Het was heerlijk!!

Met name de warmgerookte zalm vind ik ontzettend lekker!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt wel!

De beste kwaliteit zalm van Nederland

De beste kwaliteit en kwantiteit zalm uitstekende service en bezorging.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeer zeker

Wat een heerlijk gerookte zalm, prima verpakt en bezorgd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Wij hebben met de feestdagen heerlijk gegeten van deze zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Geen twijfel mogelijk

Het was weer zeer smakelijk!!

Al een paar jaar bestel ik zalm van Urk Wij thuis maar ook de familie en de bewoners van het verzorgingshuis genieten er elke keer weer smakelijk van!! Ga zo door zodat we er nog lang van mogen genieten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker wel

TOPKWALITEIT VIS EN TOPLEVERING

de warm gerookte zalm, de paling en de gebakken haring werd perfect geseald en gekoeld afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Voor mij de lékkerste vis e het waard om zo te bestellen! Ik en de familie hebben ervan genoten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!!

Helemaal TOP.

De bestelling, de bezorging, de kwaliteit en de smaak waren ook dit jaar weer helemaal TOP. Geen andere leverancier kan tippen aan de kwaliteit van de zalm zoals deze door jullie wordt geleverd. Ga zo door Jongens van de Fant.

Geweldige service

Voor de eerste keer Zalm besteld bij Zalm van Urk. Werdt op woensdagavond bezorgd, in de middag ontving ik een track en tracé en kon de chauffeur volgen. De Zalm werdt netjes gekoeld geleverd. Kortom meer dan tevreden, volgend jaar kerst ga ik weer bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Lekker goed

Bestelling goed gekoeld geleverd, en smaakte heerlijk!

Geweldig!

Geweldige service, om een vers product zo professioneel thuis bezorgd te krijgen. En ook nog eens super lekker!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm! Bezorging prima.

Wat een heerlijke zalm! Bestellen gaat makkelijk. Bezorgtijdstip is goed te volgen. Het wordt goed koud geleverd.

Het was weer heerlijk

Zalm was wederom zeer smakelijk!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA

Enorm lekkere zalm! We hebben het heerlijk met kerst opgegeten. Levering ook prima!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja! Heerlijk mals!

Heeeeeeeeerlijk

De beste warm gerookte zalm die er is echt genieten

Kwaliteit en klantvriendelijk!!

De geleverde zalm werd per abuis bij de buren bezorgd waardoor hij te lang in een warme ruimte had gestaan, Zalm van Urk stortte het bedrag vd betaalde zalm weer terug op onze rekening. Dat noem ik nog eens service, de zalm konden we helaas niet meer eten, maar uit ervaring kan ik u vertellen dat er geen betere zalm elders te krijgen is! Groet

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Voor de volle 100%

Ik loop warm voor zalm

Prachtig van kleur, mooi en niet te dun gefileerd, een lust voor het oog.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Natuurlijke rookschade

Bovenkant van de markt

Betrekkelijk makkelijk besteld Ik moest de vis Donderdagmiddag uitdelen en ik heb het pas donderdagavond laat gekregen. Waarom adverteren jullie met Post.nl en vervolgens lees ik dat dit in december niet kan.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Goede zalm

In alle opzichten FANTASTISCH !

Nadat ik van vrienden een stuk van jullie zalm had gekregen zelf de stoute schoenen aangetrokken en als tachtig jarige single man een stuk gerookte zalm besteld. Het werd op de afgesproken tijd, uitstekend verpakt, aan de deur bezorgd. Waarna het grote genieten begon. Zorgvuldig bepaald welke van mijn vrienden mochten meegenieten. Van mijn leven nog nooit zulke lekkere gerookte zalm gegeten. Zelfs niet tijdens mijn 5 jarig verblijf in Canada ! Indien mijn AOW-je dit zou toelaten zou ik een abonnement overwegen. Kortom een overheerlijke ervaring . Ga alsjeblieft door met dit fantastische product. Met vriendelijke groet uit Zwolle, Hans Bais.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Heerlijke zalm!

Meerdere stukken warm gerookte zalm besteld, ze zijn weer voortreffelijk! Bij één was de verpakking niet meer vacuüm maar dat is perfect opgelost door de Jongens van de Fant. Kortom wil je echt goede zalm eten, dan moet je bij de Jongens van de Fant zijn!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker weten

heeeeeerlijk

het was een prima ervaring ,met deze overheerlijke zalm .

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? inderdaad

top

Top kwaliteit en goed verpakt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Punctueel

Lekkere zalm en punctueel afgeleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Geweldig! Vers smaakvol! Top produkt!

Elke keer weer genieten! De beste zalm ooit!!!

Heerlijke zalm

Heerlijke zalm ontvangen. Én het werd thuisbezorgd. Gelukkig hadden wij een dag te vroeg besteld, de vis kwam een dag later dan de bedoeling. Maar dat maakte dus niks uit, het ijspak om de vis te koelen, was 3 dagen later nog koel. (Icm de piepschuimbak en bewaren in de kelder). Wij bestellen hier zeker weer. Vond het wel erg moeilijk om te delen ;)

geweldige smaak

Zoals altijd weer een tijdige levering en alles weer zeer smakelijk . Ook de verpakking netjes, precies zoals je het hebben wilt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!