Heel fijn

Het contact was snel en goed, en de medewerkers denken goed mee. Daarnaast is het product goed geleverd!

Ik heb echt een super goeie ervaring gehad!!! goeie service, aardige mensen en meedenkend mijn mutsen zijn echt helemaal na mijn zin ben er zo blij mee en ook nog eens top kwaliteit!!! Tot de volgende bestelling.

Super service !!

Alles liep zoals afgesproken

Werd snel en vriendelijk geholpen. Waar nodig dacht men goed mee. Erg tevreden

Snelle reactie op vragen, goed contact en nette producten

Ik heb meerdere producten met eigen logo besteld. Ondanks de feestdagen was alles snel geleverd. Ook vooraf goed contact gehad over de producten wat wel en wat niet mogelijk was, er werd meegedacht over ontwerpen. Kortom dik tevreden.

Zeer vlotte samenwerking

Niettegenstaande dit een volledig online gebeuren is was het contact wel persoonlijk en zeer vlot. Elke vraag werd zeer snel beantwoord en de geleverde handtashaken zijn heel mooi en kwalitatief. We onthouden jullie als we nog eens iets nodig hebben.

Snel reactie, korte levertermijn!

Fijne communicatie en een korte levertermijn.

Goed product en goede service

Goede service over het personaliseren met ons logo. Snel geleverd, mooi product.

Perfecte service, heel snel!

Ik heb met Luc Jacobs geschakeld over een spoedbestelling. Hij heeft me telkens binnen no-time te woord gestaan en gezorgd dat alles op tijd is geregeld. Hier waren wij enorm blij mee!

Goede service, snelle levering en mooie producten.

Mooie tas, trage levering, slechte communicatie

Persoonlijk was ik nogal teleurgesteld toen ik er na een paar keer bellen / mailen achter kwam dat onze bestelling nog in het buitenland op transport zat. Buiten het feit dat we onze kerstpakket hierdoor te laat konden uitdelen, kopen wij graag bij lokale partijen. Als ik in het buitenland een tas had willen bestellen had ik dat zelf ook kunnen doen. Het was ook vervelend dat ik voorafgaand aan dit bericht al meerdere andere leverdata had ontvangen die dus nergens op gebaseerd waren. Bovendien had ik het op prijs gesteld als er bij de bestelling werd gezegd dat de levertijden in november / december langer zouden zijn. Dan hadden we gedurende het bestelproces sneller geschakeld en de bestelling eerder geplaatst. Nu word ik telefonisch gewoon afgewimpeld met: "In deze periode moet u op langere levertijden rekenen". De ene ster is te danken aan het feit dat het mooie tassen zijn. Maar qua communicatie valt hier veel te winnen. Voor ons geen OrangeSmile meer.

Strakke bedrukking en fijne samenwerking

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit product én met Orange Smiles. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er is prettig meegedacht in het proces. De sleeve ziet er netjes en verzorgd uit en de bedrukking is van hoge kwaliteit. Ook de bedrukking op de JBL-box zelf is strak uitgevoerd en precies zoals afgesproken. De levering was ook super snel. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en kijken ernaar uit om deze gepersonaliseerde boxen cadeau te geven.

Super service en qualiteit

De service en qualiteit is echt super, goede communicatie en houden zich echt aan de gemaakte afspraken

Geweldige klantenservice

Ik ben ontzettend goed geholpen door Thom. Duidelijk mailcontact en snel! Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat! Nogmaals bedankt!

Snel, betrouwbaar en goede service

Nu voor de 2e x besteld, en wederom naar tevredenheid. Snelle reacties, denken mee, leuk assortiment, kortom TOP!

Goede service met selle levering!

Heel snel en goeie communicatie! Zeer tevreden van het eindresultaat.

Fijn contact, snel geleverd, goede producten

Wij werken al een tijdje samen met Orangesmile voor verscheidene goodies. Er is altijd fijn contact en goede afstemming. Ook de bezorging is altijd zoals aangegeven en soms zelfs sneller.

Fijne communicatie en mooi product

Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. Product heeft een goeie kwaliteit. Snelle levering!

Fijn dat er meegedacht wordt, aanpassingen zijn altijd mogelijk en snelle reactie. Ook de levertijd is heel snel!

Snel geregeld!

Hele fijne ervaring, snelle reactie bij vragen, denken mee en leveren snel. Voor een volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden.

Zonder poespas krijgen wat je vraagt

Mjin generatie (50 jr) moet soms nog wennen aan de digitale wereld waar het persoonlijke contact minimaal is. Via de website een bestelling plaatsen zonder eigenlijk precies te weten wat je krijgt. Maar zo is het uiteindelijk helemaal niet. Het ordersysteem van OrangeSmile is zo opgezet dat alle opties duidelijk omschreven staan (gewoon goed lezen en de tijd nemen je opties af te wegen en keuzes maken) en nadat je de order plaatst komt daar toch weer dat persoonlijke contact. Via de mail afstemmen welke wensen er precies zijn, ruimte voor aanpassingen na het beoordelen van een proef en daarna snelle levering en afhandeling.

Suppper service en heel snel

Top service Heel persoonlijke aanpak Alles werd razendsnel geproduceerd en geleverd Ik bestel zeker terug

Transparante snelle communicatie, topbedrijf!

Communicatie met Luc was top, snel duidelijk antwoord geen vraag was te veel na proefdrukken en sample stond de bestelling snel op de stoep. De bestelde mutsen zijn van topkwaliteit ideaal voor de koudere dagen om mijn bedrijf in de kijker te zetten.

Snelle levering en goede service

Lindy was steeds super aardig en behulpzaam. De tassen zijn snel geleverd met goede kwaliteit.

Alles naar wens zonder enig probleem!

Super! Een service die je bij geen ander krijgt. Simpel afgehandeld, geen gedoe, alleen een top resultaat.

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.