Goede service en snelle levering

Er ging even wat fout met het systeem qua betaling maar via de chat reageerde gitaarsnaren praktisch meteen en hebben we het snel opgelost en heb ik mijn snaren op tijd ontvangen. Bedankt!

TRANSACTIE VERLIEP ZEER GOED

er was vlotte communicatie

goede prijs snelle levering

goede prijs snelle levering

Snel besteld, snel geleverd! Dat verwacht ik van een goede webshop.

Handige webshop, product direct gevonden en besteld, correcte opvolging en afhandeling, voldoende info tot de bestelling geleverd is. Top!

Keurig en vlot afgehandeld!

Snel geleverd voor een goede prijs.

voldeed aan de verwachting, goede/snelle bezorging.

voldeed aan de verwachting, goede/snelle bezorging.

xxxxx

Goede spullen, goed geleverd

Goede spullen, goed geleverd

Ruime keuze en goedkope verzending.

snel besteld

Snel in huis!

Gewoon goed

Makkelijk bestellen, overzichtelijke website, snel geleverd en prima prijs. Wat wil je nog meer

zie onder

Ruime keus en prima afhandeling

Mooie site, goeie prijs correcte levering.

Groot assortiment snaren,

volgens afspraak

ik kreeg mijn bestelling helemaal snel en volgens afspraak in de brievenbus.

gitaarsnaren hoeft niets te vebeteren.

Zeer ruime keuze, goede producten, fijne website.

Goed adres

Ruim assortiment, snelle verzending

Snelle levering, goed keuzeaanbod

Eerste ervaring met dit bedrijf prima verlopen

Top service!!!

Bij de verzending ging het bij post.nl mis waardoor ik geen nieuwe set snaren ontving, maar ik kreeg meteen gratis een tweede set toegezonden zodat ik de volgende dag - net voor onze vakantie - weer voorzien was nieuwe snaren! Supergoed en snel opgelost terwijl de fout bij post.nl lag en niet bij gitaarsnaren.com!

Helemaal goed!

Snel geleverd en je kan nooit teveel plectrums hebben. :-)

Snelle levering, inhoud klopt.

Komen na wat ze zeggen. M8

Gewoon goed

Snaren niet ontvangen

Bestellen is makkelijk, de prijzen zijn interessant, maar "de volgende dag geleverd" is niet gelukt. Na één week zijn is de bestelling niet bezorgd.

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven