De zalm is heerlijk de levering kan beter

In een situatie voor de kerst is het drukker en lastig om tijdig te leveren maar een betere communicatie hierin is wel gewenst. Dit ligt volgens mij niet bij de (jongens van de fant) verzending maar aan de levering... Ik kreeg een bericht op 16 december je bestelling is afgerond. Na rustig af te wachten toch eindelijk een bericht van Trunkrs ontvangen op 20 december we komen vandaag langs. Eenmaal geleverd staat er op de verpakking, levering 16 december en word uiteindelijk geleverd op 20 december. Als het gaat om verse producten als zalm is dit ondanks de net verpakte koelbox toch wel vervelend.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, echt heerlijk! Daarom ook weer besteld.

Prima zalm maar diep treurige bezorging en geen reactie van "klantenservice"

Hadden een forse bestelling zalm geplaatst (ik meen rond de 70 Euro) en die op aanraden van de website en tegen extra betaling laten bezorgen door trunkers (of hoe het ook mag heten). Instructies gegeven hoe het pand binnen te komen want we wonen op de eerste verdieping van het pand. Einde van het liedje? Er is NIET aangebeld maar ik kreeg een telefoontje van de bezorger "ja Jack je eten staat er". Eten staat er? Hoezo eten staat er? Maar hij had al opgehangen. Ik me aangekleed om naar buiten te gaan, niemand bij het belpaneel, andere toegangsdeur... staat daar nog net het autootje van de bezorger die door het raampje roept "ja, daar staat het"... Hoe dan? Stond onze dure zalm in de regen gewoon op het trottoir... En VROEM weg was de bezorger... WTF?? Melding gemaakt bij Zalm van Urk via onze bestelling, nooit meer wat gehoord en nu wordt me dan gevraagd dit te beoordelen? 3 x raden... DIEP treurig...

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Top producten en goede bezorging

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Proeft wat het beloofd

De beste van Nederland!

Zeer goede kwaliteit, en keurig thuis bezorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja je proeft het verschil, dit is kwaliteit.

Ongekend zo goed!

Onlangs eerste bestelling van 4 zalm filet moten. (1 kilo) Zeer goed gekoeld geleverd, in een doos van piepschuim met een bevroren koelelement om de inhoud koel te houden. Iedere zalm-moot is in stevige gevacumeerde zakken verpakt, kan meteen de diepvries in. Kwaliteit die je proeft en volgens de beschrijving verantwoord en ambachtelijk gekweekt in Noorwegen. Je kan het zien aan de kleur, heldere licht rose kleur. Ga er zeker meer gebruik van maken. Het kost iets meer, maar dat mag ook voor de kwaliteit van zorg in product, verpakking en levering.

niet op de afspraak

zeker geen dag pinnen,hopeloos te laat na bestelling van 14 dagen

Super lekker

Ik houd niet zo van rauwe vis, maar de warmgerookte zalm van Urk is zo mals en heerlijk van smaak, nu ben ik er dol op, Top!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Altijd een groot feest , als je bij de jongens van de Fant op Urk bent geweest .Ver

vers , goede kwaliteit , en niet duur.

Doen wat ze beloven.

Op tijd geleverd. Moeten nog genieten maar heb daar volle vertrouwen in. Tot nu toe altijd goed.

Super kwaliteit

Ben zeer tevreden over de producten en bestel deze regelmatig, echte aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Hele mooie produkten, eenvoudig te bestellen. Bezorgservice evenzo uitstekend

Super te vreden

Heb al meerdere keren gerookte zalm besteld en dat zal ik blijven doen. De zalm is goed van smaak en we genieten we telkens weer van. Nette snelke bezorging en geleverd in een goed verpakte doos en gekoeld zodat alles netjes gekoeld blijft.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker proeven we dat

Uitstekend!

Goede levering en ovetheerlijke zalm..

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, goede service en alles volgens afspraak!!

Top kwaliteit.

Beste kwaliteit, perfecte aflevering.

in één woord geweldig

bestellen altijd bij jullie veel mensen in onze omgeving hebben de zalm inmiddels ook geproefd en bestellen nu ook bij jullie. Zo doorgaan!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja echt wel heb ook wel andere geproefd en is echt niet te vergelijken!

Wij nemen altijd een warm gerookte met kruiden en koud gerookte gesneden. Het wordt altijd heel mooi ingepakt en komt altijd op tijd en goed gekoeld aan. Het is echt een aanrader want de smaak en kwaliteit zijn fantastisch

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Top bedrijf met de fijnste zalm!

Snel geleverd en de zalm is heerlijk zoals gewend van de Jongens!

Subliem

Topklasse

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Uitstekend van smaak en kwaliteit

Geweldig lekker

Online besteld ,goed bezorgd . Warm gerookte zalm is heerlijk haal het al jaren ,blijft een topper.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

Perfect product, aflevering niet optimaal

Geweldig lekker product. De aflevering gebeurt niet op de afgesproken dag, dus bestellen we een dag eerder.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Hele goede service

Zakelijk besteld i.o.v. een van mijn klanten. Offerteaanvraag gedaan, opdracht gegeven en natuurlijk op het laatste moment nog wijzingen op het al aangeleverde adressenbestand. Allemaal alsnog supergoed geregeld, vriendelijk, geduldig, en netjes op tijd met de koerier. Een aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nog niet opengemaakt.

Vandaag besteld en morgen, gekoeld, in huis, super.

Heerlijke zalm . Niet allen wij, maar ook de bezoekers nemen al de moeite oom naar Urk te rijden voor deze geweldige ervaring.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Wij proeven het verschil wel.

Echt super ,lekker en makkelijk te bestellen.

Het is super makkelijk te bestellen via de site. De levering ook perfect, goed verpakt, en goed koel. Zeker een aanrader!

Uitmuntend

Goed contact, snelle service en werkelijk overheerlijke zalm!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!