Laden reviews...
182 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties prijzen consequent de service. Klanten noemen vriendelijk personeel, snelle reacties en betrouwbare levering. Veel bestellingen werden vlot gepersonaliseerd en op tijd geleverd. Over het algemeen is de beleving erg positief.
Super blij met de bestelling ! goed geholpen mooie en duidelijke bedrukking maar vooral ook super snel geleverd ! Wij komen zeker terug
11 March 2026
Debby Duiveman
Kampen
Super om te lezen, Debby!
Geweldig dat alles goed beviel en de bedrukking duidelijk was. 💪
Graag tot de volgende bestelling!
Ik werd snel geholpen. Zowel bij de prijsvraag, proefdruk en levering.
Miel Dewulf
Kortemark
Super om te lezen, Miel!
Blij dat onze service van prijsvraag tot levering goed beviel 💪
De bestelde producten werden zeer snel geleverd. Daarnaast was er aandacht voor wat ik precies wilde. De digitale proefdruk kreeg ik ook vlug evenals de aanpassing die ik wilde. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.
Jeroen
Helvoirt
Dank je wel, Jeroen! 😃
Fijn dat je blij bent met onze snelle en persoonlijke service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! 🚀
Ik kon snel en gemakkelijk contact krijgen met Fleur. Ook met ons design heeft ze ons goed geholpen om het toch zo te krijgen zoals wij wilden - terwijl dat in eerste instantie niet al te handig te drukken was. Gelukkig is dit uiteindelijk toch gelukt!
Sophie Kardux
Stellendam
Dank je, Sophie! 😊|
Blij dat alles goed is verlopen, jullie design geheel naar wens gerealiseerd kon worden, en dat jullie tevreden zijn. Tot de volgende keer! 🤝
Meerdere malen producten besteld. Het overleg hierover verliep soepel, er werd meegedacht en wanneer je vragen hebt wordt er snel gereageerd. Kwaliteit van de producten is ook goed.
9 March 2026
Dannique
Amsterdam
Super om dit te lezen Dannique! 😃
Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat je blij bent met de kwaliteit en service. We helpen je graag weer! 🚀
Er werd vriendelijk en adequaat gereageerd op mijn aanvraag, daarna kwam er een goed voorstel en de levering was super snel. Niet onbelangrijk is dat het product fantastisch is!
José
Noordwijk
Wat leuk om te lezen José, dank je wel! 😊
Fijn dat je onze snelle communicatie, het meedenken én de levering zo positief ervaren hebt. En ook het product vind je fantastisch. Daar doen we het voor!
We helpen je graag weer!
Communicatie verliep ontzettend vlot en ben erg goed geholpen. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Levering duurde wat langer dan aangegeven, maar hier werd ik keurig over geïnformeerd.
Sophie
Broekhuizenvorst
Dankjewel voor je mooie woorden Sophie! Fijn om te horen dat de communicatie vlot verliep, dat je goed geholpen bent én dat je blij bent met het product.
👉 We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Hele goede en vriendelijke persoonlijke begeleiding en ook nog eens snel geleverd voor één van onze klanten. Jullie blij, wij blij, zij blij!
Corné van Iwaarden
Goes
Wat fijn om te lezen Corné! Geweldig dat je de persoonlijke begeleiding, de snelle levering én scherpe prijs zo hebt ervaren.
👉 We staan altijd klaar voor de volgende glimlach!
Wij bestellen tegenwoordig alles bij OrangeSmile. Service is top en uitgebreid assortiment.
26 February 2026
Sandra van den Berg
Beverwijk
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie alles tegenwoordig bij ons bestellen Sandra!
Geweldig dat onze service en het uitgebreide assortiment zo goed bevallen.
Tot de volgende bestelling! 🚀
Voordat ik bestelde had ik wat vragen over het product en die werden snel en duidelijk beantwoord. Het bestelde is ruim op tijd geleverd. Alleen maar complimenten over de service. De bestelde producten beantwoorde volledig aan de verwachting
24 February 2026
Mario
Rijen
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat je vragen snel en duidelijk beantwoord werden en dat de levering ruim op tijd was.
Bedankt voor alle complimenten! 😄
Op naar de volgende! 🎁
Snelle service, mooie producten
19 February 2026
Diane van Toor
Eemnes
Voor onze beurzen zochten we een leuke weggever. Het was snel schakelen maar zowel via de telefoon en via de mail werden we keurig te woord gestaan. Daardoor hadden we alles op tijd binnen. Kortom een fijn samenwerking.
19 February 2026
Bart
Nieuw-Vennep
Leuk aanbod, goede prijzen, en vooral en geweldige service. Je krijgt zeer snel antwoord op je vragen en doen hun uiterste best om je te helpen. Ook de levering is heel snel. Fantastisch! We'll be back :-)
17 February 2026
Marianne
Demoulin
mooi op tijd geleverd, netjes afgeleverd. Top product
17 February 2026
Jody De Medts
Anderlecht
Al een tijdje geleden hadden we een offerte aangevraagd. En opeens kwam het in ons op dat we de artikelen op korte termijn wilde hebben. Dankzij het team, de heldere uitleg en het meedenken, konden we op tijd een bestelling plaatsen. De producten zagen er goed uit en het was heel fijn om snel te kunnen schakelen.
Jannie
Eindhoven
Super mooie kwaliteit! Het bedrukte spiegelproduct ziet er prachtig uit. Helaas was er bij een paar onderdelen iets misgegaan, maar na één mailtje werd dit direct en netjes opgelost. De klantenservice is uitstekend en reageert ontzettend snel. Het probleem was snel verholpen en ik ben dan ook zeer tevreden over zowel het product als het bedrijf.
VanBayls
Best
Hebben al paar keer een bestelling geplaatst bij OrangeSmile en zijn super tevreden. Je wordt altijd snel geholpen en leveren op tijd. En ook goede prijs en kwaliteit!
yvonne van der Voort van der Kleij
Rotterdam
Snelle ontwerpen. Snelle levering en nette prijzen.
J.
P.
Website is zeer overzichtelijk, goede communicatie, waardoor wij onze gepersonaliseerde bestelling snel en goed ontvangen hebben ;-)
Claudia
Oss
Ik heb nu een aantal keren gewerkt met OrangeSmile en ben heel tevreden. Kwaliteit van de geleverde producten is top. Maar vooral communicatie is prettig, helder en uitvoerig. Beloftes worden nagekomen en zelfs overtroffen.
Ietje
Etten-Leur
Vriendelijke service, snelle reactie, mooie producten afgeleverd en alles op tijd binnen.
9 February 2026
M.
Leiden
Het is niet mijn vak om weggevers te bedrukken. Ik ben Damestasjeslezer, geen grafisch vormgever. Dat had dus nog eens heel fout af kunnen lopen, met die drukopdracht van mij. Gelukkig redde Casper van OrangeSmile me. Alleen al fijn dat een mens reageert op mijn mailtje waarin ik vroeg om ondersteuning - niet een bot die toch nooit snapt wat ik nou eigenlijk wil weten. Casper zorgde, samen met de vormgevers, dat mijn ontwerp werd omgezet naar 1 kleur (tampon)druk ipv full-color. Veel goedkoper, veel mooier. De hele bestelling werd ook nog eens snel geleverd. Blij mee. Nog een rondje, Casper?
3 February 2026
yoeke
randwijk
We hebben een zeer prettige ervaring met onze eerste order bij OrangeSmile, dank voor de goede service en tijdige levering.
3 February 2026
Maerschalk Mediaproducties
Den Bosch
Ondanks de vele malen veranderingen aan de kleur en opdruk van de schorten bleef Casper geduldig en vriendelijk
2 February 2026
Karin Matser Hospice Rozenheuvel
Rozendaal
Ik was op zoek naar whiteboardstiftjes met ons eigen logo erop en die bleken verrassend lastig te vinden. Bij OrangeSmile kon het wel. Het contact was heel prettig en meedenkend, waardoor ik snel vertrouwen had dat het goed zou komen. De levering was bovendien sneller dan verwacht. De aangekondigde levertijd was al prima, maar de stiftjes waren er zelfs nog eerder. We zijn erg blij met het eindresultaat. Mooie whiteboardstiftjes met ons eigen logo erop, precies zoals we hoopten. Supersnelle service en een product waar we echt iets aan hebben.
2 February 2026
Martha
Deurne
OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.
Le Havre 104
5627 SV Eindhoven