Geweldige zalm

Wij hebben al meer besteld en alles naar tevredenheid. Prima levering en het belangrijkste heerlijke zalm en paling. Zo zacht en zilt , daar kan geen supermarkt tegen op. Mevr E.J.de Keijzer Maassluis

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja nou ,en of je dat dat proeft

nee

Smaak is erg goed..

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? nee, niet echt.

Alles gegaan volgens verwachting, bezorgd zoals beloofd - smaakt zoals beloofd. Top!

Heerlijke zalm, gemakkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak & verwachting.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

heerlijk

Gewoon de lekkerste gerookte zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? De zalm smaakt top,

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende producten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Op tijd geleverd en goed verpakt

Zalm viel zeer in de smaak bij de gasten. Hij was in een oogwenk schoon op

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Lekkere zalm . Goed verzorgd verpakt en goede vlotte aflevering.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer zeker

Goede, zeer verzorgde levering!

De zalm is kwalitatief echt heel goed. Zó mals en zacht en smaakvol! Zowel de warm- als de koudgerookte. Het werd perfect op tijd geleverd in een gekoelde verpakking. Kan niet beter!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Hele mooie zalm die top verpakt en verzonden werd.zeker een aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

De zalm is perfect verpakt en van uitstekende kwaliteit en op tijd geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer smakelijk

Heerlijke zalm

Sinds kort bestellen wij bij zalm van urk en zijn dik tevreden. Goed verpakt met koeling.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijke zalm, vers, mooi gefileerd en super smaakvol. Ook is de levering perfect geregeld.

Gerookte warme haring

Wouwwww Superrrrr echt als Engel over je tong …… hier mag je me elk moment van de dag mee storen !!! Wil alleen maar meer van Jongens van de Fant !!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jaaa

Altijd zeer goede zalm een ware traktatie

We hebben nu al een aantal keren zalm besteld. Het hele proces van bestellen tot levering is prima en de zalm is iedere keer weer heerlijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

De zalm en paling snel geleverd en zeer goed verpakt . Alles was heerlijk . Een echte aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft dat zeker , zo lekker je eet je vingers er bij op

Lekkerder bestaat niet. Super

De gerookte zalm is heerlijk . Ik.heb nergens nog zo lekkere zalm gegeten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja dat proef je zeker

Heerlijke zalm

De enige opmerking is, dat ik de wijze van bestellen niet helemaal duidelijk vond. Ik had een cadeaubon van U en het bleek dat pas helemaal aan het eind bij de betaalmodus pas de code ingevuld kon worden, terwijl de code al in de beginfase gevraagd werd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? is duidelijk te proeven

Fantastische verse vis

Het was de eerste keer dat ik vis bij jullie heb besteld, maar dat is zeker niet de laatste keer. De versheid en kwaliteit spetteren er cd. Af.

Altijd heel verse zalm

Laatste bestelling was er 1 zalm te weinig geleverd maar netjes nagestuurd. Zoals altijd heerlijke zalm zowel de gerookte, de warm gerookte en de verse zalm!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Botermalse warm gerookte zalm!

Kwaliteit en met zorg geleverd.

Zeer goede kwaliteit. Met zorg en aandacht verpakt en geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm, om je vingers bij af te likken

Heerlijke zalm, om je vingers bij af te likken

Fantastische kwaliteit

Uitstekend verpakt en prima kwaliteit!

Altijd top kwaliteit

De levering is volgens planning, In een goede verpakking.

Heerlijke zalm.

In een woord geweldig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!