Fijne en snelle service

Ik ben erg goed geholpen door OrangeSmile. Ik had nav het voorstel nog wat vragen en die werden goed opgepakt en er werd echt meegedacht. Resultaat is ook top (niet geheel onbelangrijk;)

SNel en professioneel

Via de website contact gehad over de (on)mogelijkheden. Werd snel geholpen met duidelijke antwoorden. Na verder online onderzoek besloten om in zee te gaan met Orangesmile. De merchandise voor onze vereniging werd snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Aanrader

Altijd behulpzaam gezellig

Wij bestellen regelmatig bij OrangeSmile. Ze hebben mooie producten en helpen je graag met adviezen en het zoeken naar het juiste product. Als er dan eens een probleem is met de bedrukking of levering lossen ze het altijd super netjes op.

super!

Super service, snel geleverd en ziet er goed uit!

Alles snel geregeld.

Eind oktober kregen wij een helder moment om nog wat dingen te bestellen. De vraag was echter of het nog allemaal haalbaar was voor oud en nieuw. Binnen 24 uur hadden we alle offertes binnen en na akkoord volgden meteen de proefversies. Voor dat we wisten kwam de bezorger al alles regelen. En dat allemaal in 1 week tijd. Ik ben zeer tevreden.

Heel vlotte ervaring

Vlotte communicatie, snelle levering. Heel tevreden van OrangeSmile.

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij OrangeSmile. De waaier met ons logo ziet er geweldig uit en ze reageerden snel op mijn e-mails. Goede service!

Snel, correcte klantbenadering en goede prijzen.

Een telefoontje was voldoende voor advies en een goede offerte. Na acceptatie werd de opdracht binnen 5 werkdagen geleverd. 5 sterren zeker verdiend.

Prettige en snelle hulp!

Mijn wensen zijn snel verwerkt in een ontwerpje en hier was ook een fijne communicatie door Lindy! Levering was snel en zag er allemaal goed uit!

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Mijn aanvraag werd supersnel in behandeling genomen. Digitale drukproef perfect. Alles ging soepel en snel. Eindproduct is mooi.

Snel en makkelijk te bestellen, snelle levering

Het bestellen ging heel eenvoudig. Heel snel ontvingen we een proefdruk en na akkoord hebben we de bestelling ook binnen enkele dagen mogen ontvangen. Blij mee, precies wat we zochten.

fijne eerste order

fijne eerste ervaring met Orangesmile. Correct en snel geleverd.

Snelle en hele vriendelijke service

Niets aan toe te voegen :-)

Super service!

Snelle reactie op mails en vragen. Snel schakelen, denke mee en binnen no time alle bestelde spullen in huis. Top service.

Goede snelle service

Omdat we op zeer korte termijn een flinke hoeveelheid pennen nodig hadden bij OrangeSmile een eerste bestelling gedaan. Hele snelle levering, digitale proefdruk kwam de volgende dag gelijk binnen en de bedrukte pennen zijn binnen 5 werkdagen netjes afgeleverd op locatie. Erg fijn. Het enige advies dat ik OrangeSmile zou willen meegeven is om de bewerking iets eenduidiger en duidelijker te maken, waar het bij de een met graden wordt aangeduid wordt het bij een ander Barrel right handed genoemd en bij weer een ander staat er Houder Links van de clip. Ook zou het misschien al prettig zijn om op voorhand te weten wat de verschillende bewerkingen kosten, nu moest ik bij ieder product de verschillende drukvormen aanklikken om de prijs te zien en dit varieerde nogal per pen.

Een relatie geschenk als kadootje voor mijzelf

Ik wilde het succes van mijn eigen bedrijf vieren met het aanschaffen van een relatie geschenk. Voor mijn relaties natuurlijk. Maar ik wilde er zelf ook blij van worden. Omdat je bij OrangeSmile een preview op de mail krijgt was mijn beslissing gemakkelijker. Het gaat immers toch om serieus geld. De online begeleiding was persoonlijk van toon, zakelijk in documenten en lekker accuraat.

Goed geholpen en snelle service

OrangeSmile heeft mij een mail gestuurd met foto zoals de paraplu met eigen print eruit zou komen te zien. In het echt zien ze er precies zo uit, heel blij mee! Mooie kleur, print en de kwaliteit van de paraplu is prima voor de prijs.

Super snelle service

Heel goed geholpen, snel antwoord op mijn vragen en het product werd super snel geleverd en helemaal naar wens :)

goede service en producten

Goede ervaring met OrangeSmile. Snelle levering volgens afspraak. Vlotte communicatie met de customer service. Producten van goede kwaliteit en logo's mooi opgedrukt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hele goede ervaring

Prima ervaring Mijn vraag werd direct beantwoord Ik had meerdere vragen maar daar kwam snel antwoord op Van mij een dikke tien voor jullie goede service Ook het bestelde product was prima

Professionele en snelle samenwerking

Het contact met OrangeSmile is altijd fijn; er wordt snel contact opgenomen en er wordt meegedacht. Prijs-kwaliteit is ook goed!

Goede service!

Denken met je mee en goede/vriendelijke service.

Fijne communicatie, snelle levering!

Onze bestelling was in goede handen bij OrangseSmile, fijne communicatie vooraf en alles snel en in goede orde geleverd.

we zijn zeer tevreden

We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levertijd.

Aanrader!

Snelle reactie, mooi product, goede service, prima prijs. Ben meer dan tevreden!

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.