Snelle en persoonlijke service-goede kwaliteit

Martijn is altijd snel en adequaat met reageren. De kwaliteit van printen is keer op keer goed. Ik ben heel tevreden.

Vlotte communicatie, meedenkend, echt top!

Ik kreeg op mijn aanvraag direct antwoord. De rest van de communicatie verliep ook heel vlot, heel vriendelijk en denken mee. Ik kreeg voorbeelden toegestuurd zodat ik een goed beeld kon krijgen van het eindresultaat.

Really fantastic work - highly appreciated!

Since my initial request was sent the service was fantastic, super speedy and straight forward. You just missed half a star as towards the end I was waiting for the brains to be delivered and there was not great communication about when that would happen. I had to send an email that was not replied to and then another which was. I think it would be nice to have a little more comms about completion of production and expected delivery date (just an email would suffice). Otherwise a really great job all round!

Goed en fijn contact over de bestelling

Snelle reactie na de aanvraag van de bedrukte artikelen. Verzending ook goed, echter kwam eerst 1 artikel en een dag later volgde de overige (dezelfde) artikelen wat voor verwarring zorgde.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Wij hebben als hotel als kerstgeschenk tassen besteld voor onze werknemers, bedrukt met ons logo. Contact verliep soepel en snel antwoord en mega snelle levering

super geregeld allemaal

Ik zou zeker weer bij jullie bestellen

Snelle reactie

Wij hebben goed contact gehad en onze bestelling is mooi geworden en snel verzonden.

Prima service met snelle levering

Ik heb gadgets besteld. Eigenlijk te laat maar desondanks konden ze toch sneller leveren dan aanvankelijk gedacht werd. Goede service.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Zeer vlotte communicatie en afhandeling bestelling

Snelle levering en top kwaliteit

De bestelling werd snel afgeleverd. Klantgerichte medewerkers. Top kwaliteit voor goede prijs. We zijn zeer tevreden.

Super snelle en goede afhandeling

Binnen een dag de offerte en proefdrukken ontvangen. Ook bij een wijziging.

Goede klantenservice en snelle levering

Wij zochten een bepaalde rugzak die bij andere leveranciers was uitverkocht. OrangeSmile heeft direct voor mij nagekeken wat zij nog aan aantallen op voorraad hadden waarna ik meteen kon bestellen. De rugzakken met logo opdruk zien er goed uit en hadden we supersnel binnen.

Snelle en duidelijke communicatie en levering

Na het opvragen van een digitaal voorbeeld en offerte dacht Martijn van OrangeSmile goed mee in de mogelijkheden, wat geresulteerd heeft in een leuk en kwalitatief relatiegeschenk voor onze klanten!

Goeie opvolging

Ging snel, efficient, fijn contact. Ook tevreden over de bestelde producten. Ziet er uit zoals we afgesproken hadden. Dikke merci, Valérei

top

werd snel geholpen, alle producten zijn in orde, raad het iedereen aan

Correcte levering

Goed geholpen en correcte aflevering.

Snelle service en mooie product zijn er erg blij mee

Netjes en volgens afspraak

Alles super snel en volgens de afspraak geleverd.

Luc bij OrangeSmile is een kanjer!

Mijn contact met Luc bij OrangeSmile loopt als een trein, snel, goede prijzen, top!

Snel bestelproces, lage prijzen, zeer klantvriendelijk!

Wij hebben via OrangeSmile bedrukte mokken als relatiegeschenk besteld. Dit proces verliep heel soepel. De prijzen zijn goed, het bestelproces verloopt vlot en de ondersteuning van hun team is snel en vriendelijk.

goede ervaring

Nette en duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, snelle reactie per mail terug met een drukproef. Goed overleg wanneer nodig. En snelle levering.

Product zoals omschreven en snelle levering

Prima levering en partij om mee samen te werken.

De phone cords zijn heel mooie

goede ervaring, zeer snel met reageren, komen afspraken na.

Snel met reageren en niet moeilijk doen, ondanks een aantal wijzigingen van mijn kant. Levering netjes verzorgd én op tijd!

heel vlot !

gemakkelijk bestellen - correcte info - vlug antwoord op mails - en product zoals het hoort TOP

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.