Overheerlijke verse vis

De vis was super ver en aflevering was ook erg goed. Je krijgt precies door wanneer ze komen leveren

Lekkere verse vis

Heerlijke verse vis, Netjes en gekoeld bezorgd. Op juiste tijdstip. Jammer dat t overheerlijke slaatje van zalm niet besteld kan worden!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Fantastische gerookte zalm. Goed getrancheerd, prima geleverd! Heb ervan genoten en mijn bezoek ook

Super lekkere gerookte zalm. Prima getrancheerd en uitstekend verpakt en op tijd geleverd. Ook mijn bezoek vroeg mij om jullie adres.

Vers en goed afgeleverd

Product is echt vers en goed verpakt geleverd. Zou het iedereen aanraden om hier te bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja echt wel. Veel fijnere smaak

heerlijk

voor de 2de keer zalm besteld. en wat een heerlijke zalm. er zit zoveel smaak aan. ik blijf zeker vaker terug komen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Perfect!

Bij het inpakken is helaas 1 onderdeel vergeten. Na mijn mailtje waar ik direct de volgende ochtend antwoord op kreeg, dezelfde avond nog het resterende gedeelte ontvangen. Al vaker besteld, maar als er een keer iets mis gaat leer je een bedrijf pas echt kennen. Aanbevolen dus!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Volgende dag geleverd en nog goed gekoeld! Duidelijke tracking van de bestelling. En uiteraard heerlijke zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker!

Perfecte service, verse puntgave producten

Mijn nieuwe adres om mijn verse vis te bestellen. Ik heb twee zalmzijden zelf koud gerookt en de smaak is onovertroffen. Dankjewel voor de goede producten en service.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Ik heb vorig jaar 6 maanden op Urk mogen toeven voor het windmolenpark projekt op het Ijsselmeer. Gedurende deze periode heb ik van de Urkers warm gerookte zalm leren kennen. Een ware revelatie! Sindsdien ben ik eraan verslingerd en bestel ik het regelmatig on-line om het via post te laten bezorgen. Service is snel en de zalm is heerlijk! Bedankt Jongens van de Fant!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker, onvergelijkbaar!

Heerlijke zalm, een aanrader omdat te proberen!

Zalm van Urk = Het neusje van de Zalm

Wat je ver haalt is lekker! Wij wonen in de buurt van Rotterdam dus kunnen niet even een visje halen bij de Jongens van de Fant. Geen probleem, de ene dag besteld, de andere dag in huis in een hoogwaardige verpakking! De smaak van de zalm, hetzij vers hetzij gerookt, is bijzonder lekker! Ook de paling is niet te versmaden! Wil je verse kabeljauw bij, indien beschikbaar komt die mee! Mag er ook wezen! Kortom in een woord: TOP!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Super vers!

Heerlijke verse zalm! Geweldig lekker.

Heerlijk vers

Zalm besteld van uit zeeland deze was perfect verpakt keurig met ijs er bij!!

Fantastico

Simply the best

Duidelijke website, snel verzonden

Communicatie via de webshop is prima. Gratis verzending boven bedrag x is goed, al zou een lager bedrag leuker zijn ;-). Geleverd op de aangegeven dag, prima verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Snelle service en mooie kwaliteitsproducten

Snel en keurig geleverd. Gewichten kloppen. De warm gerookte zalm smelt in je mond. Ik zpu hier zeker nog een keer bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Goede service en een heerlijke zalm!

Donderdag’s besteld en vrijdagavond in huis, flink stuk en heb nog niet vaak z’n lekker vette zalm gehad.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

uitmuntend

Heerlijke zachte vis, perfect van smaak. Hier blijf je van eten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja voor 100%

Mooi en goed verpakt thuis bezorgd. De zalm was heerlijk.

top

Snelle levering en de beste gerookte zalm van Nederland. Bestel altijd 2 kilo. 1 gerookte in mootjes en 1 normale om lekker zelf te bakken.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Altijd lekker en goede leveringsservice

Dit is de beste gerookte zalm die ik ken. Ook altijd correct en goed koel verpakt geleverd. Aanrader!

Kwaliteits vis en vlees

Wat ik besteld heb waren mooie producten netjes ingepakt en bezorgd

Top product

Heerlijk stukken lekkerder dan de zalm bij ….

Geweldig lekker

Heerlijke zalm , makkelijk te bestellen en goede levering tijd ! Met vriendelijke bezorgers

Lekkere vis. Goed verpakt

Lekkere vis gekregen netjes verpakt. Aanrader!

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!