Gewoon subliem

De warmgerookte zalm was gewoon super lekker heerlijk!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer zeker

Heerlijke zalm

De zalm was heerlijk, lekker gekruid, zeker voor herhaling vatbaar!

In een woord heerlijk

Wij hebben tot het laatste stukje genoten van de gerookte zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

3x Genieten. Bestellen, levering, consumeren.

Duidelijke website, perfecte levering, goed verpakt, goed gekoeld. heerlijk product!

Gewoon de lekkerste vis

Snelle levering!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Verrukkelijke en superverse zalm! Een aanrader!!

Meerdere keren heb ik inmiddels deze gekruide warm gerookte zalm mogen eten, op verschillende momenten in het jaar. Elke bestelling was evengoed van smaak. Keer op keer genieten dus. Je proeft dat deze zalm met veel kennis, kunde én liefde is bereid. Wij kijken nu alweer uit naar een moment om weer zo'n lekkere zalm te kunnen bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker! Daar kan geen 'supermarktzalm' tegenop!

Heerlijk!!!

Heerlijke zalm en binnen 24h. geleverd! Aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker!

100 punten

We hebben nu voor de 4x besteld en alle keren een geweldige warm gerookte zalm ontvangen. Ook het bestellen en bezorgen is helemaal top en heel goed te traceren. Kortom niets meer aan doen houden zo!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer zeker

Prima, heerlijke zalm, goed koud verpakt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Ik ben alleen maar positief (als altijd), vanaf de bestelling via de website, keuze voor bezorging en de bezorging zelf. Wat een heerlijke producten, de gerookte zalm is onze favoriet. Tot de volgende bestelling.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Goede en verse vis uit Urk, zeker een aanrader!

Heerlijke zalm voor het zelf roken! Op tijd geleverd volgens afspraak. Verser kun je niet krijgen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Goede service en heerlijke zalm!!

Ik heb al meerdere stukken zalm gehaald bij ze. Maar keer op keer zeer goede kwaliteit en goede service. Een echte aanrader.

Aanrader

Heerlijke zalm en kip en steeds op tijd geleverd!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Snel en zeer zachte vis

Makkelijk besteld goede kwaliteit!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Geweldig lekker !!! En wat een super service !!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

De beste Zalm, van Urk!

Gemakkelijk bestellen en correct bezorgd.

Top kwaliteit

Heerlijk vers

Heerlijke zalm, netjes thuisbezorgd

Makkelijk bestellen en precies weten wanneer de bestelling geleverd wordt. Daarna is het smullen geblazen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, niet te vergelijken met een stukje zalm uit de supermarkt. Het is zoveel lekkerder.

goede bezorging en goede verpakking

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. MAAR DE MAART ACTIE VAN GRATIS HERTEN BIEFSTUK ZAT ER 7 MAART NIET BIJ. Dat is dan weer jammer want die wil ik ook weleens proberen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijk vers, zacht en goed van smaak

Ik hoef geen andere zalm meer. En het gemak van bestellen en 's avonds bezorgen is optimaal.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

De lekkerste vis!

Als je deze vis éénmaal gehad hebt, wil je geen andere meer!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Overheerlijke zalm heel snel in huis!

Al meerdere succeservaringen bij deze zaak. Heerlijke warmgerookte zalm (de koudgerookte is ook lekker) maar ook de paling en haringen mogen er zijn. Heel snel in huis, koel vervoerd.

Maakt het compleet!

Vanuit het werk kennis gemaakt met de Zalm van de Jongens van de Fant en erg goed bevallen. Nu met een klein feestje toegevoegd aan het buffet en heerlijk van genoten! Maakte het geheel compleet! Gaan we vaker doen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat is niet te vergelijken met de zalm die je standaard in de winkel koopt! Dit is veel veel beter!

Ongekend lekker

Kado gedaan aan mijn jongsye broer, wist niet dat zalm zo lekker kon zijn

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100 %

super lekkere zalm

Top kwaliteit voor een hele mooie prijs!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!