Simply the best !!!!!

Er is geen betere !!!! Smullen maar !!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Geweldig product

Fantastische zalm en paling en perfect en snel bezorgd

Zeer goede prijs/kwaliteit

Al een stuk of 10 zalm zijdes besteld, kwaliteit is constant en hoog. Jammer dat de bezorgkosten recent zijn gestegen, voor de rest prima!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

beste kwaliteit, snelle en goede service

nvt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

De alleralleralleralleraller lekkerste ooit!

Geweldig goeie zalm!!!!!! Beste wat we ooit hebben gegeten!!!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA!!!!!!

Topkwaliteit zalm en snel bezorgd

Er is geen betere gerookte zalm dan die bij de Jongens van de Fant. En dan ook nog een snelle en correcte bezorging : Een perfecte combinatie !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut !

Zalm zoals zalm hoort te zijn.

Ziet er prachtig uit van kleur, ruikt goed en smaakt geweldig.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heerlijke rookkanaal zonder dat het overheerst!

Geweldig ervaring

Wat een heerlijke ervaring , de zalm was zo zacht van smaak je kon hem zuigen.Niet zout maar ongelooflijk lekker ,je kon er van blijven eten.. Deze ga ik zeker meer bestellen ik kijk er nu al naar uit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten dit is top echt profelsials.

Zalig, gezond en genieten de warm gerookte zalm

Al jaren vaste klant, nu zelfs online! Het is elke keer weer genieten van jullie producten!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Super!!

Snelle levering van een heerlijke GEKRUIDE WARM GEROOKTE ZALM 1 x 1000 gram

Heel lekker!!

We hebben al vaak besteld en het is altijd fantastisch!heerlijk van smaak en nooit aan de droge kant.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker!

Heerlijke zalm

Voor het eerst als cadeau gekregen, daarna meteen zelf weer besteld! Beste en lekkerste gerookte zalm ooit gehad!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Lekkerste zalm van Nederland

Onbeschrijfelijk goed

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Super lekker ,altijd op tijd geleverd en perfect verpakt,

Het enige min puntje. Wij hebben denk ik tot nu toe pech gehad met het stuk wat we bestelde. Op de foto staat een prachtig stuk van de voorkant van de zalm en wij hebben helaas elke keer het staart stuk( en dat is gewoon toch minder lekker). Met oud en nieuw hadden we een gekruide genomen en die was geweldig M.vr .Gr Tanja Breggeman

Heerlijke zalm

Zo heerlijk jullie zalm en verser dan vers. Keurig geleverd in een gekoelde doos. We zijn ook al persoonlijk bij jullie geweest om zalm te halen, en dan aten we gebakken kibbeling, ook zo lekker en vers, de zalmsalade is hemels. Hopelijk kunnen we snel weer eens komen maar thuis leveren is ook een mooue optie.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Top product. Super vers super zacht super lekker

Top product Heel zacht en vers Heel lekker me proeft een duidelijk verschil met een groot warenhuis product

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ya

Geweldige smaak en sappig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zekers!

Goed geregeld!!

In mooie verpakking op de afgesproken tijd afgeleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Fantastische kwaliteit zalm, absoluut de lekkerste!

Wederom heerlijk gesmuld van de warm gerookte zalm, even op de barbecue en dan is ze nog lekkerder. Had even wat vertraging met de levering door de maatschappelijke problemen op dit moment maar niets aan de hand, lekker koel aangekomen. Nog wat zalm cadeau gedaan aan wat mensen die er ook zeer over te spreken waren. In een woord top!

Top product en service

Geweldige lekkere zalm zowel warm als koud gerookt. Hier gaan we zeker opnieuw bestellen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker wel

Super service en fantastisch product

Echt ongekend lekkere zalm. En de service was betrouwbaar en snel.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Hendrik komt dagelijks met een update over je bestelling. Reageert snel en komt zijn woord na. Hier ga ik vaker bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Super lekkere zalm en paling, geweldige service, goede communicatie en wat ze zeggen maken ze waar. Nergens anders is het zooo lekker en goed geregeld!! Kan het iedereen aanraden. Gr. Michael Bakker, Almere

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

De beste service én de beste kwaliteit

Vorig weekend een bestelling geplaatst via de webshop. Vanwege de drukte ging alles fout wat er maar fout kon gaan, met als resultaat dat m’n bestelling niet afgeleverd werd op de bestelde dag en tijd. Na een prettig telefonisch contact is het perfect opgelost en hebben we genoten van de heerlijke zalm!! Petje af voor de service én kwaliteit! Tot volgend jaar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!