zorgen

TEVREDEN

Snaren en plectra online besteld keurig vandaag geleverd (met extra plectrum nota bene, waarvoor dank!)

Goede en snelle service

Snelle en goede service