Vlot verzonden, niets op aan te merken.

Super service en snel

Vorige week een paar setjes snaren besteld, die snel werden bezorgd. Helaas liet van één snaar het bolletje los bij het opspannen. Meteen een vervangende snaar toegestuurd gekregen.

Gewoon goed !

Mooi bedrijf maar de betaling baarde mij zorgen.

Ik ben 86 en schrik een beetje van de betalingsmogelijkheden. Ik bankier b.v. niet via internet. Dat is dus niet jullie schuld maar mijn leeftijd. Uw bedrijf had ik niet voor niets gemaild, maar mijn leeftijd is de boosdoener". VEEL SUCCES, Jacques Ruijgers

keurig

netjes geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang bestelling

Snelle levering Goeie kwaliteit

Goede snelle levering

Snelle levering met erg fijne snaren die mooi en vol klinken. De volgende snaren zal ik weer hier bestellen.

Zeer netjes geholpen

D'addario J25C snaren besteld welke niet op voorraad bleken te zijn. Direct door Ruud van Gitaarsnaren gebeld met de vraag of ik wilde wachten totdat ze weer geleverd werden of in plaats daar van de zwart-snarige variant wilde hebben (J25B) of een alternatief. Ik houd daar wel van. Direct communiceren met de klant en met oplossingen aankomen waar de klant uit kan kiezen. Uitermate klantvriendelijk!

Valt weinig toe te voegen. Was gewoon uitstekend.

Snelle verzending en goede service

Hele nette winkel. De bestelling is vlekkeloos verlopen. Bedankt!

Prima en snel

Prima en snel

Nog niks ontvangen.

Ondanks de melding van verzenden 3 dagen geleden heb ik nog niks ontvangen.

Top!!

Snelle service, en leuk zo'n gratis plectrum

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze van snaren en snelle levering.

Ik heb niets gehoord over mijn bestelling

Slecht zaak!

Nog steeds niet geleverd!

OMG. Waar blijft de snaren, waar zijn de bestelde snaren... Valt niet over te oordelen, nu.

perfect

werd nog bebeld omdat het huisnummer ontbrak en er werd gezegd dat er op 5 mei geen post bezorgd werd, dus een dag later. En ik kreeg er nog een plectrum bij!

Dit was mijn eerste bestelling.Snel verzonden en alles aanwezig.Geen klachten.

Prettig, klantgericht

Vriendelijke medewerker belde netjes dat er geen voorraad was dus de bestelling kwam twee dagen later. Niet zoals geschreven; vandaag besteld morgen in huis ..

Goed klantgericht bedrijf.

Bij een eerdere bestelling had ik plectrums besteld die ze helaas niet op voorraad hadden. Gelijk werd ik gebeld met een voorstel voor een gelijkwaardig product. Zelfde plectrum andere kleur. En dat er dan gelijk gebeld word vind ik in deze tijd TOP👍🏻

Probleemloos besteld en ontvangen wat ik verwacht had

Probleemloos besteld en ontvangen wat ik verwacht had

Prima bestelling en levering.

Geen enkel probleem, fijne samenwerking.

Snel en goed.

Prima snaren. Ik had snaren nodig voor een twaalfsnarige gitaar en heb ze gevonden bij Gitaarsnaren.com. Volgende dag al met de post dus meteen monteren en bijna spelen. De rek moest er nog even uit, en nu zijn en blijven ze op spanning. Mooie uitvoering en ook mooie klank.

Super snel!

Komen na wat er beloofd wordt.

verzendkosten even hoog als aanschaf snaren

verzendkosten even hoog als aanschaf snaren