top

snelle levering, erg blij met de snaren

Goede en snelle levering

Tweedehands gitaar gekocht, geen classic maar een western. Zit verschil in. Verkeerd setje snaren gekocht maar super goed advies en goed opgelost.

producten nog niet binnen

Ik wacht inmiddels een volle week op mijn snaren. Vertraging is niet met mij gecommuniceerd. Ik zal graag wel mijn snaren willen

prima service

Iets later aangekomen maar in deze tijden van covid19 is het dan ook heel druk. Bedankt

Meedenkend!!

Had een verkeerde bestelling gedaan... werd gelijk opgemerkt en aangepast. Nog een leuke attentie bij geleverd; een turner en een plectrum! Helemaal top!

Zijn de mij gestuurde snaren daadwerkelijk snaren voor een countrygitaar?

De snaren zijn m.i. moeilijk goed te gebruiken. Zie verder hetgeen ik hierboven heb opgemerkt.

Snel, duidelijk en zorgvuldig

Zoeken en vergelijken op de website ging erg makkelijk t.o.v. andere aanbieders.

Toplevering

Snelle levering!

Prima verwerking van mijn bestelling en super snelle levering.

Zeer snelle levering.

afspraken worden nagelomen

gratis plectrum in zending

directe telefonische communicatie is verkwikkend

directe telefonische communicatie is verkwikkend

Perfecte levering

Op tijd besteld = op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Voor het eerst besteld, ziet er prima uit

Toezeggingen worden niet waargemaakt

Op maandag om 19:00 uur snaren een set snaren besteld. Ondanks hoge bezorgkosten toch besteld vanwege de snelle levering: "voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis" Ik ben inmiddels twee dagen verder en ook vandaag nog geen snaren bij de post gezien....als ze morgen komen zitten we inmiddels op 3 dagen.

Ik heb die snaren net besteld, zal ik bijvoorbeeld eens reageren als ze ook gewoon binnen zijn?

Verbazing en een lichte irritatie over enquetes die al gestuurd worden als het product -naar ik hoop- nog onderweg is. De aanbeveling hieronder is dan ook puur op basis van die irritatie nu "nee". Het aantal sterren hierboven is op diezelfde grondslagen gebaseerd.

Snelle levering, goed contact en goede produktene

I.v.m. het feit, dat een bepaald type snaren niet meer te krijgen waren, kreeg ik netjes een mailtje met de excuses en een vervangend product ( duurder, maar voor dezelfde prijs als de bestelde snaren). Top service!! En de bestelling snel en goed geleverd!! Kortom ontzettend tevreden!!

Simpel. Geen gedoe. Bestellen, en binnen een dag of twee in huis. Beste website voor gitaar dingen. Dank!!

Top service!

Snaren zeer snel verzonden ondanks dat deze even niet voorradig waren.

Prima correct en bij problemen word er direct actie ondernomen.

Prima vlotte levering.

prima geleverd.

er werd zelfs contact opgenomen in verband met een vraag

Goede snaren makkelijk bestellen

Gisteren besteld en vandaag ontvangen in de post. Dit is een hele goede site!

snel

niets op aan te merken

Met een dag mijn snaartjes binnen, helemaal top.

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven