Daar rijden we even voor naar Urk

Het neusje van de zalm!

TOP!!! Top kwaliteit en Top smaak. Ik ben een zeer kritische klant omdat ik opgegroeid ben met vis. Mijn vader maakte vis schoon, rookte en/of bakte altijd vis. Helaas in hij overleden en heb ik jaren geen vis gegeten. Kon geen zaak vinden die aan de kwaliteit kon tippen tot ik de Jongens van de Fant ontdekte en weer optimaal van vis kon genieten Deze zaak geeft mij mooie herinneringen aan vroeger en kan weer optimaal genieten van heerlijke vis.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!!

fantastisch

fantastisch bedrijf en vooral ook een prima kwaliteit en goede service. Echt een aanrader we komen zeker terug voor een bestelling zoals vaker. Ga zo door.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja zeker wel

De zalm is heeeerlijk!!!

De smaak is fantastisch De verzending en verpakking, het uitermate goed verzorgd!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heel duidelijk

Super snelle afhandeling en keurig afgeleverd

Dit als kado naar de andere kant van het land laten brengen, maar top geregeld en afgeleverd! Ontvangers waren er blij mee.

Heerlijke zalm!

Bestelling netjes op tijd gekregen. Zalm van fantastische kwaliteit. Een aanrader!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Jummie

Super lekker, iedere maand bestellen we weer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Uitstekende levering en verpakt, goed geregeld en een geweldig lekkere zalm. Wij hebben ervan genoten en gaan zeker nog een keer bestellen. Een echte aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Heel erg lekker heb op Italiaanse bol gedaan met sla en saus.

Alles perfect geregeld met bezorgen. Kom zeker weer

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja echt wel

Voortreffelijk

Zoals gewoonlijk was de zalm weer perfect

Snelle levering, heerlijke smaak

In de middag besteld en de volgende via gekoelde levering al in huis. De smaak is heerlijk en we genieten van de gerookte zalm!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Op tijd bezorgd en zeer smakelijk.

Ik heb nu 3x besteld en het werd keurig dezelfde avond bezorgd. Wat ik erg attent vond is het kaartje bij de bestelling die ik als cadeau op een ander adres liet bezorgen. Ik had in de opmerkingen een boodschap gezet en die was heel attent op een kaartje geschreven. Alsof ik het zelf had gedaan. Heel erg aardig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft dat het heel vers is.

Zalm van Urk is heerlijk!

De hele familie smult ervan. Als het aan de kinderen ligt, gaat de hele zalm in 1 keer op.

De zalm is altijd top

Zalm top! Levering lijkt op de website fantastisch maar is in de praktijk ook onderhevig aan vertraging net als de rest, alleen wordt je vis wel gekoeld bewaard in de tussentijd wat prettig is.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm waar je de deur niet voor uit hoeft

Heerlijke gerookte zalm die keurig verpakt op de afgesproken tojd bij je thuis gebracht wordt. Niets op aan te merken

ZO LEKKER!

We hadden een hele warm gerookte zalmzijde besteld en laten bezorgen en alles was perfect. Bezorging was top, vis was goed gekoeld. De zalm zelf was echt verrukkelijk, met een lepel schepbaar van de huid. We hebben hem gegeten als borrel hap met allemaal garnituur, toastjes en brood. Echt voor herhaling vatbaar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Just Great! Super zacht en mals!

De volgende dag meteen in huis. Snelle levering dus en een hele aardige chauffeur. Professioneel Verpakt in behapbare porties.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut! Nergens ooit lekkerder geproefd!

prima zaak

Net zaak met lekkere gerookte en verse vis en heerlijke kibbeling en vriendelijke mensen om te helpen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Goede service en voortreffelijke zalm

De zalm wordt keurig verpakt en gekoeld verstuurd. Geen andere zalm kan hier tegenop. Wat is dit smullen!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, heerlijke smaaksensaties

Heerlijke zalm en wordt keurig geleverd helemaal top

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Gewoon de allerlekkerste zalm ever!!!!

Echt de allerlekkerste zalm!! Heerlijk! Eenvoudig te bestellen via de website, en top verzending/bezorging...

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker, absoluut!

Beste zalm ooit.

Wat een lekkere (warm gerookte) zalm en de palingfilet is ook al perfect. En wat ze op de website beloven maken ze helemaal waar. Wordt netjes verpakt en gekoeld thuisbezorgd. Bestellingstijd wordt met meerdere sms'jes bevestigd. Absoluut een aanrader, zal er zelf nog vaker bij bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

fantastisch

Vanwege de sneeuw pret een dagje later dan verwacht, hoewel de vis aan alle verwachtingen voldeed! HET WAS HEERLIJK!!! Bedankt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100% 100% 100%

Absolute topkwaliteit !

Vroeger kwam ik elke week in Urk vanuit Amsterdam naar Friesland om vis te kopen. Na mijn pensionering bestel ik de zalm. De gezelligheid in de winkel mis ik wel.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

zoals gebruikelijk heerlijk gerookte zalm en verse zalm ivm corona besteld. Heerlijk. Prima kwaliteit. Straks weer iedere vrijdag even langs op Urk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? tuurlijk

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!