Prima fietsondergoed, eindelijk iets prettigs gevonden

Irritatie bij binnen bovenbenen is aanzienlijk minder.

Alles netjes afgehandeld, mooie hemdjes. Mijn moeder van 91 is er erg blij mee. Ze blijven erg mooi in de was

Persoonlijke aandacht, goede kwaliteit- prijs, vlot verzonden@

Er werd persoonlijk contact gelegd over beschikbare maten, prettige benadering. Goede kwaliteit en prijs verhouding, vlotte verzending. Aanrader!

Een vlotte en prijsbewuste sale.

Met bestellen geen problemen, de prijs was uitnodigend - ronduit Top.

Keurig verzorgd

Ruime keus, snel bezorgd

De hele bestelling verliep voorspoedig, van bestelling tot levering.

Onvoldoende

Inmiddels voor de 2e keer ingevuld. Heb de 6 slips na ontvangst meteen in de wasmachine gedaan. Ontdekte daarna pas dat 3 van 6 de verkeerde maat hadden. XL i.p.v. XXL

Matig

Verkeerde maat ondergoed bijgevoegd en factuur van een andere klant. Maar ja, vergissingen zijn altijd mogelijk. Daar zijn we mensen voor.

Goed en mooi ondergoed

Super voordelig

Voordelig en snel

Ruime keus; goede prijs.

Alleen de verzending met Post NL is lastig. Je kunt niet zelf de locatie aanpassen naar een afhaalpunt, omdat er moet worden getekend voor ontvangst. Op zich prima, maar stuur het dan met DHL; daar kan dat wel.

Goede kwaliteit ondergoed voor ouderen.

Vlotte levering van kwaliteitsproduct!

Voor mijn schoonmoeder heb ik senioren ondergoed besteld. De geleverde slips waren keurig verpakt en heel vlot geleverd.

Erg goed

Ik had een artikel besteld dat niet meer voorradig en leverbaar bleek. Telefonisch een erg goed advies gekregen voor een vervangend artikel.

Zeer goede kwaliteit

Correcte levering

Super, snel en correct

top

top ,netjes bellen toen iets er niet was ,dus niet zomaar wat er bij doen .en ondergoed is ook top vrgroet helma

PRIMA EN GOED

het is altijd goed van pas vorm net zo als ik het bij u kocht op de markt in TWELLOSTAAT u er nu in verband met COVID LAAT DE MARKT MAAR GOUW IN ZIJN OUDE STAAT TERUG KEREN DAN WORDT HET WEER GEZELLIG HETIS NU EEN DODE BENDE VINDT U OOK NIET GROETEN ----- G. KOLDEWIJN TERWOLDE0571---291239

Helemaal tevreden

De afhandeling is uiteindelijk goed verlopen!!

prima service, helemaal tevreden!

Vraag via WhatsApp meteen beantwoord, goede en tijdige levering. Niets op aan te merken!

Snel geleverd , netjes verpakt .

Snel

Snelle bezorging Maar broekjes snel kapot

Fantastisch om het bestelde pakket te ontvangen met de juiste maat.

Gemakkelijk uitzoeken op de site van Ondergoed land. Op de markt uitzoeken vind ik toch gezelliger

Besteld en de volgende dag in huis. Alles goede kwaliteit zoals gewend!

Boxbergerweg 24 a

8121PT Olst