Zoals gewoonlijk super

Je besteld wat je hebben wil, en vervolgens wordt het na betalen netjes en op tijd bij je thuis bezorgt

Fantastisch!

Snel geleverd, keurig gekoeld verpakt en super lekker.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Genieten....

Website overzichtelijk. Communicatie over levering en levering zelf keurig. En dan de zalm.....Wat een genot. Kleur en Geur ...Perfect. Paling was ook heerlijk. Ook nog zalm in de vriezer gestopt, na het ontdooien ook nog perfect.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Topzalm: een traktatie!!!

Conform afspraak goed afgeleverd en heerlijk van smaak!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Héerlijk!!!

Warm en koud gerookte zalm, beide heerlijk, en koud/vers thuisbezorgd!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik ben geen deskundige, dus dat weet ik niet.

(H)eerlijke producten

(H)eerlijke producten allemaal fantastisch spul

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA

Goed geregeld alkemaal

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm besteld, laten bezorgen, via sms op de hoogte gehouden hoe laat de chauffeur bij ons zou komen. Heel goed geregeld allemaal.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Helemaal perfect. Zowel de levering door trunkers als de zalm zelf. Heerlijk.

Mijn ervaring is goed. Maak hier zeker vaker gebruik van.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Ben er te vreden met de jongens van de fant . De zalm is heerlijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? De zalm is heerlijk

100% kwaliteitsproduct wat je nergens anders kunt kopen.

De Zalm van Urk die je bij de Jongens van de Fant koopt is de beste warm gerookte zalm. Veel andere warm gerookte zalm heeft een geur en smaak alsof het "er naast heeft gelegen". Duidelijk kunstmatig en de vis is droog. De zalm van de Jongens van de Fant is super van geur en smaak en het vlees is heerlijk mals. Eénmaal deze zalm gekocht dan ben je er voor het leven aan verknocht! :-)

Verpakking viel tegen

Gekocht om ook jado te geven met pasen. Kreeg ipv 4 mooie stukken 7 mini stukjes. Ook alleen maar tussenstukjes geen mooi staartstuk wat normaal mooi op een tafel pronkt Denk dat ik de ev volgende keerliever naar urk rij en uit kies

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Smaak is prima alleen niet geschikt om kado te doen

Als vanouds !!

Als vanouds!! Kan er niks meer aan toevoegen, TOP

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heerlijk zacht en smaakvol

Heerlijk

Keurig verpakt en geleverd. Heerlijke warm gerookte zalm en paling en gewone zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

de koud gerookte zalm is heerlijk en supergoed verpakt

Uitmuntend

Van bestellen tot en met op eten was geweldig !!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Fantastisch, het smaakte werkelijk heerlijk.

Ook mijn gasten vonden de gerookte zalm van zeer grote kwaliteit. Een ieder wilde jullie site weten, om deze fantastisch smakende zalm te kunnen bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Wij in ieder geval wel.

Heerlijk

Erg lekker

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Hetvis zo lekker je blijft eten

Delicious

This is the 3rd time we are ordering (previously for Christmas and for New Year). We loved the smoked salmon. This time we tried the fresh one: delicious in Gravelax. I will not hesitate to order again.

alles prima

Het was een cadeau voor mijn broer waarvan ik wist dat hij er blij mee zou zijn. Als ik deze zalm serveerde was hij altijd enthousiast. Zelf zijn hij en zijn vrouw liefhebbers van gerookte zalm. De warm gerookte kennen ze minder goed. Maar die is in goede aarde gevallen. Het 'cadeautje' dat jullie er bij hadden gedaan is dezelfde avond soldaat gemaakt!

Lekkerrrr!!!

Heerlijke warm gerookte zalm, als een engeltje dat over je tong piest. Perfect verpakt en gekoeld bezorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft het ambacht van de roker

Zalm zoals het hoort te zijn!!!!!!!

Alles aan deze bestelling is positief. Mooie en gebruiksvriendelijke website. Bestellen eenvoudig! Contact prima! Levering uitstekend en correct en op tijd. Kwaliteit van beide bestelde producten was uitstekend. Weer voor herhaling vatbaar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Topkwaliteit Gerookte Zalm. Geheel geleverd naar wat men beloofd, bedankt.

De Jongens van de Fant uit Urk, maken de verwachtingen waar. Superlekkere Zalm. Heerlijke rooksmaak. Precies geleverd op de afgesproken tijd en keurig verpakt.

Tongstrelend!

Prima verpakt, uitstekende bezorging, ongekende kwaliteit. Smaakt naar meer!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!