Kwaliteit prima

Het is was prima en de vis in was erg goed. Alleen in de bestelprocedure kon ik aangeven dat ik hem diezelfde avond nog kon ontvangen. Dit bleek echter niet zo te zijn. Zorg dan dat je die mogelijkheid blokkeert.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Een aanrader om hier te kopen.

Goedemorgen, ik ben een groot liefhebber van vis en met name zalm en paling en snoekbaars en haring gerookt in olie diverse smaken. De kwaliteit van de bestelde producten is uitmuntend! Bij aankomst is het vers en super koud aangeleverd! Alle afspraken tot levering gaat voortreffelijk! Alleen de laatste keer heb ik besteld op de 15e voor levering op de 17e en het werd uiteindelijk na Hemelvaartsdag op de 19e geleverd. Dat was jammer daar wij er op hadden gerekend om het op de 17e te ontvangen. Maar het is verder super geregeld.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heerlijk.

Oke....

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? weet ik nog niet

Top kwaliteit

Goede vis voor een eerlijke prijs netjes op tijd bezorgd !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker, ik ben zelf ambachtelijk poelier dus het verschil tussen de vakman en de supermarkt weet ik wel te herkennen

Heerlijke vers gerookte zalm snel geleverd!

Heb al een aantal keren heerlijke zalm besteld en keurig verpakt de volgende dag geleverd gekregen. Ga hier zeker vaker bestellen!

de zalm is heerlijk

de zalm smaakt heerlijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Fantastisch lekker

Al enkele jaren haalden we zalm en sinds kort bestellen we via de webshop keurig verpakt en netjes op tijd geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft zeker verschil er zit meer smaak aan

Boterzacht , supervers en erg lekker

Wat was de zalm weer heerlijk. Zo vers als altijd. Mooie verpakt en levering zo netjes. Ik doe dit al jaren, echt een aanrader!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker, dit is zo boterzacht . Met liefde bereid.

GEWELDIG!!

Onwijs lekkere zalm! Nergens lekkerder dan hier! Op tijd bezorgd met ijsblokken in piepschuim! Zalm kwam dus koel aan!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Haven in me mondje hmmm.

Elke keer maar weer eet ik de zalm met heel veel liefde en eer . En de levering is sneller dan het licht.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker. Top gerookt.

Heerlijke verse zalm.

De zalm , zowel de gerookte als de verse zalm zijn heerlijk! De gerookte zalm was favoriet op ons feestje en zo op.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja dit is echt te proeven

Prima kan niet beter

Uitstekend!

Nice and fresh fish

Good delivery, good fish and good price, I’m happy with the purchase and will definitly do it again

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heel lekkere zalm, een aanrader!

Heerlijke verse zalm. Vacuum verpakt. Levering keurig op tijd. Kortom geweldig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Een feestje om deze zalm te eten zo zilt en zacht

Nog nooit zulke zachte gerookte zalm gegeten. Deze mensen verstaan hun vak als geen ander Ook de paling was heer lijk normaal ben ik niet zo van paling maar deze was zo zacht . Dus jongens doorgaan zo en maak mensen zoals ik blij met jullie producten. Met vriendelijke groet E.J.de Keijzer uit Maassluis

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Geweldig wat hebben wij genoten van de verse zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heel erg goed zelfs

Snel geleverd en wederom heerlijk van smaak.

Na de zalm rond de Kerst wilden de kids met Pasen alleen maar: toast met zalm, net als met Kerst. Dus dan snel online bestellen en de volgemde avond de heerlijke warm gerookte zalm ontvangen. Blijft een aanrader! En ook leuk om daarna mee te geven als kleinverpakking.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Heerlijk vers en uitstekende smaak

De beste en lekkerste zalm die er is, zowel de warm als de koudgerookte. Wordt thuisbezorgd op een gewenst moment. Zeer goed en koel verpakt. Ook de paling kan bij een koud buffet niet ontbreken . We hebben er weer van gesmuld.

Altijd goed !

We hebben opnieuw zalm van Urk besteld : een prettige ervaring. De zalm is uitstekend, de bezorging makkelijk en prima, en het contact met het bedrijf super vriendelijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja, de smaak is geweldig

In 1 woord.....Heerlijk !

Wij hebben deze fantastisch lekkere zalm al meerdere keren besteld.....! Een delicatesse! Vlotte ...gekoelde levering. Zeker een aanrader hoor!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!!

Echt super lekkere zalm en paling.

Levering ook op tijd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heel duidelijk

Uitsteken …

Goed vis , mooi kwaliteit! Een aanrader!

verrukkelijk!

De zalm wordt altijd gekoeld gebracht en is van topkwaliteit. Wij hebben wee gesmuld van de zalm uit onze GreenEgg.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Keihard genieten

Uiteindelijk is het bestellen van dit heerlijke product al een feest. Snelle correcte en keurig gekoelde verpakking en netjes bezorgd. Daarna kan het het genieten beginnen van deze top producten!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Je proeft de kwaliteit

De bestellingen worden keurig volgens afspraak geleverd. De smaak van de gerookte zalm is perfect Een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik woon in de buurt van Yerseke, daar verkopen ze ook volop vis en ook dus zalm, maar die van jullie is beter van smaak. Ik ben zeer tevreden over de door jullie in de afgelopen tijd geleverde zalm. Vrienden en kennissen die bij ons dit komen eten delen deze mening. Ga vooral zo door en hou de kwaliteit hoog in het vaandel.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ik denk het wel, want het is heerlijk

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!