Lekkerste zalm

De lekkerste gerookte zalm, zeer zacht van smaak en niet te zout. Ook de warm gerookte zalm is lekker sappig en dus niet te droog en heerlijk van smaak. Snelle levering!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? absoluut

Prima vis

Heerlijke zalm keurig op afgesproken tijd bezorgd. Zorgvuldig verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja uitmuntend

Fantastische producten en vriendelijke service

Er was vertraging bij de bezorging, maar de producten waren goed gekoeld. De jongens kunnen ook niets aan de vertraging doen, dat is een bezorgdienst. Maar ze stonden me vriendelijk te woord en stelden me gerust. De smaak van de producten maakte zoveel goed, heerlijk! Wat een kwaliteitsverschil met andere zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

100 %

Top, ze doen waar ze voor staan

de zalm is grandioos

mijn eerste kennismaking was toen ik woonde in Nagele (Noordoost Polder) na mijn verhuizing naar Zandvoort (Noord-Holland) ben ik Zalm van Urk trouw gebleven om de perfecte kwaliteit en haar heerlijke smaak

Fantastische zalmrug, heerlijk!

Wat een heerlijke zalmrug. De kruiden zijn een mooie toevoeging. In één woord fantastisch!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Prima sterk aan te bevelen.

Op tijd geleverd, goed verpakt (koeling etc.) en van zeer hoge kwaliteit door ons en onze gasten beoordeeld.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA OVERDUIDELIJK

Top geregeld

Top zalm en niet duur

Wij kunnen weer genieten

Opnieuw een zending heerlijke zalm ontvangen. Dag wordt weer genieten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja de smaak is raak

Het is thuiskomen bij de jongens van de fant

Toen m'n man stervende lag, had hij zin in zalm. De jongens van de Fant gebeld en 't was geen probleem om op te sturen. Ik vertelde dat ik niet precies wist hoe ik' t geld moest overmaken maar geen probleem was dat. Als 't lukt laat U dat gewoon, als Uw man de zalm maar lekker vindt zeiden ze. Wat een geweldig gebaar en hij heeft er van genoten in z' n laatste dagen. Uiteindelijk gelukt met betalen hoor. Dit is alles alweer 10 jaar geleden maar vergeet je nooit weer Jongens van de Fant, jullie maakten op dat moment 't verschil.... DANK JULLIE WEL.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Voor het eerst besteld, maar super geregeld. En de zalm is echt heerlijk, wij weten het zeker als het op is bestellen we weer!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Smaak Explosie in je mond.

Zalm van Urk laat me wegdromen in een zee vol smaak en zalm. Gerookt, koudgerookt, rauw, elke maand bestel ik een kilo en elke keer zeg ik weer Hmmmm Whauw.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100 % Ja.

Van bestelling tot bezorging is alles uitmuntend verzorgd.

Verse gerookte vis moet goed verpakt en bezorgd worden. Dat is belangrijk. Bij dit bedrijf wordt dit tot in de puntjes goed verzorgd! Buiten dit is de zalm erg goed. Ik eet gerekend over een paar jaar al zalm van hen en ik kan geen opmerking hierover geven. Gewoon goed!

Top producten

Zie opmerkingen bij afzonderlijke producten.

Heerlijke zalm

Het gaat om de kwaliteit van de vis ,

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Warm gerookte zalm. Heerlijk van smaak daar blijf je van eten. Wij zijn er verzot op.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten.

Heerlijke producten, goede afspraken.

Producten waren heerlijk, om je vingers bij af te likken. Bezorg afspraken zijn keurig na gekomen. Misschien zou het mogelijk zijn om voor 18 uur te leveren dan zou je dit ook bij het avond eten kunnen gebruiken. Ik heb geen idee of dat logistiek gezien mogelijk is. Maar verder all Ed lof !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

De beste zalm die je kunt vinden !

Als liefhebber van gerookte zalm heb ik vele smaken beproeft . De zalm van de Jongens van de Fant steekt er met kop en schouders bovenuit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja denk het wel

heerlijke warm gerookte zalm

snel en makkelijk bestellen warm gerookte zalm was heerlijk . thuis bezorgt in doos met koeling .perfect geregeld

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Top levering van heerlijke zalm

Altijd uitmuntend lekkere smaakvolle prachtige zalm!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Makkelijk en goed!

Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt en werd de volgende dag gekoeld bezorgd. De verse vis is vacuüm verpakt. De smaak van zowel de paling als de warm- en koudgerookte zalm is heel fijntjes! Alleen maar redenen om nog eens bij Zalm van Urk, de jongens van de Fant, te bestellen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? De zalm heeft een verfijnde rooksmaak.

Waanzinnig

De zalm was zo waanzinnig lekker!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Negens at ik zulke lekkere zalm dan deze!

Aangezien ik al meer dan 10 jaar bijna geen reuk en smaak meer heb, ben ik zo blij dat ik van jullie zalm wel de lekkere rooksmaak ervaar! Een feest om dit te eten!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heelduidelijk!

Heerlijke Zalm, zowel gerookt als vers

Wij kregen de Zalm keurig op tijd en goed verpakt

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!