Op tijd. Vers en gekoeld.

Lekker

Overheerlijk

Mijn man en ik zijn echte zalm liefhebbers. En als wij het willen eten dan is het van Zalm van Urk. Nette levering en geweldig kwaliteit en last but not least OVERHEERLIJK. Groetjes Jacob en Géry Hooijsma.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt wel. Volle smaak.

Heb het vd eerste keer besteld De bezorging in de avond was goed En de zalm was heerlijk Top

Super!!

Heerlijke, eerlijke zalm met een goede en zeer vriendelijke service.

Top Geweldig

Zeer snelle levering. Dinsdagavond om 21.30 uur besteld woensdag om 19.15 uur geleverd. En heel lekkere zalm zowel de verse als gerookte...nergens zo lekker als bij zalm van Urk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker top

Altijd heerlijke zalm. Sinds corona-tijd laten we bezorgen, dit gaat snel, makkelijk af te spreken, keurig gekoeld verpakt.

Fantastische smaak en kwaliteit

Zo'n paar keer per jaar verwen ik mijzelf, en anderen, met heerlijke koudgerookte zalm van De jongens. Heerlijke zalm van uitmuntende kwaliteit. Echt een aanrader voor de zalmliefhebber.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Al 3 x de warmgerookte zalm besteld voor de feestdagen, elke x overheerlijk!

We hebben er allemaal van gesmuld, niet te vergelijken met zalm uit de supermarkt!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Alles volgens de afspraak, heerlijke zalm

Heerlijke zalm op de afgesproken tijd thuis bezorgd.

Heerlijke verse zalm!

Een duidelijk verschil met verpakte zalm uit de winkel en die van jullie! Het smaakt heerlijk en is goed verpakt en snel geleverd. In m’n nachtdienst besteld en s’avonds is het al geleverd, dus verser kan haast niet.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja duidelijk! We hebben zelf ook een rookton en weten hoe vers bereidde zalm smaakt.

Snelle levering en heerlijke zalm!

Het neusje van de zalm

Super lekker , als je dit 1x geproefd heb , ben je verkocht en wil je geen andere zalm weer

IJskoud de beste

Vorige week onze 3e zalm besteld, je kunt een datum prikken en ze komen hem 's avonds brengen in een gekoelde verpakking. Ook ideaal als cadeau voor iemand die je wil verrassen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker proef je dat

Had wel wat beter gekund

De gerookte zalm was prima! De gerookte paling was aan de harde kant en te weinig rooksmaak. De gerookte haring was goed gerookt, maar veel te veel zout. Die hebben we snel aan de kant gelegd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja, dat wel, maar.....

Heb al een paar keer een bestelling gedaan en het is geweldig, zoals de bezorging en de versheid van de vis , een dikke pluim

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm, en top bezorging

Al meerdere keren zalm besteld. Heerlijk vers en heel goed verpakt. Bezorging keurig op tijd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker.

Verrukkelijk!

Zalm zo heerlijk gerookt en sappig. Daardoor heerlijk van smaak. Nog nooit zo'n lekkere zalm gehad.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Alles heel lekker

Alles is heerlijk zoals gewoonlijk. We bestellen al sinds een aantal jaren bij Zalm van Urk. Nu eens verse zalm besteld. Maar daar was een kleine teleurstelling. De zalm is op vel, maar niet schoongemaakt. De vel is niet erg, maar die schubben bahh. Vandaar 4 sterren.

Goed!

Snelle levering Goede kwaliteit.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

De lekkerste zalm ooit!

Handige webshop, pluspunten voor de bezorging dit is ideaal geregeld doordat je het bezorgmoment kant reserveren. Verse zalm is overheerlijk en van zeer goede kwaliteit! Koudgerookte zalm is de lekkerste ooit geproefd. Bestelling was uitermate netjes en goed verpakt en kwam goed gekoeld aan.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja je wilt niet anders meer

De werkelijke beleving van het neusje van de zalm

Na een tour langs verschillende vis aanbieders op het internet heb ik thans "the place to be" gevonden. Een uitstekende kwaliteit van het aangebodene tezamen met een niet te evenaren service op het gebied van informatie verstrekking en product verpakking, denk ik een stabiele relatie voor de toekomst te hebben gevonden bij Zalm van Urk. Ik complimenteer het bedrijf met de geleverde prestaties en zie uit naar een hopelijk lange samenwerking.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? heel duidelijk merkbaar

Heerlijke zalm en super service!

Zalm smaakt zoveel beter dan uit de supermarkt. Echt kwaliteit. En de bezorgservice is top!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

Heerlijk!

Net warm en koud gerookte zalm en paling besteld, en het was weer genieten. Levering volgens afspraak. Niets op aan te merken

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Echte Topper de koud gerookte zalm van de jongens van de Fant!

Ik ben gek op koud gerookte zalm en het valt niet mee om deze lekkernij te vinden in Nederland. Maar nu ik weet dat de jongens van de Fant dit Top produkt maken en het heel snel en simpel bij je afgeleverd word hoef ik niet meer te zoeken!! Bestellen online en de volgende dag kan je lekker van je koud gerookte zalm genieten!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja duidelijk

Heerlijke koud gerookte zalm, smelt op je tong

Mijn voorkeur gaat uit naar de koud gerookte zalm, maar dat is een kwestie van smaak. Ook alle lof voor de bezorgservice en de verpakking.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!