Top service: snel antwoord, kwalitatieve producten, doen wat ze beloven

Top service van begin tot eind! We werken bij LACO al een tijdje samen met OrangeSmile en zijn telkens opnieuw tevreden. Het team reageert snel op vragen, denkt actief mee over oplossingen en komt hun afspraken perfect na. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden netjes en tijdig geleverd. Kortom: een betrouwbare partner die doet wat ze beloven. Absolute aanrader!

Professioneel, snel en vriendelijk

Een heel fijn bedrijf. Duidelijk, snel en heel vriendelijk.

Perfecte service en prachtig eindresultaat!

Voor onze kerstpakketten in het thema muziek hebben we JBL-boxen laten bedrukken, en het resultaat was echt top! Vanaf het eerste contact werd er snel gereageerd en goed meegedacht over de opmaak en het ontwerp. De communicatie verliep soepel, het drukwerk zag er professioneel uit en de levering was eerder dan verwacht. Onze collega’s en relaties kunnen niet anders dan superenthousiast zijn over het eindresultaat. Het moet nog uitgedeeld worden, maar seker een aanrader!

Goede persoonlijke hulp en een professioneel eindresultaat

Zeer tevreden met de parkeerschijven die wij besteld hebben met opdruk voor een bewustwordingcampagne. Goed advies en een persoonlijke benadering door het personeel. Ik geef 4 uit 5 sterren omdat uiteindelijk de levertermijn langer werd dan op de website aangegeven. Dat leverde gelukkig geen problemen om maakte wel dat wij sneller moesten aanleveren dan geanticipeerd.

Goede klantenservice

In juli 20 bekers besteld en tevreden! Nu in oktober was er wat vertraging en 3 bekers wat minder goed bedrukt máár de service waarmee dat allebei werd opgelost is top!! Snel en vriendelijk en daarom hoop ik in 3 maanden weer te kunnen bestellen bij ze.

Goede, snelle communicatie. Het product was precies zoals verwacht en overeengekomen.

Verademing

Van A tot Z alle afspraken binnen de kortste keren waargemaakt. Super tevreden!!

Snel en efficiënt

OrangeSmile antwoord zeer snel en helpt je direct verder met specifieke vragen. Offerte wordt snel doorgestuurd en opgemaakt, en de bestelling gaat in de maak na een laatste goedkeuring. Snelle en vriendelijke service.

Geweldig!

Ik ben geweldig geholpen door Luc van de klantenservice. Super snelle reacties en proactief. De bestelde items zijn super en prachtig bedrukt!

Helder en snel

Alles liep vlot, van offerte tot productie. Ook de communicatie rondom de bestelling en levering waren helder. Top!

OrangeSmile reageert snel, denkt mee met de klant (bijv: is het product/kleur wel of niet geschikt voor bedrukking met logo). Komt evt. met alternatieven en checkt ook gelijk of e.e.a. op voorraad leverbaar is. Kortom, een klantvriendelijke online winkel met groot hedendaags assortiment aan artikelen.

Fijne, snelle, betrouwbare partij.

Inmiddels zijn wij als bedrijf overgestapt naar Orange Smile voor veel van ons promotiemateriaal. Orange Smile is een partij die meedenkt, problemen oplost en mooie producten levert. Aanrader!

Snel, goed en betrouwbaar

Voor onze twee bedrijven heb ik al regelmatig heel verschillende items besteld. Dit loopt steeds via een vaste contactpersoon en dit gaat snel en goed. Ook de producten zijn altijd naar verwachting en wens.

Fantastische service, snelle levering, mooi werk

Écht fantastisch! Er was ruimte om meerdere opties te bespreken, terwijl Thom onze deadline in de gaten hield. De levering was sneller dan gewenst. En de bedrukking was mooi!

Snelle en vriendelijke communicatie, mooi product

Er was een prettig en vlot contact. We zijn erg tevreden over de bestelling.

Correct en op tijd geleverd

Ook al was de opdracht even wat onderhevig aan wisselingen in de opmaak , bleef de hulp zeer goed en positief

Goede kwaliteit en fijne service

Er wordt snel gereageerd en de communicatie verloopt vlot. De kwaliteit van het product is goed en werd snel geleverd.

I am very satisfy

The product is very good the mugs, bags , & pens i ordered all look very decent with very fast delivery i am very happy & satify with OrangeSmile very good printing service.

Echt tevreden met OrangeSmile!

Altijd goed contact met OrangeSmile gehad. Is ons vast levarantier van persoonlijke artiekelen.

Gewoon goed geregeld

Snappen wat je wil, mooi materiaal vlot verwerkt en geregeld zonder problemen . Blij mee

snelle afhandeling en zeer fijn contact!

Het bestelproces verliep van A tot Z heel goed, de bezorging was ook sneller dan verwacht! Wij hebben voor ons bedrijf meerdere producten in een korte periode afgenomen. Het is echt heel fijn om met OrangeSmile in zee te zijn gegaan, snelle afhandeling van vragen maar ook meerdere keren zonder probleem de drukproef naar mijn wens aangepast. Ik zou OrangeSmile dus zeker aanbevelen!

Goede producten en vriendelijke service!

Vakkundige en vriendelijke service! Denken goed mee en communicatie tijdens gehele traject is goed. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering.

Snelle reactie, scherpe tarieven en mooie eindresultaten!

Via 1 vast contactpersoon goede en effectieve communicatie en feedback. Uiteindelijk mooie eindresultaten samen bereikt en verrassend snelle leveringen!

Teleurstellend

Glazen zijn gelaserd als verwacht. Kopjes komen bij lange na niet in de buurt van de weergave op de drukproef. Tekst is amper te lezen en bij sommige langere woorden zelfs schuin. OrangeSmile vind dat het voldoet aan de weergave op de drukproef. Zeer teleurstellend dat er dan niet vooraf is geadviseerd een dikker lettertype te gebruiken omdat ons lettertype te klein is om te graveren/laseren. Althans, dat is mijn eigen conclusie, ons lettertype heeft op de drukproef een contrast, maar in werkelijkheid is het amper zichtbaar.

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.