Uitstekende kwaliteit, snelle levering en persoonlijk advies – precies wat je zoekt

Voor een promotionele actie hebben wij diverse artikelen laten voorzien van een bedrukking en gravure met ons bedrijfslogo. Niet alleen was de prijsstelling zeer aantrekkelijk, ook de levertijd was verrassend snel. De kwaliteit van zowel de bedrukking als de gravure heeft onze verwachtingen overtroffen. Alles zag er professioneel uit en werd keurig geleverd. Daarnaast heeft Robbert persoonlijk met ons meegedacht over geschikte artikelen en leuke ideeën. Dat persoonlijke contact en de betrokkenheid maakten voor ons echt het verschil. Je merkt dat er wordt meegedacht in plaats van alleen een bestelling verwerkt. Kortom: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, mooie afwerking en prettig persoonlijk contact. Voor een volgende bestelling komen wij zeker terug, al blijft het lastig kiezen uit het enorme assortiment.

Fijn traject

Ik heb het heel positief ervaren, omdat wij goed op de hoogte werden gehouden van het proces. Hierdoor heb je het gevoel dat je goed verzorgd wordt en niet de hele tijd overal achteraan moet.

Super mooie en leuke zonnebrillen!!

Vorig jaar al een leuk hoedje besteld en nu leuke zonnebrillen voor ons jaarlijkse evenement.

persoonlijk, snel en kwaliteit

Ik ben altijd erg blij met de persoonlijke service en kwalitatieve producten die zij bieden. Keer op keer!

Fantastic!

Communication was quick and efficient. Turnaround time was fast. Luc was friendly, helpful and the result is fantastic! Couldn’t ask for more!

product prima enkel de weg naar aanschaf veel te lang.

Nu al diverse malen aanvraag gedaan voor artikelen maar om het te bestellen naar wens lukt niet in enkele mailtjes. Het lijkt of de accountmanagers niet exact weten wat zij verkopen. Wanneer je dit gepast aangeeft in een mail wordt je gebeld door een salesmanager of de eigenaar die de reactie ongepast vindt. Mijn mening is dat deze zijn tijd beter kan besteden aan training of goed controleren wat er in het proces is misgegaan voordat deze belt om mij mede te delen dat zijn personeel vreselijk hun best doen. Waar ik zelf overigens ook vanuit ga.

Service top van A tot Z

Ik had een spoedopdracht, Luc dacht met me mee en zo kwamen we tot een mooi product wat ook nog eens binnen de deadline werd bezorgd, top!

Heel goede service en veel keuze

Heel vriendelijke communicatie via mail, ook snel antwoord op je vragen. Mooi keuzeaanbod. Goeie kwaliteit. Ik beveel zeker aan!

Orangesmile denk echt mee!

Bijna altijd heb ik dezelfde dag na offerteaanvraag de offerte binnen en hierna volgt snel de drukproef. Factuur komt pas bij verzenden, heel fijn bedrijf!

Service gericht en goede kwaliteit

Snelle reactie op vragen. Pro actief mededenken met levertijden.

Eveline

Vlot een offerte met sterk voorstel ontvangen. Product netjes en goed ontvangen!

zeer behulpzaam en correct

Ik ben door Thom zeer goed ondersteund bij het doen van mijn bestelling. Hij heeft mij geadviseerd over de opdruk op het product en mij ook telkens geïnformeerd over het vervolg. Heel fijn Thom, dankjewel! het resultaat is ook helemaal naar wens :)

Heel votte samenwerking

Heel eenvoudig kunnen bestellen via de website. Daarnaast ook een persoonlijke dienstverlening die ons vlot geholpen hebben bij de drukproeven en levering.

Directe/snelle communicatie, fijn!

Door de korte lijnen met Luc kwamen we snel tot een mooi gepersonaliseerd product met ons logo (Stanley beker). Een aanpassing/toevoeging op het laatste moment werd goed verwerkt. Product kwam in de afgesproken week binnen. Top!

Goede producten, snelle service en top samenwerking!

Goede producten, snelle service en top samenwerking!

Betaalbaar en leuke produkten

We hebben voor een evenement een grote bestelling gedaan via OrangeSmile met een eigen bedrukking erop. Prettig persoonlijk contact gehad om te zorgen dat de bestelling goed is verlopen. Vriendelijk personeel die met je meedenken. Produkten zijn tijdig geleverd. Prijs/ kwaliteit verhouding is juist prima voor grote oplagen. Veel leuke reacties gehad op de attenties. Wij zijn tevreden !

Mokken laten bedrukken

Snelle en duidelijke reacties op vragen en het product ziet eruit zoals beloofd. Ik ben tevreden.

Uitstekende bereikbaarheid en product

Het was spannend hoe de bestelling er in het echt uit zou zien. Hele goede begeleiding bij bestelproces gehad en het uitresultaat mag er zijn! Kortom heel tevreden en kan het van harte aanbevelen.

Vriendelijke service, snelle levering & correcte prijs

De contactpersoon was heel vriendelijk & behulpzaam. De levering gebeurde zoals afgesproken. Het product is zoals beschreven. Allemaal top!

En het resultaat is ook fantastisch.

Goede communicatie

Goede communicatie over de bestellingen, denken echt met je mee, en je krijgt snelle reacties.

Helemaal top service

Wat spelen ze lekker kort op de bal , en top eindresultaat !

Compleet

Ik werd vanaf het begin heel snel en heel vriendelijk geholpen. Mijn vragen werden beantwoord en er werd ook mee nagedacht. Alles verliep heel vlot en ik werd volledig ontzorgd.

Betrouwbare partner voor promo materiaal

We bestellen hier regelmatig goodies en dat loopt altijd vlot. Mooie kwaliteit, snelle service en vooral heel fijn dat er makkelijk persoonlijk contact mogelijk is. Dat maakt echt het verschil. Ze denken graag mee en dat merk je!

Vlot en correct

Bij elke offerte of bestelling krijg je vlot een antwoord. Altijd heel vriendelijk en correct, duidelijke communicatie. De producten zelf zijn kwalitatief en mooi afgewerkt. Weinig tot geen opmerkingen dus! :)

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.