Superkwaliteit en geleverd in aangegeven tijdsblok

Voor het eerst geprobeerd, om online een verse zalmfilet te bestellen. Deze werd op afgesproken datum in de avond bezorgd. Verpakt in piepschuimdoos met ijszakjes. Begin van de avond konden we via de track & trace al zien hoe laat deze geleverd zou worden.

Heerlijk en vers

Wij hebben voor Kerst 1,5 kilo koud gerookte zalm besteld bij Zalm van Urk. Dit was HEERLIJK. Zelfs mijn kindjes van 2,5 en 4 vonden het super lekker en die zijn kieskeurig ;) . Ik zou hier zeker weer bestellen, we hebben het teruggerekend met de prijzen van AH. Je bent hier in verhouding goedkoper uit, en het is niet te vergelijken met supermarkt zalm. 10/10 voor ons.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA

Heerlijk zalm, mooie rook smaak

Aanrader, z’n geld zeker waard. Lekkere vette vis met een goede rooksmaak. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, naar onze mening wel.

Fantastische zalm

De verse zalm was weer super heerlijk, goed van smaak en kleur en een top bestellingsdienst. Ook wanneer je mailt krijg je direct antwoord.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Warm gerookte zalm perfectie

Heerlijke warm gerookte zalm. Zoals het hoort te zijn.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker.

Excellent

Die warmgerookte zalm is echt zoooo lekker, dat iedereen die ‘em heeft geproefd direct zelf ook een bestelling plaatst, en vind het ec het megarelaxed dat je bezorgdag kan kiezen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Goed verpakt kwam deze verrukkelijke gerookte zalm snel per post aan.

Snel besteld Goed verpakt Heerlijk gerookt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Heerlijke zalm en perfecte bezorging

Het bestellen ging makkelijk. En ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. De zalm was goed verpakt en nog koud toen hij aankwam. We hebben ervan genoten, de beste zalm ooit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Zeer goed smaakte heerlijk, mooi op tijd geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm en paling! Goede levering en goed verpakt! Voor herhaling vatbaar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Al meerdere keren een zalm of zalm kado pakket besteld. De service is in een woord fantastisch. Snelle levering en de zalm is altijd weer even netjes verpakt. En niet t minst belangrijk de zalm is overheerlijk. Hoop nog veel mensen blij te mogen maken met jullie zalm. Toppers

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Voor herhaling vatbaar, onberispelijke kwaliteit, perfect produkt

Verpakking ifv transport. Boezemt vertrouwen in, Unaniem gelauwerd aan de feest tafel Groetjes uit Beersel ( België )

Geweldig!

De gaarheid en smaakbeleving van de warmgerookte zalm is geweldig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Erg goed!

X

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Lekkere gerookte zalm en met Trunkers een prima levering

Lekkere vis, makkelijk bestellen en prima levering middels Trunkers.

In 1 woord wauw

Alles was goed ,vers ,lekker en keurig verpakt en bezorgd. Bestel snel weer

Nergens betere geproefd!!!

Urker zalm is zo smaakvol en lekker NtbZelf de kinderen zetten nu voor t ontbijt de wekker!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100 %

De Zalm was een groot succes tijdens het kerstdiner.

De zalm was (zo goed als) direct klaar om te serveren bij het voorgerecht.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Zalm van Urk, Een echte aanrader

De zalm van 'Zalm van Urk' is HEERLIJK. Wij hebben zowel de koude als de warm gerookte zalm besteld en hebben ervan genoten met familie en vrienden. Meerdere keren de opmerking gekregen 'Wat is dit goed! Komt het van Urk?' Bezorging was snel én netjes. Zeer goed verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

SUPER ZALM

De zalm was perfect, nergens beter te krijgen. De bezorging (waar jullie niet aan kunnen doen) via Trunkrs was DRAMATISCH. Dit zou een reden kunnen zijn dat ik het nooit meer doe. Dus aanbevelen aan iemand anders: ja voor de smaak maar niet voor het bezorgen. Jullie mogen mij eventueel bellen voor uitleg. 06-13018162. Met vriendelijke groeten, Bram Stouten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja de smaak is super

Fantastisch!

De zalm is op tijd geleverd, netjes verpakt en van een sublieme kwaliteit. Wij zullen hier zeker opnieuw een bestelling doen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

De vangst was op tijd binnen

Fijn volgen afspraak en het was weer top kwaliteit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Het was een heerlijke zalm! Super snel bezorgd en heel vers. Zo voor de kerst heel fijn. Geen stress omdat de zalm lang houdbaar is kon het mooi al een week van tevoren bezorgd worden. Top! Voor herhaling vatbaar.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Perrrrfect en zeker ook de bode die het bracht. Belde nog even voor de zekerheid over het huisnummerTop Top

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Oeill Te lekker

Geweldig...!!

Super lekker, en super service.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!