Excellent Service

next day delivery and items as ordered, free plectrum and bonus code, will definitely use again

Ben tevreden, snelle reactie en snelle bezorging

superservice

Hij werd persoonlijk bezorgd en op tijd en super vriendelijk. Als we wilden hadden ze nog wel een stukje voorgedaan zo behulpzaam heb ik iemand die een bestelling brengt nog nooit gezien en met vragen konden we altijd bellen. TOP SERVICE.

Slechte levering

Zaterdag besteld, nu donderdag nog niets in huis. Ik heb 1 snaar besteld en betaald voor portokosten, vind ik het slecht dat het na 3 dagen nog niet is geleverd.

zeer klantvriendelijk.

Goed advies en snelle levering. Aardige mensen.

Mooie site en snelle levering

Goede producten/verpakking en snelle verzending

Positief

kei goed

Had snel een waardebon nodig. normaal sturen ze deze op via de post maar voor mij stuurde ze hem via de mail. super fijn!

Geweldig! Wat een top bedrijf!

Echt een aanrader! Professioneel, goed, persoonlijk en wat een kwaliteit! Ik heb een gitaar met afwijkende afmetingen en zij hebben mij supergoed geholpen om een geschikte gitaarkoffer te vinden! Zeer tevreden!

Lekker snel bezorgd en de goede snaren

De vorige keer had ik snaren die niet bevielen. Na een mailtje met Stringweb wel de goede snaren gekregen.

Weet ik niet.

Tevredenheidsonderzoek is wat voorbarig. Ik heb nog niets ontvangen.

goed product en snelle levering

prettige site overzichtelijk goed product en snelle levering de volgende dag

Prettig dat je ook losse snaren kunt bestellen in de hoeveelheid die je wilt. En bovendien leveren ze snel

duidelijke site

snaren besteld , was snel binnen

Aanrader!

Ondanks enige (corona-)vertraging werd het pakketje correct geleverd!

Snelle uitstekende service

Makkelijk online bestellen en zoals vermeld snel thuis ontvangen.

snelle en correcte service van de bestelling

vandaag besteld morgen in huis alles perfect.

Zeer aan te bevelen !

Zeer uitgebreide en heldere website. Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Goede snaren ..

Fijn dat je bij jullie gitaarsnaren afzonderlijk kunt aanschaffen

Fijn dat je bij jullie gitaarsnaren afzonderlijk kunt aanschaffen

Correcte levering

Lijkt wat een klein assortiment

Een tevreden klant

Supersnel geleverd

Perfecte levering

Gekregen wat ik besteld had, op tijd en goed verpakt. Er zat ook nog een gratis plectrum bij, wat wil een mens nog meer.

Acceptabele prijs en snelle levering

Over de snaren valt niets te zeggen behalve dat de prijs goed was. Het ging 'em voornamelijk om de levering. En die was snel...

snelle en correcte levering

Ik heb een cello standaard en een studie demper gekocht die snel en correct geleverd zijn tegen een goede prijs. Prima kwaliteit !!

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven